__Lara Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Aimez_moi']Cudny jest i nareszcie szczesliwy......:)[/QUOTE] Dokładnie, cudny, taka maskoteczka :D Quote
Energy Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Nasza ukochana księgowa Farmerka:loveu: odcięta od neta z powodu popsutego kompa:mad: i to chyba aż do wtorku... Mam info telefoniczne, że wpłynęły pieniążki od: Kajk@ 20 zł Szafra 10 zł Bardzo dziękuję w imieniu Hrabalka:loveu: Quote
monika55 Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Było zapytanie o Hrabalka, pani wycofała się jak się dowiedziała że on tak daleko. Dziękuje za wpłaty. Quote
szafra Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Może gdyby nie było zimy to skusili by się przyjechać ! Quote
giselle4 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='monika55']Było zapytanie o Hrabalka, pani wycofała się jak się dowiedziała że on tak daleko. Dziękuje za wpłaty.[/QUOTE] kochana zawsze mozna zorganizowac transport łączony ale to musi byc i dobry dom i pewne ze ludzie jego wezma i bede kochac sorry za moje 5 groszy Quote
__Lara Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='giselle4']kochana zawsze mozna zorganizowac transport łączony ale to musi byc i dobry dom i pewne ze ludzie jego wezma i bede kochac sorry za moje 5 groszy[/QUOTE] Dokładnie, jak będzie to mega fajny dom to go dowozimy, hyhy :) Quote
giselle4 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Hrabalek pije swoje miksturki nozki dalej drzą ale duzo mniej ale wigoru ma za 2 mlode pieski wiecej szaleje niz Kesh i Lucynka a moze tyle co oni razem ale to dobrze bo nostalgia i lezenie w kacie by jego zabiły a tak zaakceptowal nas ,zaakceptował zwierzyniec teraz tylko prawdziwy i najukochanszy domek:) Edited December 18, 2012 by giselle4 Quote
Energy Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='giselle4']Hrabalek pije swoje miksturki nozki dalej drzą ale duzo mniej ale wigoru ma za 2 mlode pieski wiecej szaleje nic Kesh i Lucynka a moze tyle co oni razem ale to dobrze bo nostalgia i lezenie w kacie by jego zabiły a tak zaakceptowal nas ,zaakceptował zwierzyniec teraz tylko prawdziwy i najukochanszy domek:)[/QUOTE] Pod Waszą opieką Giselle to nie dziwne, że tak odżył:):):) żeby wszyscy mieli choć w małej części takie serce i podejście do zwierząt to świat byłby piękny:) Przy okazji cieszę się, żę może choć troszkę polecony przeze mnie specyfik pomaga:) Quote
michelle04 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='__Lara']:) a futerko już mięciutkie? :)[/QUOTE] Futerko mięciutkie, ale trochę skołtunione, jednak giselle obetnie go na wiosnę, bo chłopak chudzina,dopiero przybiera na wadze, więc niech chociaż włosięta go grzeją jak śmiga po dworze :) Quote
farmerka63 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Witajcie, derogie koleżanki :) Odzyskałam dzisiaj oddech - czyli twardy dysk . Wracam do pracy i pędzę do mojego liczydła na pierwsza stronę. Dziękuję Energy za godne zastępstwo - zanim komp zwariował do szczętu ,zdążyłam zarejestrować oczkami na koncie wpłaty od Kajk@ i od Szafry, a dzisiaj od Izek77. Dziękuję :loveu: Quote
Energy Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 O Farmerka z zaświatów wróciła:):):) Nie ma za co:) Quote
monika55 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Dzwonią ludzie ale wiek Hrabalka odstrasza. Widać nie do końca im zależy. Quote
giselle4 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='monika55']Dzwonią ludzie ale wiek Hrabalka odstrasza. Widać nie do końca im zależy.[/QUOTE] jestem zawsze wściekla kiedy mowie pies ma 5 lat a ludzie eeeee to juz stary i juz nawet gadac mi sie wiecej nie chce Quote
__Lara Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='giselle4']jestem zawsze wściekla kiedy mowie pies ma 5 lat a ludzie eeeee to juz stary i juz nawet gadac mi sie wiecej nie chce[/QUOTE] Heh, wiecie co, następnym razem powiedzcie, że o wiek się nie pyta :evil_lol: Quote
monika55 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Jeszcze raz dziękuję za Hrabalka wszem Wesołych Świąt. Quote
michelle04 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Hrabcio też życzy Wesołych Świąt :loveu: Quote
Energy Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 :loveu: Zdrowych, spokojnych Świąt Dla Wszystkich Hrabusiowych Aniołów:):):) Quote
szafra Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 I ja również życzę Wam wszystkim spokojnych Świąt :tree1:Hrabciowi też oczywiście! Quote
Bogusik Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) Kochani,ja również życzę spokojnych i.... i najlepszego domku dla Hrabcia!!! Edited December 24, 2012 by Bogusik Quote
Recommended Posts