Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję,że pieniążki wpłynęły - dziękuję
A u nas posypało mokrym śniegiem, brrrrrrrrrrrr mimo tego Hrabal biegał po ogrodzie zadowolony jak zawsze, a wycieranie ręcznikiem, po powrocie do domu przyjął z wielką radością, chociaż łap nie chciał podać do wytarcia, ale się udało :)
A Norka już na niego nie warczy gdy biega po kuchni :loveu:

Posted

To u Was tyle śniegu napadało?
Jak oglądam fotki to się uśmiecham,te wszystkie psiaczki są na wolności,cieszą się swobodą.Cudowne zdjęcia.Hrabalek szczęśliwy i śliczny jest a mój Bastuś też śmiało kroczy po śniegu.Jednym słowem szczęśliwe stadko.

Posted

Energy napisał(a):

Michelle jak smakuje Hrabalkowi mikstura?:cool3:

Nie wypluwa jedzenia, więc chyba ok :razz: Zawsze polewamy jakiś pyszniejszy kąsek syropkiem niż chrupki by mieć pewność, że pochłonie dawkę ;)

Posted

Nasz tymczasowicz Zasiu jest zdania, że AptoFlex jest pyszny i traktuje go jak przysmak - poważnie ! Najpierw mu mieszałam z karmą - teraz dostaje syrop solo do michy i jeździ z nią po kuchni aż ją wypucuje do czysta :D ( michę , nie kuchnię ;) )

Posted

farmerka63 napisał(a):
Nasz tymczasowicz Zasiu jest zdania, że AptoFlex jest pyszny i traktuje go jak przysmak - poważnie ! Najpierw mu mieszałam z karmą - teraz dostaje syrop solo do michy i jeździ z nią po kuchni aż ją wypucuje do czysta :D ( michę , nie kuchnię ;) )

Beatko a widać poprawę? tak chwalicie że może Zgredkowi bym kupiła...

Posted

Zasiu dostaje Apto-Flex zaledwie od tygodnia. Ktoś tu pisał, że poprawę widać po trzech. Ja generalnie widzę po tym małym marudzie , że on ma się coraz lepiej - trudno tu orzec, ile zawdzięczamy syropkowi, ile ciepełku, ile jedzeniu. Ale rusza się zdecydowanie żwawiej, biega, śmiesznie podskakuje przy szczekaniu , schody pokonuje bez zająknięcia. Już się nie trzęsie ( może dlatego, że futerko odrosło ?). Śpi już bezdyskusyjnie na posłankach a nie na gołej podłodze . Do niedawna jak siedział to lewa łapka tak mu nerwowo drżała w stawie. Teraz już nie - kolagenu to moc ? Szkoda , że Apro-flex nie wpływa na akceptację szczotki ... ;)

Posted (edited)

u nas działał prawie od razu, przynajmniej tak to odbierałam
Kaja po kilku-kilkunastu dniach przestała kuleć przy wstawaniu (chodzi mi o takie jakby rozruszanie) i po bieganiu. Od tamtej pory słowo daję nie zdarzyło się to mimo biegania czyli nadwyrężania zerwanych wcześniej więzadeł. Oby jak najdłużej-bierze od lipca. A nie będę jej trzymać na uwięzi(smyczy) tak chodziła od października do...lipca właśnie. To było widać, że strasznie jej smutno, córeczki latały a ona nie;)

Edited by Energy