Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak pani sensowna, to nie powinno być problemu z tym, aby poczekała na wizytę. Tak jak mówiłam Monice, ten tydzień mam zapchany i wyrwać się do Przemkowa może mi być trudno. Jak mi coś wypadnie z grafiku to wtedy jestem do dyspozycji szybciej, ale jeśli nie, to nie szybciej niż poniedziałek (25 marca).

Posted

michelle04 napisał(a):
Już od kilku dni miałam napisać, że kończy się Apto Flex, teraz to będzie już 3 z rzędu, a potem przerwa misięczna byłaby zgodnie z ulotką.

Farmerka63 czy starczy pieniążków na Apto Flex z uzbieranych? Pytam się,ponieważ obiecałam pomoc na weta i leki ale w tym i następnym miesiącu nie dam rady pomóc,ponieważ inny psiak potrzebował pomocy na cito i jemu pomogłam.

Posted

Spokojnie starczy - stać nas - nawet na 3 flachy ;) ...i czwartą malutką.

Mamy na koncie 360 zł a za marzec jest zapłacone. W tej chwili mam 'spłynięte" wszystkie ( oprócz jednej) deklaracje stałe za marzec właśnie.
Zatem swobodnie możemy Hrabalowi postawić pół litra "medycyny". Zamawiać ?

Posted

monika55 napisał(a):
A ja dalej nic nie załatwiłam z P/A.

Przecież Drzagodha przeprowadzi wizytę tylko po 25.03 a to tylko tydzień.Hrabal jeszcze nie jest wykastrowany a to priorytet aby mógł być wydany do nowego domu.
Apto Flex zamawiać,nie ma innej opcji bo się kończy.

Posted

Drzagodha napisał(a):
Jak pani sensowna, to nie powinno być problemu z tym, aby poczekała na wizytę. Tak jak mówiłam Monice, ten tydzień mam zapchany i wyrwać się do Przemkowa może mi być trudno. Jak mi coś wypadnie z grafiku to wtedy jestem do dyspozycji szybciej, ale jeśli nie, to nie szybciej niż poniedziałek (25 marca).

To super, bardzo dziękujemy:)

Posted

Naprodukowałam się wczoraj i nic nie ma.
Nieporozumienie z osobami wyniknęło z tej przyczyny że po prostu nie wiem kto jest kto. Do pani napisałam co trzeba , na razie odpowiedzi brak.
Michelle myślę ż e trzeba kastrować jeśli wet pozwala.

Posted

Melduję, że AptoFlex dotrarł - dziękuję;)
Jutro czyli w sobotę o godz. 10.00 Hrabko ma zabieg, trzymajcie Cioteczki kciuki:kciuki:
Aha wziąć paragon czy f-rę ( na kogo) za zabieg?

Posted

Zabieg przebiegł bez komplikacji dodatkowo wet oczyścił gruczoły okoloodbytowe, uszy i przyciął paznokcie, więc teraz teraz tylko do domu śmigać :loveu:
Koszt zabiegu to 120 Pln, wziąć f-re czy paragon???