Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']no w tym wydaniu Hrabal bardziej sznupowaty niż nasz Ori :placz:
[/QUOTE]

No w końcu się do niego przyznałaś Malawaszko:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kurcze ale fajny psiak z niego :loveu:

Michelle, Fiorsteinbock bardzo dziękuję:):):)

Posted

Fotki wysłałam też do Pani z salonu fryzjerskiego, która obiecała wywiesić ogłoszenie Hraba dot poszukiwania domku u siebie w salonie, niech w końcu coś się ruszy w sprawie adopcji!!!

Posted

[quote name='Energy']

Michelle, Fiorsteinbock bardzo dziękuję:):):)[/QUOTE]

To ja dziękuję za mobilizację, w której chętnie uczestniczymy, niech Hrabo znajdzie swojego ludzika, bo zasiedział się chłopak trochę :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']

ale zdjęcia dają po gałach jakoś

na próbę z jednego zdjęcia ujęłam koloru i coś tam jeszcze ;) nie wiem czy lepiej czy gorzej??
jeśli taki był zamysł autorki zdjęć to ja bardzo przepraszam za te kombinacje :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']ja tam się do niczego nie przyznaję - sznupem nie jest tylko na sznupa obcięty :eviltong:[/QUOTE]

no nie:mdleje:

Dobra Hrabciu pudlowaty jesteś:evil_lol:

Posted

[quote name='halszka']na próbę z jednego zdjęcia ujęłam koloru i coś tam jeszcze ;) nie wiem czy lepiej czy gorzej??
jeśli taki był zamysł autorki zdjęć to ja bardzo przepraszam za te kombinacje :oops:
[/QUOTE]

Halszka super :)

Posted

Qrde, specjalnie nałożyłam filtr ciepły aby te zdjęcia nie wpadały w szarości bo uważam, że są w takim wydaniu okropne. Jakieś depresyjne. A on ma taką piękna fryzurę, że niech się słonecznie kojarzy.
Sprawdzałam na firmowych monitorach i nie razi nasycenie, hehehe u nas jest ok.
Ale jeżeli uważacie, że wersja oryginalna jest lepsza, to podesle Dianie pliki i ich użyjcie.
Chociaż dla mnie są nie do przyjecia :(

Posted

Z mojej praktyki czarnym psiakom nie bardzo wychodzą zdjęcia,trzeba mnóstwo porobić aby jakieś było konkretne,szczególnie oczów nie widać,wszystko się zlewa w jedną całość.Trzeba koniecznie Hrabalowi porobić ogłoszenia na ościenne województwa.Kto chętny?

Posted

ja już pisałam,że na śląskie,ale tam gdzie jest możliwość to puszczę na cały kraj,tylko teraz nie wiem czy czekać na nowe zdjęcia,czy z tymi które są? osobiście mi się podobają tylko,że w wersji oryginalnej...bardzo dziękujemy fiorsteinbock za zdjęcia:)

Posted

Dzięki Cioteczki za tak żywe zainteresowanie Hrabciem. Zrobił się piękny. Chociaż ja preferuję kudłate. Ale teraz to Hrabal do czegoś podobny /sznupa?/ Nieważne, żeby tylko dobry dom się znalazł.

Posted

Kolejna sprawa to to, ze Hrabcio nie ma nigdzie ogloszen :shock: Znalazlam jedynie stare, jeszcze z pobytu w schronisku :(
Dajcie mi tekst to zrobie mu ogloszenia z obecnymi zajebiaszczymi fotkami :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Kolejna sprawa to to, ze Hrabcio nie ma nigdzie ogloszen :shock: Znalazlam jedynie stare, jeszcze z pobytu w schronisku :( [/QUOTE]
Hrabal miał ogłoszenia robione w lutym przez Anula a u michelle04 przebywa bodajże od listopada,więc był ogłaszany ;)

Posted

Dziewczyny, jeszcze taka propozycja ze zdjętą lekką szarością.
Co do pogody, to wczoraj było pięknie, słonecznie a dziś - znowu szaro i ponuro. Ale, liczę, że na dniach zajrzy wiosna na dobre.
Na FB pisali, że tegoroczny maj bedzie bardzo ciepły, można w klapkach po sniegu chodzic :)
Dziewczyny, róbcie ogłoszenia nawet z tymi fotami, bo szkoda czasu - wiosna nas nadal omija.

Posted

Co komp/monitor to inne nasycenie kolorow na zdjeciach...

[quote name='halszka']Hrabal miał ogłoszenia robione w lutym przez Anula a u michelle04 przebywa bodajże od listopada,więc był ogłaszany ;)[/QUOTE]
Wiec pewnie stracily na waznosci i poznikaly.

moge prosic o tekscik Hrabalka? Porobilabym mu ogloszonka :oops:

Posted (edited)

[QUOTE
Dziewczyny, róbcie ogłoszenia nawet z tymi fotami, bo szkoda czasu - wiosna nas nadal omija.
Jasne:) bierzemy się do roboty;)

[quote name=':: FiGa ::']Co komp/monitor to inne nasycenie kolorow na zdjeciach...

Wiec pewnie stracily na waznosci i poznikaly.

moge prosic o tekscik Hrabalka? Porobilabym mu ogloszonka :oops:

Ja zrobię na śląskie co do tekstu to jestem antytalent więc proponuję ten z poprzednich ogłoszeń,tylko skróciłam o początek:

Hrabal jest psem żywiołowym,radosnym,skocznym,lubiącym biegać i bawić się.Odkryto także jaki jest kochany, oddany, przyjacielski...
Jest to dojrzały psiak, w bardzo dobrej kondycji, średniej wielkości do kolan.Zachowuje czystość w domu.Posiada,książeczkę,czip,wszystkie szczepienia i jest wykastrowany.Jest psiakiem niekłopotliwym, z wielkim sercem,uwielbiającym człowieka. Jest przyjacielski także w stosunku do innych psiaków. Hrabcio to mądre nad podziw psisko, zasługuje na cudowny dom, gdzie będzie kochany, szanowany i nikt już nie opuści go do końca jego dni. Pomóżmy mu jeszcze raz uwierzyć w człowieka.Cudowny Hrabal poszukuje takiego domu, który będzie na zawsze, gdzie będzie mógł pokochać swoim malutkim psim serduszkiem swojego jedynego wymarzonego człowieka od nowa.
Kontakt:507 176 898 lub 502 298 088 michelle04@poczta.fm
Psiak przebywa w okolicach Wrocławia

Edit.dopisalam,że wykastrowany;)
Edit.1 dopisałam nr.telefonu Moniki55

Edited by halszka