Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sponsorowałam ostatnio pakiet ogłoszeń dla psów z białogardzkiego schroniska. Bardzo sprawnie i niedrogo, ogłaszając psy na blisko 20-tu portalach robi to Natie.

6 zł to nie majątek - tak mi się przynajmniej wydaje...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak - zdecydowanie TAK.

Ktoś z dobrym aparatem i (powtórzę się ) zmysłem estetycznym. Ktoś kto mieszka w miarę blisko i nie będzie chciał wora pieniędzy za tą sesję - najlepiej jakaś dogomaniaczka ;)

Jak znaleźć taką dobrą duszę ?

Posted

[quote name='farmerka63']Tak - zdecydowanie TAK.

Ktoś z dobrym aparatem i (powtórzę się ) zmysłem estetycznym. Ktoś kto mieszka w miarę blisko i nie będzie chciał wora pieniędzy za tą sesję - najlepiej jakaś dogomaniaczka ;)

Jak znaleźć taką dobrą duszę ?
Mam nadzieję,że ktoś się znajdzie...
A taka dobra dusza jest w Poznaniu.Wiadomo,że nie dla Hrabcia,ale wstawię link,bo może ktoś nie wie,a może się przydać...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/237929-Zdj%C4%99cia-dla-schroniskowc%C3%B3w-DT-hotelikowc%C3%B3w-Pozna%C5%84-i-okolice

Posted

[quote name='Energy']Też mam nadzieję:) Fajnie, że zaczyna się dziać:)[/QUOTE]
Tak musi się zacząć dziać,bo przecież Hrabcio szuka swojego wymarzonego domku na stałe i kto o to nie ma zadbać jak jak nie my?

Posted

Niestety - z nas tu obecnych na wątku nikt, ale chyba któraś z "Bastkowych" ciotek zagląda.

Michelle - może byś nam pomogła? Ty wiesz najlepiej , która z ciotek wpadających choćby towarzysko posiada stosowny sprzęcior . i ma "oko".

Posted

ja chętnie zrobię nowe ogłoszenia (te które wcześniej robiłam i są aktywne,ciągle odświeżam) tylko naprawdę potrzebne nowe zdjęcia i tekst (może nie pisać wieku i że został oddany po 6 latach??) sama nie wiem

Posted

[quote name='farmerka63']Spokojnie, cioteczko Halszko. Najpierw zajmiemy się image'em Hrabalka. Potem pochylimy się nad ogłoszeniami. Myślę, że powinniśmy rozszerzyć zasięg na województwa ościenne.[/QUOTE]

ok;) ogłoszenia były na woj.śląskie jak Hrabuś był jeszcze w schronisku,póżniej gdzie się dało zmieniałam w opisie,że przebywa w okolicach Wrocławia,myślę,że nowe na śląskie ponownie będzie można zrobić:)
edit. ale tak jak piszesz najpierw manicure, pedicure,fotki itd ;)

Posted

[quote name='farmerka63']Tak - zdecydowanie TAK.

Jak znaleźć taką dobrą duszę ?[/QUOTE]
Może fiorsteinbock jest z Bielawy to chyba nie jest daleko od Dzierżoniowa?

Posted

Zróbcie ogłoszenia na całą Polskę - może ktoś kto czeka na Hrabala mieszka w Gdyni i jeszcze o nim nie wie? ;)

Możecie też poprosić Piotra z psygarnij o wrzucenie go na ich profil na facebooku - opinie o Piotrze chodzą różne, ale na profil wchodzi mnóstwo ludzi, mnóstwo udostępnia zwierzęta, a wizytę i umowę zawsze można zastrzec, że Wy robicie. My tak ogłaszamy tam naszych podopiecznych i już kilku znalazło naprawdę fajne domy, bo je ktoś na tym facebooku zobaczył - a niektóre siedziały w schronie i po dwa lata.

Posted

niestety na wielu portalach należy określić województwo i miasto ( można dopisać w tekście ogłoszenia,że szukamy domu w całej Polsce) a tam gdzie można ogłaszać na cały kraj,pójdą na cały;)

Posted

[quote name='farmerka63']Dzięki Drzaghodha za sugestie - odnośnie zasięgu ogłoszeń i psygarnij. Piotra znam osobiście i na pewno skorzystamy z jego pomocy. Nie pomyślałam nawet o nim - błąd...[/QUOTE]

A bo to co najbardziej oczywiste zazwyczaj najtrudniej wymyślić ;)

Posted

[quote name='Anula']Może fiorsteinbock jest z Bielawy to chyba nie jest daleko od Dzierżoniowa?[/QUOTE]

Też o Niej pomyślałam, na pewno się zgodzi, nie jednemu psiakowi robiła już piękne portrety i ma super sprzęt tzn aparat ;)

Posted

[quote name='farmerka63']Bogusik - SUPER!

Jeśli reszta kolektywu poprze naszą inicjatywę, to ja ze swej strony również dorzucam równowartość deklaracji stałej - czyli 50 zł.

Cała batalię o dom dla Hrabala widzę tak :

1. Zbiórka kasy na fundusz reprezentacyjny

2. Wizyta w najbliższym psim spa

3. Sesja fotograficzna

4. Nowe ogłoszenia

5. Intensywny odsiew domków bijących się o łapę Hrabala

6. HAPPY END - TRANSPORT ...i idziemy na piwo ;)[/QUOTE]
Fiu, fiu pospolite ruszenie, to mi się podoba, Hrabowi pewnie również :multi:
Szukam SPA :lol:

Posted

[quote name='michelle04']Fiu, fiu pospolite ruszenie, to mi się podoba, Hrabowi pewnie również :multi:
Szukam SPA :lol:[/QUOTE]
Super,wiec czekamy na info.:smile:

Posted (edited)

To mam napisać do fiorsteinbock,czy michelle się umówi,ponieważ nie wiadomo kiedy będzie SPA i pogoda też musi być w miarę no i czas z obydwu stron.
Mam głupie pytanie na które raczej nie będzie odpowiedzi no ale może:jak Hrabcio zapatruje się na dzieci.Mam domek sprawdzony już jest po p/a w Bielawie.Państwo poszukują pudelka tj.byli zainteresowani moją tymczasowiczką Sarą no ale Sara już mieszka we Wrocławiu.Mam pełne namiary do Państwa.W domu jest jednoroczna dziewczynka i tu tkwi problem.Następny domek w Krakowie,samotna osoba w wieku 60 lat poszukuje starszego pudelka tylko trzeba postarać się o transport,dom nie sprawdzony- na Panią nie mam namiarów ale jeżeli potrzeba to się dowiem.

Edited by Anula