Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bogusik napisał(a):
Szkoda,że taka cisza "decyzyjna" nastała...Jak tak dalej pójdzie,to i pomału zaczną się wykruszać deklaracje,tak jak to widać na niektórych wątkach...:shake:

Też się tego obawiam...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
A jakie gazety na Dolnym Śląsku są? Nie mam pojęcia. Może ze zdjęciem nie było by za drogo? Wie ktoś?

Wg mnie to chyba Wyborcza jest najpowszechniejszą gazetą,a z lokalnych w Dzierżoniowie Tygodnik Dzierżoniowski, w Świdnicy Gazeta Świdnicka

Posted

W weekend kopałam grządki na warzywa, Hrabko próbował odciągać mnie od pracy, ale gdy nie udała się jemu ta sztuka to demonstracyjnie przyszedł i obsikał grządki, zapraszam więc Cioteczki na ekologiczną sałatę, szczypior, pietruszkę etc :evil_lol:

Posted

farmerka63 napisał(a):
Bo to pies ogrodnika jest - sam nie zje ...i innym tyż nie da :evil_lol:

E tam, przecież Hrabcio chciał żeby dorodne urosło:) Nie każdy musi wiedzieć jak o to zadbał:diabloti:

Posted

Anula napisał(a):
Ja dalej odnawiam ogłoszenia mojej tymczasowiczki Sary i będę proponować Hrabcia jak będę miała zapytania.

Wczoraj miałam zapytanie o Sarę,podesłałam Hrabcia.Dom z dużym fajnym ogrodem.Pan przesłał fotki.Czekam,może zakocha się w Hrabciu jak nie może w Sarze.
Ja dawałam ogłoszenie do Agory, Sary ale z zerowym skutkiem i nie wiem czy wyszło,ponieważ nie dostałam odpowiedzi czy zostanie umieszczone.

Posted

Ale z tego co widzę,to jest cennik za reklamę a nie ogłoszenie.Dobrze by było skontaktować się z redakcją i dopytać,czy można umieścić ogłoszenie ze zdjęciem pieska,a jeżeli tak,to jakie są koszta...

Posted

Znowu:crazyeye:, no ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz, co to za odludzie?:diabloti:

Kurcze on taki na tych zdjęciach "młodo wyglądający":loveu: i zęby jakoś takie całkiem, całkiem z pyszczka wyglądają:)

Anula dzięki, może akurat...:)

Posted

W Dzierżoniowie jest schronisko, to chyba mniejsze szanse. Lepiej by było na Wrocław /chyba/ Dzwonił facet ale mu się pewnie ogłoszenia pomyliły, chciał sznaucera do 3 lat.