Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

michelle04 napisał(a):
Czyli widmo linczu odwleczone:eviltong:

O nie, nawet wyjechac nie mozna:mad:

Co to jest za pies ??? :diabloti:Gdzie pudliszon:placz:

Ale fajny slodziak z niego:loveu:
Michelle na ile Hrabalek wyglada lat wg Ciebie?

pozdrowienia z wojazy:)

Posted

Energy napisał(a):
O nie, nawet wyjechac nie mozna:mad:

Co to jest za pies ??? :diabloti:Gdzie pudliszon:placz:

Ale fajny slodziak z niego:loveu:
Michelle na ile Hrabalek wyglada lat wg Ciebie?

pozdrowienia z wojazy:)

Z pewnością nie dałabym jemu 10 lat, oczywiście z zachowania, fika, bryka, śmiga...:loveu:
I nie steresuj się Cioteczko,spokojnie sobie podróżuj, ciesz się widoczkami, do czasu Twojego powrotu futro odrośnie :eviltong:

Posted

Wpłynęły deklaracje stałe od Szafry oraz Izek77. Hrabalisko dziękuje :)

Czasem nie informuję na bieżąco o wpływach tu - na końcu wątku, niemniej skrupulatnie [SIZE=1]uwzględniam je w poście rozliczeniowym :)

Posted

michelle04 napisał(a):
Z pewnością nie dałabym jemu 10 lat, oczywiście z zachowania, fika, bryka, śmiga...:loveu:
I nie steresuj się Cioteczko,spokojnie sobie podróżuj, ciesz się widoczkami, do czasu Twojego powrotu futro odrośnie :eviltong:

No jestem:) odrosło?:cool3:
Poproszę zdjęcia jako dowód:diabloti:

Może on nie jest wcale starszym psem tylko był zaniedbany...

Posted

Energy napisał(a):

Ja nie wierzę, że on ma 10 lat :)

Posted

monika55 napisał(a):
Nie ma. Ciążą na mnie jak wyrzut sumienia ale nie wyrabiam ostatnio. Coraz to nowe bidule, które pomocy potrzebują na już.Bez końca, bez końca.

To może ja wykupię Hrabalkowi ogłoszonka na bazarku u ewes(właśnie dostałam zaproszenie) tylko bardzo bym prosiła o tekst i linki do zdjęć,kontakt tel i mail i na jakie woj.mają iść ogłoszenia.

Posted

Dziękuję Anula.
Kiedyś miał taki tekst

Adoptowany 6 lat temu ze schroniska , teraz wrócił :( Opiekunowie go oddali, bo....???
Dla tego cudownego,dostojnego psa to dramat!!!!!! nie wie co to buda.....bardzo,bardzo tęskni...
Hrabal to dojrzały psiak w bardzo dobrej kondycji,wielkości do kolan.Zupełnie niekłopotliwy, oaza spokoju pies garnący się do człowieka.Toleruje inne psy.Hrabal to mądre nad podziw psisko. Nie zasłużył sobie na schron,pomóżmy mu jeszcze raz uwierzyć.

Możesz coś tam dołożyć. I myślę że głównie na dolnośląski. Kontakt do michelle04.

Posted

Zagadka stulecia.Wtedy to tam mordownia była i wpuszczali mnie z łaski.Nikt dokumentów nie pilnował. Bywało że sunia miała książeczkę psa i na odwrót. Co było pod ręką.

Posted

monika55 napisał(a):
Dziękuję Anula.
Kiedyś miał taki tekst

Adoptowany 6 lat temu ze schroniska , teraz wrócił :( Opiekunowie go oddali, bo....???
Dla tego cudownego,dostojnego psa to dramat!!!!!! nie wie co to buda.....bardzo,bardzo tęskni...
Hrabal to dojrzały psiak w bardzo dobrej kondycji,wielkości do kolan.Zupełnie niekłopotliwy, oaza spokoju pies garnący się do człowieka.Toleruje inne psy.Hrabal to mądre nad podziw psisko. Nie zasłużył sobie na schron,pomóżmy mu jeszcze raz uwierzyć.

Możesz coś tam dołożyć. I myślę że głównie na dolnośląski. Kontakt do michelle04.

Ja nie umiem układać fajnych tekstów.Ten tekst wydaje mi się bardzo suchy.Może ktoś może napisać lepszy tekst.Nie mam namiarów na kontakt,a więc prosiłam o wstawienie na wątku najlepiej na pierwszej stronie o tekst,kontakt i linki do zdjęć aby każdy mógł skorzystać i ogłaszać Hrabala.Trudno jest przepychać się przez cały wątek w poszukiwaniu tekstu i fotek.Jak to wszystko będzie wykupię ogłoszenia tak jak obiecałam.

Posted

Też nie umiem pisać, ale może tak?

Uroczy pudlo-sznupek Hrabal szuka domu, takiego na zawsze...
Został adoptowany 6 lat temu ze schroniska , teraz wrócił :( Opiekunowie go oddali, bo się znudził, zaczął przeszkadzać? Potraktowano go jak niepotrzebną, zbędną zabawkę:(
Dla tego cudownego, dostojnego psa to dramat!!!!!! Nie wie co to buda.....bardzo, bardzo tęskni za domem, swoim człowiekiem, nie wie, że ten już nigdy po niego nie wróci...
Obecnie jest we wspaniałym domu tymczasowym, gdzie pokazał jaki jest kochany, oddany, przyjacielski...Ale szuka takiego domu, który będzie na zawsze, gdzie będzie mógł pokochać swoim psim serduszkiem swojego wymarzonego człowieka...
Hrabal to dojrzały psiak, ale jest w bardzo dobrej kondycji, średniej wielkości, do kolan.Zupełnie niekłopotliwy, oaza spokoju, pies z wielkim sercem, garnący się do człowieka. Jest przyjacielski także w stosunku do innych psiaków. Hrabal to mądre nad podziw psisko, zasuguje na cudowny dom, gdzie będzie kochany, pomóżmy mu jeszcze raz uwierzyć w człowieka.

Posted

Energy napisał(a):
Też nie umiem pisać, ale może tak?

Uroczy pudlo-sznupek Hrabal szuka domu, takiego na zawsze...
Został adoptowany 6 lat temu ze schroniska , teraz wrócił :( Opiekunowie go oddali, bo się znudził, zaczął przeszkadzać? Potraktowano go jak niepotrzebną, zbędną zabawkę:(
Dla tego cudownego, dostojnego psa to dramat!!!!!! Nie wie co to buda.....bardzo, bardzo tęskni za domem, swoim człowiekiem, nie wie, że ten już nigdy po niego nie wróci...
Obecnie jest we wspaniałym domu tymczasowym, gdzie pokazał jaki jest kochany, oddany, przyjacielski...Ale szuka takiego domu, który będzie na zawsze, gdzie będzie mógł pokochać swoim psim serduszkiem swojego wymarzonego człowieka...
Hrabal to dojrzały psiak, ale jest w bardzo dobrej kondycji, średniej wielkości, do kolan.Zupełnie niekłopotliwy, oaza spokoju, pies z wielkim sercem, garnący się do człowieka. Jest przyjacielski także w stosunku do innych psiaków. Hrabal to mądre nad podziw psisko, zasuguje na cudowny dom, gdzie będzie kochany, pomóżmy mu jeszcze raz uwierzyć w człowieka.

Ja mam dwie sugestie mianowicie: przebywa tymczasowo w domu, gdzie jednak nie moze zostać, gdyż - nie wiem - dom ma już psa czy coś w tym sensie; psa któremu jest dobrze w domu tymczasowym nikt nie adoptuje :shake: a dwa Hrabal z pewnością nie jest oazą spokoju :eviltong: to pies żywiołowy, radosny, skoczny, z ikrą, lubiący biegać, szaleć,bawić się:loveu:

Posted

Energy napisał(a):

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aparat się zepsuł i fotek nie będzie :eviltong:
Wpadł gdzieś w śnieg i dopóki zima nie minie nie odnajdziemy go :eviltong:

Posted (edited)

Tekst do ogłoszeń:
Hrabal przepiękny pies w typie pudlo-sznaucera szuka domu

Hrabal po sześciu latach od adopcji wrócił do Schroniska. Opiekunowie go oddali, bo się znudził, a może przeszkadzał? Potraktowano go jak przedmiot, niepotrzebną, zbędną zabawkę.
Dla tego cudownego, dostojnego psa to był dramat!!!!!! Nie wiedział co to buda.....bardzo, bardzo tęsknił za domem, swoim człowiekiem, nie wiedział, że ten już nigdy po niego nie wróci...
Dzięki wolontariuszkom, Hrabal został umieszczony w domu tymczasowym koło Dzierżoniowa woj.dolnośląskie, gdzie długo nie może pozostać. Hrabal jest psem żywiołowym,radosnym,skocznym,lubiącym biegać i bawić się.Odkryto także jaki jest kochany, oddany, przyjacielski...
Hrabal to dojrzały psiak. Jest w bardzo dobrej kondycji, średniej wielkości do kolan.Ma przepiękną czarną, dłuższą sierść.Zachowuje czystość w domu.Posiada,książeczkę,czip i wszystkie szczepienia.Jest psiakiem niekłopotliwym, z wielkim sercem,uwielbiającym człowieka. Jest przyjacielski także w stosunku do innych psiaków. Hrabal to mądre nad podziw psisko, zasługuje na cudowny dom, gdzie będzie kochany, szanowany i nikt już nie opuści go do końca jego dni. Pomóżmy mu jeszcze raz uwierzyć w człowieka.Cudowny Hrabal poszukuje takiego domu, który będzie na zawsze, gdzie będzie mógł pokochać swoim malutkim psim serduszkiem swojego jedynego wymarzonego człowieka od nowa.
Kontakt:

Może tak być? No i kontakt na kogo?

Edited by Anula