farmerka63 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Wpłynęły deklaracje od danyww , Aimez-moi i farmerki63 ( za grudzień ). Dziękujemy :) Quote
Aimez_moi Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Zagladam do Hrabalka i niezmiennie i do znudzenia sie zapytowywuje o fryzjera?.....:):) Quote
izek77 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 SORRRRY LASKI mały młyn już opanowany ,jutro przeleje :) Quote
monika55 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 List polecony dziś wrócił. Adresat nieznany. Jak mam wysłać? Quote
farmerka63 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Może leniwemu listonoszowi nie chciało się fatygować ? Znam takie praktyki z autopsji - wysyłam dość często paczki i śledzę ich los przez internet . I widzę, że listonosz zamieścił adnotację " Awizowano ". Dzwonię do klienta i go oświecam, że był listonosz z przesyłką , nie zastał nikogo w domu i zostawił awizo w skrzynce. Na co bogu ducha winny człek zeznaje ( zgodnie z prawdą ), że siedział kamieniem w domu cały dzień - żadnego listonosza nie było, a awiza w skrzynce również brak. Tymczasem paczka leży jak wół na poczcie. Za mało płacą listonoszom chyba ;) Quote
farmerka63 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 No i najważniejsze : wpłynęły grudniowe deklaracje stałe od Anuli i Bogusika - konto Hrabalka wzbogaciło się o całe 5 dych. Dziękujemy :) Quote
michelle04 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='monika55']List polecony dziś wrócił. Adresat nieznany. Jak mam wysłać?[/QUOTE] Przepraszam, nie wiem dlaczego list wrócił :( Jutro zapytam listonosza oraz zadzwonię na pocztę by skonfrontować, kto odpowiada za taki stan rzeczy :( Może mają mnie już dosyć,bo non stop piszę jakieś pisma do Gminy w sprawie a to bezdomnych zwierząt, a to oświetlenia naszej ulicy,gdyż wieczorem ciemno u nas jak w d**** u Murzyna - bez rasistowskich podtekstów oczywiście, itd Zaraz podam na pw adres do pracy,by mieć pewność,że tym razem list dotrze, przepraszam raz jeszcze za zamieszanie:Rose: Quote
szafra Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ja swoje deklaracje przelewam zaraz po 10- tym, bądźcie cierpliwe Ciotki i ty Hrabulcu. Farmereczko droga a można Ci podrzucić taka sznaucerkowatą suńkę z naszego schroniska ? (wybacz Hrabcio) Młoda, fajna dziewczynka a siedzi i nikt jakoś się nią nie interesuje :shake: Chudzinka. [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-KZJxAOU6RqM/UJVNOadDgYI/AAAAAAAAA3k/5rwAbZk4IoU/s546/DSCN55593301.JPG[/IMG][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-YBRvUBAmOGI/UJVMhmqkyjI/AAAAAAAAA00/SZKUqWdRKTU/s612/DSCN55263275.JPG[/IMG] Quote
monika55 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Tak, dostałam adres. Dziekuję. Jak się śledzi przesyłki? Nawet nie przypuszczałam że można. To ta z bogatą historią? Quote
farmerka63 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 To jest możliwe w przypadku paczek - o listach poleconych mi nic nie wiadomo. Na tych niebiesko-żółtych dowodach nadania pod kodem kreskowym jest numer przesyłki. Wprowadzasz ten numer tu : [url]http://sledzenie.poczta-polska.pl/[/url] w pole IDENTYFIKATOR. Klikasz SZUKAJ - i już wiesz, gdzie jest Twoja paczuszka . To bardzo pożyteczna funkcja i często z niej korzystam . Szafro - a napisz mi coś więcej o tej sunieczce, tylko na PW, żeby Hrabal nie fukał ;) Malawaszka o niej wie ? Bo to jest Matka Przełożona od sznaucerów :) Quote
michelle04 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jedyna sytuacja, gdy Hrabal stoi w miejscu i można jemu zrobić normalną fotkę :eviltong: [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi6045/18fc70fb000bee4a50bf9615/sdc12317[/IMG] Quote
szafra Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='monika55']To ta z bogatą historią?[/QUOTE] Dokładnie ta. Quote
farmerka63 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Szafro - a ma wątek ta mała czarnulka ? Bardzo wyżełkowata jest :) A Hrabal bossski - ja bym go teraz nie strzygła - zima idzie... Quote
szafra Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='farmerka63']Szafro - a ma wątek ta mała czarnulka ? Bardzo wyżełkowata jest :)[/QUOTE] Nie ma wątku. Farmereczko masz zapchaną skrzyneczkę ... Quote
Energy Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Farmerko a wiesz jak Hrabalek będzie wyglądał wiosną?:diabloti:Jak mop:evil_lol: Ja tam strzygę moje suczydła:lol: Quote
malawaszka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 coś trochę by sięprzydało mu "kształt" odświeżyć fajna ta czarna szorściaczka - mogę wrzucić na sznaucery, ale nie przebiję się przez :hmmmm: dyskusje na jastrzębskim watku żeby coś znaleźć o niej więc poproszę na maila opis, namiary i fotki ok??? [email]malawaszka@gmail.com[/email] Quote
szafra Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='malawaszka']fajna ta czarna szorściaczka - mogę wrzucić na sznaucery, ale nie przebiję się przez :hmmmm: dyskusje na jastrzębskim watku żeby coś znaleźć o niej więc poproszę na maila opis, namiary i fotki ok??? [EMAIL="malawaszka@gmail.com"]malawaszka@gmail.com[/EMAIL][/QUOTE] Wszystkie foty wysłałam Farmerce63 :p. Króciutki opis też. Farmerka napisała do Shanti o obszerniejszy opis - ona wie dużo więcej o sunieczce. Quote
farmerka63 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Wpłynęła była deklaracja stała od koleżanki Energy za grudzień - pewien brunet w typie kudłatego Włocha dziękuje :) Quote
michelle04 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Cioteczki informuję, że książeczka Hrabala dotarła - dziękuję :) Quote
michelle04 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Hrabcio bryka [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi15804/941d2e52001a686650c393cf/sdc12438[/IMG] Quote
monika55 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Cieszę sie że wreszcie dotarła. Hrabcio bryka, a u nas -15stopni dzis było.:roll: Brykać mi się nie chciało.:lol: Quote
farmerka63 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Może kup sobie Apto Flex, Moniko ;) U nas nawet nie wiem ile, bo odpadły uchwytki od termometru. Na brykania tez nie mam ochoty i chyba by mi nie pomogło całe wiadro AptoFlexu ;) Quote
Recommended Posts