Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

michelle04 napisał(a):
Cioteczko takie samo pytanie zadałam wetowi po zabiegu, a On do mnie: *No prawie ok, bo jajek nie ma :evil_lol:*

No tak, to nie było dobre pytanie;)
A teraz dom przez który była kastracja z tego co rozumiem się nie odzywa:shake:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

michelle04 napisał(a):
Cioteczko takie samo pytanie zadałam wetowi po zabiegu, a On do mnie: *No prawie ok, bo jajek nie ma :evil_lol:*

hehehe.... bardzo śmieszne.... męska solidarność;)
Fajnie, że wszystko wygląda w porządku, bo Hrabcio na dzisiejszych fotkach wygląda na całkiem rześkiego:)!!!

Posted

W sprawie rozliczeń finansowych z wetem ( faktura czy paragon), to musi się wypowiedzieć Monika .Wszak masz umowę popisaną z fundacją, prawda ? Ja przelew na Twoje konto, Michelle, mogę zrobić nawet zaraz, ale być może to fundacja będzie chciała pokryć koszty kastracji.Jeśli tak - to musi być faktura - i tu Monika będzie musiała podać dane fundacji łącznie z NIP-em. W tej chwili nie mogę się dodzwonić do Moniki - może święci palmę ?

Posted

Zapomniałam napisać, że mój wet na te trzęsące się nóżki doradził podawać Hrabkowi...magnez, mówił, że to może być tak jak u ludzi, gdzie pierwszym objawem braku tego pierwiastka jest "syndrom niespokojnych nóg", więc .... podajemy w jedzeniu :eating:

Posted

Czekam na wrzutę, aż zaakceptuje fotki paragonu, jednak nie są najlepsze jeśli chodzi o ostrość, oczywiście je wkleję po akceptacji,ale również mogę wysłać ten paragon celem weryfikacji, tylko proszę o adres - to żaden problem ;)

Posted

Proszę, postaram się jeszcze raz go obfocić
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi4787/868dc1250018053751536211/20130327057[/IMG]

Pieczątka i podpis

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi17458/4ff0dc6a0016c0895153cef3/20130327059[/IMG]

Posted

I jeszcze post scriptum - nadszarpnęłyśmy nieco naszą komfortową nadwyżkę budżetową. Jak widzicie, stan konta wynosi obecnie nieco ponad 130 zł.
Co oznacza , że nie możemy zapłacić w terminie za kwiecień . Mam nadzieję, że wpłaty wszystkich deklarujących wsparcie nadejdą zaraz po świętach, tak, żebyśmy jak najszybciej mogły uiścić za kwietniowe hotelowanie Hrabala .

Michelle - przepraszam w imieniu całego gremium za małe spóźnienie. Mam nadzieję, że zrozumiesz ...

Posted (edited)

Michelle ja tam mało widzę;)się mi rozmazuje a nic nie piłam:eviltong:

Liczę, liczę i chyba jest problem troszkę...
Przez kastrację nadwyrężył się budżecik Hrabalka i nie da się wcześniej jak zawsze opłacić hotelu, mam nadzieję, że Michelle nie będzie się gniewać za opóźnienie...
Mam nadzieję, że wpłaty kwietniowe mimo świąt dotrą na początku miesiąca i jak najszybciej będzie można opłacić pobyt małego.
Może ktoś by miał ochotę wspomóc też małego jakąś jednorazową wpłatą:oops:żeby było na ew nieprzewidziane wydatki tak jak teraz wypadło z kastracją...

Nie wiem w końcu co z domem w Polkowicach? Kto do kogo miał się odzywać, bo kastracja super, że jest ale pod dom na cito była robiona i stąd zawirowania finansowe:shake:

Edit:
Farmerko chyba razem pisałyśmy:)

Edited by Energy
Posted (edited)

W takim układzie z powodu bomu finansowego dzisiaj poszedł przelew za m-c kwiecień od Bogusik i ode mnie.

[IMG]http://i45.tinypic.com/35n3urm.jpg[/IMG]

Edited by Anula
Posted

[quote name='Energy']Michelle ja tam mało widzę;)się mi rozmazuje a nic nie piłam:eviltong:

[/QUOTE]
Tak wiem,przepraszam, postaram się raz jeszcze obfocić ten paragon nie tel a aparatem, może ostrość będzie lepsza