farmerka63 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Apto-Flex niestety nie - dostałam właśnie moja flaszczynę i czytam skład. Zawiera różniste zdrowe składniki, ale akurat wit. C nie. Czyli trzeba będzie dawać mu extra tą witaminkę...chyba, że polubi kiszoną kapustę ;) Quote
Energy Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 monika55 napisał(a):No i najważniejsze co miałam przekazać od weta naszego. Wczoraj rozmawiałam. Hrabal powinien dostawać duże dawki wit C. Któryś z tych leków ją właśnie ma. A czemu ma dostawać? giselle4 napisał(a):zapisze sobie watek i lek juz w domu babcia nikomu nie otworzy-APTO FLEX do wieczornego podania przy posiłku Musimy taki syrop kupic dla Bastka jestesci Wielkie:) Giselle witaj:):):) farmerka63 napisał(a):Apto-Flex niestety nie - dostałam właśnie moja flaszczynę i czytam skład. Zawiera różniste zdrowe składniki, ale akurat wit. C nie. Czyli trzeba będzie dawać mu extra tą witaminkę...chyba, że polubi kiszoną kapustę ;) Farmerko mam nadzieję, że i Hrabalkowi i Twojemu psiakowi pomoże:) Quote
Anula Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Ja też dzisiaj otrzymałam AptoFlex dla mojego pekinka.Zobaczymy czy pomoże? Podane 4ml strzykawką do pysia na siłę,wiedziałam,że będzie be... . To jest bardzo gęste i ma smak słodko-kwaśny,miodowy,spróbowałam dla mnie bardzo fajny,pycha. Edited November 22, 2012 by Anula Quote
farmerka63 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Ja mam omal-labcię . Saga ma za sobą ostre zapalenie stawów. Wstaje i porusza się bez przeszkód, aczkolwiek nie jest już taka żwawa jak kiedyś ( choć może to być wpływ wieku i wagi ) . Zauważyłam u niej pewną sztywność tylnych łap i charakterystyczne szuranie . Edited November 22, 2012 by farmerka63 Quote
farmerka63 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Melduję posłusznie, że wpłynęło całe 60 złociszy od Javeny - udziergała Hrabalkowi na bazarku :loveu: DZIĘKUJEMY :) Javenko - podrzuć, kochana , link do bazarku, bo zapewne i tam powinnam potwierdzić wpłatę :) Quote
farmerka63 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Javeno - znalazłam , potwierdziłam :) Quote
__Lara Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Piękny psiunio z niego :) Javena została zbanowana, nie wiem czy wiecie :( Quote
farmerka63 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Yyyy.... No właśnie szukając profilu Javeny też zauważyłam tą przykrą okoliczność :( Nie wiadomo, czym sobie zasłużyła ? Quote
michelle04 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Cioteczki Hrabal już dostaje AptoFlex,ale i tak bryka jak źrebie, lucy już przed nim ucieka,bo jako jedyna dziewczyna budzi duże zainteresowanie,a Hrabal nie odstępuje jej na krok:mad: Koopa w normie,nocny incydent był jednorazowy i chłopak już wytrzymuje do porannego biegania,więc czystość w domu jest utrzymywana :loveu: Quote
farmerka63 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Bryka jak źrebię ???? To nie ma słabowitego zadku ?? Ściemniał, skubany.... :mad: Quote
marako Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 farmerka63 napisał(a): Ściemniał, skubany.... :mad: Wiedział chłopak, co robić, żeby się wydostać i zimy nie spędzać na zimnych kaflach. Quote
michelle04 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 farmerka63 napisał(a):Bryka jak źrebię ???? To nie ma słabowitego zadku ?? Ściemniał, skubany.... :mad: Nóżki dalej się trzęsą,ale chyba nie powoduje to dużego dyskomfortu,bo ogród zwiedza z wielką chęcią i nadąża w biegach za lucynką,może to samcza adrenalina :razz: Quote
farmerka63 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Michelle - to Hrabal jest pełnoporcjowym facetem ? Quote
michelle04 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 farmerka63 napisał(a):Michelle - to Hrabal jest pełnoporcjowym facetem ? Owszem, ma wszytko na swoim miejscu:eviltong: Quote
monika55 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Sciemniał drań i oszukiwał,jakby czuł gdzie będzie mu dobrze.:evil_lol: Odjajczony nie jest bo wet swierdził że nie przetrzyma narkozy. To teraz go nosi.:razz: Quote
farmerka63 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 O kurczę... Nie przetrzyma narkozy :( Biedna Lucynka. Quote
Aimez_moi Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Hrabusiu Slodki dobrze, ze nie wiesz jakie tu gorace tematy Cioteczki zapodaja na temat Twoich jajeczek......;):) Quote
giselle4 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) farmerka63 napisał(a):Bryka jak źrebię ???? To nie ma słabowitego zadku ?? Ściemniał, skubany.... :mad: eee tam sciemniał:) ma słaby zadek nozki sie telepią ale ma ADHD albo che nadrobic siedzenie w schronie ale jak On pieknie patrzy w oczy ja sie przytula i przymila do czlowieka jak opiera przednie lapki na piersiach ludzkich i sie domaga buziaka i głaskow to jest typowy amant ..tylko troche starszawy.... Ogolnie chce sie do kazdego przytulac do psiakow tez Z Bastusiem przyjeciele z Kesham tez aby tylko nie zabierał jego piłeczki [pileczek dostatek:)] tylko molestuje Lucyne i ta ucieka do kojca :evil_lol: ale szybko przyjęly jego do swojego grona maluchy juz tez jego pokochały wszystko ok Lucynka po sterylce nic jej nie grozi,Hrabcio niech ma te swoje ,,skarby,, Edited November 24, 2012 by giselle4 Quote
monika55 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Dziekujemy za wiadomości. W schronisku Hrabal miał nieczęsto okazję do spacerów. Teraz nadrabia. Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Przelalam dzis swoja deklaracje za 4 miesiace. Cudnie widziec i czytac ze Hrabollo ma sie dobrze i bryka :loveu: Quote
Anula Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Na działanie Apto Flexu trzeba poczekać z dwa tygodnie i wtedy można ocenić jego działanie.Michelle rozdzielasz dawkę tj.5 ml dzielisz na dwa razy dziennie? W jakiej formie Hrabalkowi podajesz,łyka bez oporu? Cieszę się,że Hrabal nie zadziora tylko dogadał się z psiakami.Fajne wiadomości.No a mój Bastuś to zyskał następnego kolegę,może przy Hrabalku więcej się rozrusza. Quote
Aimez_moi Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Zagladam do szczesliwego Hrabusia....:) Quote
szafra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jeszcze tylko domek stały potrzebny .... Quote
michelle04 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Anula napisał(a):Na działanie Apto Flexu trzeba poczekać z dwa tygodnie i wtedy można ocenić jego działanie.Michelle rozdzielasz dawkę tj.5 ml dzielisz na dwa razy dziennie? W jakiej formie Hrabalkowi podajesz,łyka bez oporu? Cieszę się,że Hrabal nie zadziora tylko dogadał się z psiakami.Fajne wiadomości.No a mój Bastuś to zyskał następnego kolegę,może przy Hrabalku więcej się rozrusza. Dzielę i podaję w jedzeniu,Hrabal nie grymasi i wymiata wszystko z miski,więc lek jest przyjmowany :lol: Quote
Recommended Posts