farmerka63 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Drogie ciotki, i Ty - nasz ognisty brunecie. Uprzejmie donoszę, że przelałam abonament za grudzień - uzbierana rezerwa nam na to pozwoliła, niemniej oczekuję deklaracji grudniowych :D Quote
monika55 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Ciotki, farmerko63:loveu: Michelle04 wysłałam list polecony. Quote
farmerka63 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Wpłynęła deklaracja stała od Halszki za grudzień - księgowa wyraża swoje ukontentowanie :) P.S. Ja też po niedzieli - w końcówce tygodnia spłuczka totalna ;) Quote
Aimez_moi Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Energy napisał(a):Przelew zrobię po niedzieli:) Ja takze...... Quote
michelle04 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Melduję,że pieniążki wpłynęły - dziękuję A u nas posypało mokrym śniegiem, brrrrrrrrrrrr mimo tego Hrabal biegał po ogrodzie zadowolony jak zawsze, a wycieranie ręcznikiem, po powrocie do domu przyjął z wielką radością, chociaż łap nie chciał podać do wytarcia, ale się udało :) A Norka już na niego nie warczy gdy biega po kuchni :loveu: Quote
danyww Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Moje pieniążki będą wpływać zawsze koło 3 bo tak mam w zleceniu stałym. :oops: Czyli po niedzieli.:lol: Quote
monika55 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Dziękujemy:loveu:. A księgowa super.:lol: Tak dzis spojrzałam na boks, w którym był Hrabal i tak dobrze ze go tam nie ma. Zimno, wilgotno... Quote
michelle04 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Śnieżna sesja A tutaj szybki jak wiatr :loveu: Quote
Energy Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ale szczęśliwe psiaki:) Śnieg macie:crazyeye: Michelle jak smakuje Hrabalkowi mikstura?:cool3: Quote
szafra Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Całe szczęście, że Hrabcia wiozłyśmy wcześniej, bo nie wiem czy w tak parszywą pogodę bym pojechała :-o. Quote
Anula Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 To u Was tyle śniegu napadało? Jak oglądam fotki to się uśmiecham,te wszystkie psiaczki są na wolności,cieszą się swobodą.Cudowne zdjęcia.Hrabalek szczęśliwy i śliczny jest a mój Bastuś też śmiało kroczy po śniegu.Jednym słowem szczęśliwe stadko. Quote
michelle04 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Energy napisał(a): Michelle jak smakuje Hrabalkowi mikstura?:cool3: Nie wypluwa jedzenia, więc chyba ok :razz: Zawsze polewamy jakiś pyszniejszy kąsek syropkiem niż chrupki by mieć pewność, że pochłonie dawkę ;) Quote
Energy Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 To tak jak ja:) wcześniej dawałam strzykawką ale teraz właśnie tak podaję:) Mam nadzieję, że będzie niedługo widać rezultaty:) Quote
farmerka63 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Nasz tymczasowicz Zasiu jest zdania, że AptoFlex jest pyszny i traktuje go jak przysmak - poważnie ! Najpierw mu mieszałam z karmą - teraz dostaje syrop solo do michy i jeździ z nią po kuchni aż ją wypucuje do czysta :D ( michę , nie kuchnię ;) ) Quote
malawaszka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 farmerka63 napisał(a):Nasz tymczasowicz Zasiu jest zdania, że AptoFlex jest pyszny i traktuje go jak przysmak - poważnie ! Najpierw mu mieszałam z karmą - teraz dostaje syrop solo do michy i jeździ z nią po kuchni aż ją wypucuje do czysta :D ( michę , nie kuchnię ;) ) Beatko a widać poprawę? tak chwalicie że może Zgredkowi bym kupiła... Quote
farmerka63 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Zasiu dostaje Apto-Flex zaledwie od tygodnia. Ktoś tu pisał, że poprawę widać po trzech. Ja generalnie widzę po tym małym marudzie , że on ma się coraz lepiej - trudno tu orzec, ile zawdzięczamy syropkowi, ile ciepełku, ile jedzeniu. Ale rusza się zdecydowanie żwawiej, biega, śmiesznie podskakuje przy szczekaniu , schody pokonuje bez zająknięcia. Już się nie trzęsie ( może dlatego, że futerko odrosło ?). Śpi już bezdyskusyjnie na posłankach a nie na gołej podłodze . Do niedawna jak siedział to lewa łapka tak mu nerwowo drżała w stawie. Teraz już nie - kolagenu to moc ? Szkoda , że Apro-flex nie wpływa na akceptację szczotki ... ;) Quote
Energy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) u nas działał prawie od razu, przynajmniej tak to odbierałam Kaja po kilku-kilkunastu dniach przestała kuleć przy wstawaniu (chodzi mi o takie jakby rozruszanie) i po bieganiu. Od tamtej pory słowo daję nie zdarzyło się to mimo biegania czyli nadwyrężania zerwanych wcześniej więzadeł. Oby jak najdłużej-bierze od lipca. A nie będę jej trzymać na uwięzi(smyczy) tak chodziła od października do...lipca właśnie. To było widać, że strasznie jej smutno, córeczki latały a ona nie;) Edited December 2, 2012 by Energy Quote
danyww Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Co to: czarne na białym? Szczęśliwy Hrabal na śniegu! :lol: Quote
Recommended Posts