szafra Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='monika55']Shanti też wysłała za fryzjera. A u mnie następna bida z parwo. Hrabciu, idźże chłopie do domu, bo się kolejka robi u mnie.[/QUOTE] Jest u Ciebie? Dobrze, że go wzięłaś do domu :p. Wydobrzeje ! Quote
monika55 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Nie mogłam go wziąć do domu bo mój Drops by go zagryzł. Jeżdżę do lecznicy, żeby pilnować kroplówek. Quote
szafra Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Fakt - zapomniałam, że Drops nie lubi chłopaków :shake:. Quote
michelle04 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='michelle04']Wiosna, cieplejszy wieje wiatr :siara: Ciotki nie widzą wiosenki??? Przyszła :cool3: Quote
Energy Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='michelle04']Ciotki nie widzą wiosenki??? Przyszła :cool3:[/QUOTE] No w końcu przyszła:) aż trudno w to uwierzyć;) Tylko Hrabalek dalej orzełki chce robić:evil_lol:śniegu mu brakuje??? Quote
michelle04 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Energy']No w końcu przyszła:) aż trudno w to uwierzyć;) Tylko Hrabalek dalej orzełki chce robić:evil_lol:śniegu mu brakuje???[/QUOTE] Cioteczko, bo wyrózniamy dwa rodzaje orzełków: śnieżny i trawiasty :))) Quote
michelle04 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Pieniążki za strzyżenie otrzymałam - dziękuję Otrzymała i odpisałam na e-mail'owe zapytanie o Hrabcia. Pani ma już jedną, dwuletnią psią bidę ze schronu i szuka dla niego towarzysza. Czekamy. Quote
halszka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 wow wiosenny Hrabcio :loveu: tak,tak czekamy...a jeśli będą telefony milczeć to może spróbować wyróżnić jakieś ogłoszenia?? Quote
Bogusik Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='michelle04']Pieniążki za strzyżenie otrzymałam - dziękuję Otrzymała i odpisałam na e-mail'owe zapytanie o Hrabcia. Pani ma już jedną, dwuletnią psią bidę ze schronu i szuka dla niego towarzysza. Czekamy.[/QUOTE] Jak widać coś się jednak ruszyło:smile: Czekamy więc na wiadomości...:smile::kciuki: Quote
monika55 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Myśmy jakoś uśćiubiły na gazetowe ogłoszenia w poularnej u nas codziennej gazecie. I natychmiast jest odzew. Może by też dać do gazety lokalnej? na waszym terenie? Swojego czasu dużo psów wyadoptowałam do Wrocławia. Quote
farmerka63 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Moim zdaniem , Moniko - KONIECZNIE. Duży koszt ? Quote
monika55 Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Wznowiłam wydarzenie. U nas ogłoszenie w Dzienniku Zach kosztuje 40zł z groszami. Quote
Gabi79 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='halszka']wow wiosenny Hrabcio :loveu: tak,tak czekamy...a jeśli będą telefony milczeć to może spróbować wyróżnić jakieś ogłoszenia??[/QUOTE] W przypadku Stefci wyróżnione ogłoszenia to był strzał w dziesiątkę, myślę że z Hrabciem może być tak samo, bo jest przecudny:loveu: [quote name='michelle04']Pieniążki za strzyżenie otrzymałam - dziękuję Otrzymała i odpisałam na e-mail'owe zapytanie o Hrabcia. Pani ma już jedną, dwuletnią psią bidę ze schronu i szuka dla niego towarzysza. Czekamy.[/QUOTE] Trzymam kciuki!!!! Quote
farmerka63 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Cisza znów zapadła ... Rozumiem, że pani z 2-letnią suczką zamilkła ? Eeee tam...Chyba nie wie, co traci.. Dziewczyny - może w takim razie puścimy to ogłoszenie w lokalnej gazecie i w tej drugiej popularnej ? Stać nas ;) A co u Hrabala tak w ogóle ? Zważniał po tym spa i gadać z nami nie chce ? :) Quote
Bogusik Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 To prawda,cisza,jak makiem zasiał...:hmmmm: Quote
monika55 Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Bo się tylko zachwycają / chętni/ i na tym się kończy Quote
farmerka63 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 No to atakujemy dalej...bo nam znowu kawaler zarośnie :D Moniko - podejmij decyzję , bo szkoda czasu... Quote
michelle04 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Niestety nie otrzymałam odpowiedzi od Pani, więc rozmumiem, że nie jest zainteresowana :(( Innych zapytań niestety brak. Hrabal spoważniał?? A gdzież tam :mad: Rozrabia jak szczeniak :loveu: Quote
Energy Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='michelle04']Niestety nie otrzymałam odpowiedzi od Pani, więc rozmumiem, że nie jest zainteresowana :(( Innych zapytań niestety brak. Hrabal spoważniał?? A gdzież tam :mad: Rozrabia jak szczeniak :loveu:[/QUOTE] Co jest nie tak:shake:taki fajny psiak:) Trzeba go bardziej rozreklamować chyba... Quote
__Lara Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Fajny???? Energy, on jest przepiękny!!!!! :) Quote
Energy Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='__Lara']Fajny???? Energy, on jest przepiękny!!!!! :)[/QUOTE] No tak, ale niestety to jakoś wcale mu nie pomaga dotrzeć do tego jego domu... Quote
__Lara Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Energy']No tak, ale niestety to jakoś wcale mu nie pomaga dotrzeć do tego jego domu...[/QUOTE] Jak dla mnie to gdybym mogła to bym go chętnie adoptowała :D ahh, można pomarzyć, heh :) Quote
Bogusik Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 farmerka63 napisał(a):No to atakujemy dalej...bo nam znowu kawaler zarośnie :D Moniko - podejmij decyzję , bo szkoda czasu... Szkoda,że taka cisza "decyzyjna" nastała...Jak tak dalej pójdzie,to i pomału zaczną się wykruszać deklaracje,tak jak to widać na niektórych wątkach...:shake: Quote
Anula Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ja dalej odnawiam ogłoszenia mojej tymczasowiczki Sary i będę proponować Hrabcia jak będę miała zapytania. Quote
Recommended Posts