farmerka63 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Anula - zagaić w kwestii zdjęć możesz i dzisiaj - jeśli nawet Fiorsteinbock się zgodzi, to nie pomknie już jutro do Dzierżoniowa. Będzie super, jak wyrazi zgodę i nam pomoże. Pracowite rączęta będziem całować :loveu: Punkt pierwszy - wizyta w salonie psiej urody - manicure, pedicure, mikrodermabrazje , lasery, bajery, szmery . Foty zaś potem . Aaaa- dzwoniła do mnie szefowa 15 minutek temu. Padnięty ma dysk twardy od trzech dni i dlatego zaniemówiła. Cieszy się z wiosennego ożywienia na wątku. Deklaruje wsparcie finansowe na rewitalizację Hrabala. Yes, yes, yes ! Quote
michelle04 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Fiorsteinbock już wie i jesteśmy umówione na jutro lub pojutrze zaraz po wizycie u Fryzjera :) Quote
Energy Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) [quote name='michelle04']Fiorsteinbock już wie i jesteśmy umówione na jutro lub pojutrze zaraz po wizycie u Fryzjera :) To super, dzięki Michelle:) Wiedziałam, że na pewno się zgodzi:) a jakie super foty będą to wie ten kto zagląda na wątek Dzierżoniowa:) Edited April 4, 2013 by Energy Quote
farmerka63 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Michelle - SUPERRRRR! To jeszcze zeznaj, ile kasy pójdzie na te koafiury i tiurniury. Parę srebrników w sakiewce mamy - zaraz mogę Ci przelać. Quote
Bogusik Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='farmerka63']Michelle - SUPERRRRR! To jeszcze zeznaj, ile kasy pójdzie na te koafiury i tiurniury. Parę srebrników w sakiewce mamy - zaraz mogę Ci przelać. Jutro pójdzie mój przelew na Spa dla Hrabcia. A psich fryzjerów w Dzierżoniowie,do wyboru i koloru: http://gdziekupic.uslug-cennik.pl/gdzie_kupic.php?p=pielegnacja_zwierzat&city=dzierzoniow Myślę,że michelle coś odpowiedniego wybierze...:smile: Quote
farmerka63 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ja za sznaucerka miniaturowego ( pudelka też ) płacę 55 zł - ale bez kąpieli, za to z przycinaniem pazurków, skubaniem uszu. Ciekawe, ile zaśpiewają za Hrabala.. Quote
Bogusik Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='farmerka63']Ja za sznaucerka miniaturowego ( pudelka też ) płacę 55 zł - ale bez kąpieli, za to z przycinaniem pazurków, skubaniem uszu. Ciekawe, ile zaśpiewają za Hrabala..[/QUOTE] Ja za swoją Julikę bez kapieli,z pazurkami,płacę 40e :cool3: Quote
farmerka63 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 40 EUROSÓW ??? O bogowie ... :shake: Może ma rodowód , hę ? Bo moje to znajdy ;) To ta malutka z Twojego avatarka ? Quote
Energy Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 E bo to zagramaniczny stylista psich fryzur pewnie:diabloti: Quote
Bogusik Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='farmerka63']40 EUROSÓW ??? O bogowie ... :shake: Może ma rodowód , hę ? Bo moje to znajdy ;) To ta malutka z Twojego avatarka ?[/QUOTE] Tak,to jest Julika z mojego awatarku.Czy ma papiery,czy nie o to nikt nie pyta.Jest Yorkiem i tyle płacę,a to i tak cena niewygórowana. Quote
Bogusik Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Energy']E bo to zagramaniczny stylista psich fryzur pewnie:diabloti:[/QUOTE] Niom,jak byłam w zeszłym roku w Polsce,to dopiero była obcięta "do porządku"Tak ja pięknie fryzjerka obcięła,że jak wróciłam,to jej rodzina nie poznała;)I to był właśnie jak na mój gust,dopiero zagramaniczny stylista!:evil_lol: Quote
farmerka63 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 A bo Michelle napisała wczoraj o 18-tej, co następuje : "Fiorsteinbock już wie i jesteśmy umówione na jutro lub pojutrze zaraz po wizycie u Fryzjera :smile: " No to czekamy i pazury obgryzamy.... Quote
Bogusik Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='farmerka63']A bo Michelle napisała wczoraj o 18-tej, co następuje : "Fiorsteinbock już wie i jesteśmy umówione na jutro lub pojutrze zaraz po wizycie u Fryzjera :smile: " No to czekamy i pazury obgryzamy.... Ok,więc również czekam i dołączam do grona "obgryzaczy"...:evil_lol: Quote
monika55 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Melduję że wreszcie jestem. Poinstaluję co trzeba, poczytam i już się cieszę że tu taki ruch. Quote
Bogusik Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='monika55']Melduję że wreszcie jestem. Poinstaluję co trzeba, poczytam i już się cieszę że tu taki ruch.[/QUOTE] Ciocia instaluj co potrzeba,czytaj i nie znikaj;)Bo przecież trzeba wreszcie Hrabcia do domku wyszykować...:smile: Quote
michelle04 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 No i przemiana dokonała się :loveu: ale jak Wam opowiem z jakimi przeciwnościami losu to same nie uwierzycie, dzwoniłam po fryzjerach, a u nich ruch jak w ulu, ale udał mi się wyprosić jedną z nich, bo powiedziałam, że piesek ze schronu, że na cito potrzebuje fotek by znaleźć domek no i udało się, dzisiaj o 10:00 stawiliśmy się w salonie i Pani zabrała się do strzyżenia i nagle ups nie ma prądu, Pani wzięła wiec nożyce i ciachała nożyczkami, a druga dzwoniła po elektrowniach czy mają jakąś awarię okazało się,że nie więc poszła sprawdzić korki i tadam jest światło no to znowu maszynka w ruch i kolejne ups maszynka nie działa padła i to chyba było przyczyną awarii, no ale była rezerwowa, wiec udało się dokończyć dzieła :eviltong: Cioteczka Fiorsteinbock byla świadkiem tego zamieszania i nacykala kilka fotek w salonie, a resztę już na spacerze :) Rachunek też obfocila, więc będzie bardziej widoczny niż te moje wypociny :cool3: Fotki kawalera Cioteczka obrobi i wstawi jutro, więc o jeszcze odrobinę cierpliwości proszę Acha cena zabiegu to 70,00 PLN,ale jak na mój gust warto było :loveu: Quote
halszka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 ulala no to się podziało ;) ależ nie mogę się doczekać nowego wizerunku Hrabcia i zdjęć,teraz domki się będą biły o czarnulka:) Quote
shanti Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Bardzo proszę na pw dane do przelewu za fryzjera. Ale jestem ciekawa nowego Hrabcia! Quote
farmerka63 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 O matko ! Ale przygody ! FOTY KONIECZNIE !!! Michelle - dzięki za zaangażowanie. Walczyłaś jak lwica :klacz: Quote
Bogusik Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ulala,to się faktycznie działo.Teraz już tylko czekanie na Hrabciowe foty w nowej odsłonie :smile: Quote
Energy Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 No to do czekających na zdjęcia dołączam:) Super, że się udało mimo przeszkód:) Quote
monika55 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Shanti z naszego schroniska prześle obiecaną kasę. Dziękuje. To będzie odpicowany Hrabal. Quote
Recommended Posts