Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Farmerko, jesteś kochana, dziękuje. Załatwione. Proszę zaciskać co się da. A potem kolejna zgryzota jak dobrze pójdzie - transport.

Zaciśnięte, bardzo, bardzo mocno!!!

Posted

monika55 napisał(a):
Może już jutro się okaże. Hrabal by jechał aż pod Warszawę. Autostradą to rzut beretem.;)

A możesz zdradzić co to za domek się Hrabalkiem zainteresował?

Posted

Przeczytalam na fb i pedze na dogo zobaczyc czy to prawda..... TAK, wizyta PA dla Hrabcia sie szykuje :multi:
Psiaczku trzymam kciuki, by domek okazal sie wlasnie TYM :multi: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Ale wiadomości!:) Mocno zaciskam kciuki za domek dla Hrabcia...!!!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:
A może ktoś tu wkleić link do Fb...? Ja nie umiem się tam poruszać....:oops:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Przeczytalam na fb i pedze na dogo zobaczyc czy to prawda..... TAK, wizyta PA dla Hrabcia sie szykuje :multi:
Psiaczku trzymam kciuki, by domek okazal sie wlasnie TYM :multi: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Tyle kciukasów, to i ja swoje dołączę :) :)

Posted

monika55 napisał(a):
Może już jutro się okaże. Hrabal by jechał aż pod Warszawę. Autostradą to rzut beretem.;)

I udało się już wizytę umówić??? :)

Posted

Już, już piszę. Wizyta umówiona na jutro niecierpliwce jedne.:lol: Ależ się denerwuje. Pani w rozmowie zrobiła na mnie dobre wrażenie. Nie chcę opisywac tu wydarzeń z jej życia ale wydaje się być samotna i chce przyjaciela. A tym przyjacielem ma być Hrabal.

Posted

monika55 napisał(a):
Już, już piszę. Wizyta umówiona na jutro niecierpliwce jedne.:lol: Ależ się denerwuje. Pani w rozmowie zrobiła na mnie dobre wrażenie. Nie chcę opisywac tu wydarzeń z jej życia ale wydaje się być samotna i chce przyjaciela. A tym przyjacielem ma być Hrabal.

No jajo znoszę, nie:evil_lol:to i cierpliwość jakoś gdzieś uciekła:eviltong:

Strasznie mocno kciukasy zaciśnięte:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Wizyta była. Wszystko dobrze jak myślałam. Pani czeka na Hrabcia. Pani mieszka w bloku ale większość czasu spędza na działce. Myślę że Hrabcio się w końcu doczekał.

Posted

monika55 napisał(a):
Wizyta była. Wszystko dobrze jak myślałam. Pani czeka na Hrabcia. Pani mieszka w bloku ale większość czasu spędza na działce. Myślę że Hrabcio się w końcu doczekał.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))