Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie. Byłam u Ciebie i widziałam na własne oczy. Oczywiście mogę opisać tylko to co widziałam wtedy. Hrabal nie wstawał prawie w schronisku. Tu bryka i ma się nieźle. Nie oceniam ludzi bo ktoś na mnie wpływa. Kieruję się własnymi odczuciami, a w moim wieku jakieś wyczucie mam. Hrabal zostaje. Zresztą Cioteczki, które opłacają jego pobyt na pewno się wypowiedzą.

Posted

Michelle - mamy z Tobą bardzo dobry kontakt. Na bieżąco śledzimy pobyt Hrabala u Ciebie. Często zamieszczasz nowe zdjęcia i newsy . Pies ewidentnie u Ciebie odżył, z czego bardzo się wszystkie cieszymy. Do krucjat jakichkolwiek podchodzę sceptycznie - baaardzo łatwo zmieszać kogoś z błotem, a dogomania lubi takie "jazdy". Easy, dziewczyny, easy... :)

Posted

Ja tylko dodam,że z wątku wynika,że Dasza była brudna.Każdy pies przebywający dużo na ogrodzie się brudzi a szczególnie teraz jak jest taka fatalna pogoda i trudno go codziennie kąpać bo nawet to jest niewskazane.Może być tak,że przypadkiem wytarza się w odchodach i to jest też normalką.Oby tylko dbać aby nie miał pcheł i kleszczy i wszystko jest okey.A wierzę,że Diana tego pilnuje,ponieważ ma pod opieką sporo piesków i wiadomo o pchły nie jest trudno a tym bardziej,że większość przebywa w domu.Na temat przebywania Daszy w kojcu nie wypowiadam się bo nie widziałam,a jak się nie widzi to nikt nie ma prawa tak pisać jak to jest opisane.A porównywanie do "czarodziejki" to już przekracza wszelkie granice.
Hrabal odżył u Diany i inne psiaki też,mają swobodę i bardzo dobre warunki i dalej będę polecać ten hotelik.Bastuś-starowinka przebywa u Diany ponad rok i ma się świetnie i oby tak dalej.

Posted

[quote name='farmerka63']Michelle - mamy z Tobą bardzo dobry kontakt. Na bieżąco śledzimy pobyt Hrabala u Ciebie. Często zamieszczasz nowe zdjęcia i newsy . Pies ewidentnie u Ciebie odżył, z czego bardzo się wszystkie cieszymy. Do krucjat jakichkolwiek podchodzę sceptycznie - baaardzo łatwo zmieszać kogoś z błotem, a dogomania lubi takie "jazdy". Easy, dziewczyny, easy... :)[/QUOTE]

Się podpisuję pod słowami naszej księgowej, jeśli nie ma nic przeciewko;)

Posted

Dziękuję i przepraszam, że nie odzywam się na wątku Daszki,ale tam już zostałam ukamienowana i cokolwiek bym nie napisała jest to tylko moje słowo przeciwko innemu słowu, natomiast relacje naocznych świadków nie są wiarygodne, więc nie wiem jakich innych argumentów mogłabym użyć, niż ten podstawowy:shake:

Posted

Bardzo szybko można zniweczyć cały trud,pracę i serce włożone w opiekę nad zwierzętami.Tak jak już napisałam na wątku Bastka,żądza "krwi" na dogomani,jest silniejsza od zdrowego rozsądku.Nawet jeżeli było jakieś uchybienie,to nie upoważnia to nikogo do takiego linczowania.
A co do ukamienowania michelle:... Jeśli ktoś jest bez winy,niech pierwszy rzuci kamieniem...Ale przecież,Ci co tak kamieniują,są idealni i bez skazy:shake: Brak na to wszystko słów...:-(

Posted

[quote name='michelle04']Dziękuję i przepraszam, że nie odzywam się na wątku Daszki,ale tam już zostałam ukamienowana i cokolwiek bym nie napisała jest to tylko moje słowo przeciwko innemu słowu, natomiast relacje naocznych świadków nie są wiarygodne, więc nie wiem jakich innych argumentów mogłabym użyć, niż ten podstawowy:shake:[/QUOTE]

Michelle, nie możesz dać się zaszczuć, wiele osób wie, jak wiele TY i Giselle robicie dla psiaków.

Martwię się, bo jedna osoba wycofała się z deklaracji dla Stefci, oby tylko inne nie poszły w jej ślady.

Wiem, że jest Ci trudno, bardzo mi przykro, ze stałaś się kozłem ofiarnym.
Nie potrafię uwierzyć w stawiane Ci zarzuty

Posted

[quote name='Aimez_moi']Czyli pudlowate maja pociag do trawy.........:):)
Michelle04 a moze na tej trawie daloby sie zarobic?......:)[/QUOTE]

O przepraszam, dopiero się wczytałam:cool3:

On jest sznupkowaty:diabloti:, pudlowate tak nie mają:eviltong:

Posted

Niech się domyślę... Sugerujesz, Energy, żeby go Malawaszce podrzucić do ogłaszania, cooo ? ;)

Tylko, że Malawaszka ma już tych brodatych skolko ugodno , jak mawiają starzy Rosjanie .

Posted

No ja nic nie sugeruję, ale to sznupkowata mordka:) i Malawaszka to by się choć przyznać do niego mogła:eviltong:
Pewnie, że wiem, że Malawaszka ma "na głowie" kupę psiaków i szczerze ją podziwiam za to co robi:)

Posted

[quote name='michelle04']No takie puszyste kręciołki,chociaż nie wiem czy dokładnie o to Cioteczka pyta:oops:[/QUOTE]

No właśnie o to i o to czy jest miękka czy szorstka? Próbuję troszkę pudla w nim odszukać;)
I uszy czy ma opadające ?

Posted

[quote name='Energy']No właśnie o to i o to czy jest miękka czy szorstka? Próbuję troszkę pudla w nim odszukać;)
I uszy czy ma opadające ?[/QUOTE]
Energy popatrz na pierwszą stronę wątku,tam są bardzo ostre fajne fotki,może coś wypatrzysz i ocenisz.Dla mnie Hrabcio jest sznupkowo-pudlowaty tylko łapska ma jakieś grube,bardziej sznupkowate ale ocena należy do Ciebie,ponieważ jesteś w temacie.
Jedynie raczej nie ma wątpliwości,że nasz Hrabcio jest przepiękny.