Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anula - zagaić w kwestii zdjęć możesz i dzisiaj - jeśli nawet Fiorsteinbock się zgodzi, to nie pomknie już jutro do Dzierżoniowa. Będzie super, jak wyrazi zgodę i nam pomoże. Pracowite rączęta będziem całować :loveu:

Punkt pierwszy - wizyta w salonie psiej urody - manicure, pedicure, mikrodermabrazje , lasery, bajery, szmery . Foty zaś potem .

Aaaa- dzwoniła do mnie szefowa 15 minutek temu. Padnięty ma dysk twardy od trzech dni i dlatego zaniemówiła. Cieszy się z wiosennego ożywienia na wątku. Deklaruje wsparcie finansowe na rewitalizację Hrabala. Yes, yes, yes !

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='michelle04']Fiorsteinbock już wie i jesteśmy umówione na jutro lub pojutrze zaraz po wizycie u Fryzjera :)

To super, dzięki Michelle:)
Wiedziałam, że na pewno się zgodzi:) a jakie super foty będą to wie ten kto zagląda na wątek Dzierżoniowa:)

Edited by Energy
Posted

[quote name='farmerka63']Michelle - SUPERRRRR!

To jeszcze zeznaj, ile kasy pójdzie na te koafiury i tiurniury. Parę srebrników w sakiewce mamy - zaraz mogę Ci przelać.
Jutro pójdzie mój przelew na Spa dla Hrabcia.
A psich fryzjerów w Dzierżoniowie,do wyboru i koloru:
http://gdziekupic.uslug-cennik.pl/gdzie_kupic.php?p=pielegnacja_zwierzat&city=dzierzoniow

Myślę,że michelle coś odpowiedniego wybierze...:smile:

Posted

[quote name='farmerka63']Ja za sznaucerka miniaturowego ( pudelka też ) płacę 55 zł - ale bez kąpieli, za to z przycinaniem pazurków, skubaniem uszu.

Ciekawe, ile zaśpiewają za Hrabala..[/QUOTE]
Ja za swoją Julikę bez kapieli,z pazurkami,płacę 40e :cool3:

Posted

[quote name='farmerka63']40 EUROSÓW ???

O bogowie ... :shake:

Może ma rodowód , hę ? Bo moje to znajdy ;)

To ta malutka z Twojego avatarka ?[/QUOTE]

Tak,to jest Julika z mojego awatarku.Czy ma papiery,czy nie o to nikt nie pyta.Jest Yorkiem i tyle płacę,a to i tak cena niewygórowana.

Posted

[quote name='Energy']E bo to zagramaniczny stylista psich fryzur pewnie:diabloti:[/QUOTE]
Niom,jak byłam w zeszłym roku w Polsce,to dopiero była obcięta "do porządku"Tak ja pięknie fryzjerka obcięła,że jak wróciłam,to jej rodzina nie poznała;)I to był właśnie jak na mój gust,dopiero zagramaniczny stylista!:evil_lol:

Posted

A bo Michelle napisała wczoraj o 18-tej, co następuje :

"Fiorsteinbock już wie i jesteśmy umówione na jutro lub pojutrze zaraz po wizycie u Fryzjera :smile: "

No to czekamy i pazury obgryzamy....

Posted

[quote name='farmerka63']A bo Michelle napisała wczoraj o 18-tej, co następuje :

"Fiorsteinbock już wie i jesteśmy umówione na jutro lub pojutrze zaraz po wizycie u Fryzjera :smile: "

No to czekamy i pazury obgryzamy....

Ok,więc również czekam i dołączam do grona "obgryzaczy"...:evil_lol:

Posted

[quote name='monika55']Melduję że wreszcie jestem. Poinstaluję co trzeba, poczytam i już się cieszę że tu taki ruch.[/QUOTE]
Ciocia instaluj co potrzeba,czytaj i nie znikaj;)Bo przecież trzeba wreszcie Hrabcia do domku wyszykować...:smile:

Posted

No i przemiana dokonała się :loveu: ale jak Wam opowiem z jakimi przeciwnościami losu to same nie uwierzycie, dzwoniłam po fryzjerach, a u nich ruch jak w ulu, ale udał mi się wyprosić jedną z nich, bo powiedziałam, że piesek ze schronu, że na cito potrzebuje fotek by znaleźć domek no i udało się, dzisiaj o 10:00 stawiliśmy się w salonie i Pani zabrała się do strzyżenia i nagle ups nie ma prądu, Pani wzięła wiec nożyce i ciachała nożyczkami, a druga dzwoniła po elektrowniach czy mają jakąś awarię okazało się,że nie więc poszła sprawdzić korki i tadam jest światło no to znowu maszynka w ruch i kolejne ups maszynka nie działa padła i to chyba było przyczyną awarii, no ale była rezerwowa, wiec udało się dokończyć dzieła :eviltong: Cioteczka Fiorsteinbock byla świadkiem tego zamieszania i nacykala kilka fotek w salonie, a resztę już na spacerze :) Rachunek też obfocila, więc będzie bardziej widoczny niż te moje wypociny :cool3: Fotki kawalera Cioteczka obrobi i wstawi jutro, więc o jeszcze odrobinę cierpliwości proszę
Acha cena zabiegu to 70,00 PLN,ale jak na mój gust warto było :loveu: