Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Apto-Flex niestety nie - dostałam właśnie moja flaszczynę i czytam skład. Zawiera różniste zdrowe składniki, ale akurat wit. C nie. Czyli trzeba będzie dawać mu extra tą witaminkę...chyba, że polubi kiszoną kapustę ;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
No i najważniejsze co miałam przekazać od weta naszego. Wczoraj rozmawiałam. Hrabal powinien dostawać duże dawki wit C. Któryś z tych leków ją właśnie ma.

A czemu ma dostawać?

giselle4 napisał(a):
zapisze sobie watek i
lek juz w domu
babcia nikomu nie otworzy-APTO FLEX do wieczornego podania przy posiłku
Musimy taki syrop kupic dla Bastka
jestesci Wielkie:)

Giselle witaj:):):)

farmerka63 napisał(a):
Apto-Flex niestety nie - dostałam właśnie moja flaszczynę i czytam skład. Zawiera różniste zdrowe składniki, ale akurat wit. C nie. Czyli trzeba będzie dawać mu extra tą witaminkę...chyba, że polubi kiszoną kapustę ;)

Farmerko mam nadzieję, że i Hrabalkowi i Twojemu psiakowi pomoże:)

Posted (edited)

Ja też dzisiaj otrzymałam AptoFlex dla mojego pekinka.Zobaczymy czy pomoże?
Podane 4ml strzykawką do pysia na siłę,wiedziałam,że będzie be... . To jest bardzo gęste i ma smak słodko-kwaśny,miodowy,spróbowałam dla mnie bardzo fajny,pycha.

Edited by Anula
Posted (edited)

Ja mam omal-labcię . Saga ma za sobą ostre zapalenie stawów. Wstaje i porusza się bez przeszkód, aczkolwiek nie jest już taka żwawa jak kiedyś ( choć może to być wpływ wieku i wagi ) . Zauważyłam u niej pewną sztywność tylnych łap i charakterystyczne szuranie .

Edited by farmerka63
Posted

Melduję posłusznie, że wpłynęło całe 60 złociszy od Javeny - udziergała Hrabalkowi na bazarku :loveu:

DZIĘKUJEMY :)

Javenko - podrzuć, kochana , link do bazarku, bo zapewne i tam powinnam potwierdzić wpłatę :)

Posted

Cioteczki Hrabal już dostaje AptoFlex,ale i tak bryka jak źrebie, lucy już przed nim ucieka,bo jako jedyna dziewczyna budzi duże zainteresowanie,a Hrabal nie odstępuje jej na krok:mad:
Koopa w normie,nocny incydent był jednorazowy i chłopak już wytrzymuje do porannego biegania,więc czystość w domu jest utrzymywana :loveu:

Posted

farmerka63 napisał(a):
Bryka jak źrebię ???? To nie ma słabowitego zadku ??

Ściemniał, skubany.... :mad:

Nóżki dalej się trzęsą,ale chyba nie powoduje to dużego dyskomfortu,bo ogród zwiedza z wielką chęcią i nadąża w biegach za lucynką,może to samcza adrenalina :razz:

Posted (edited)

farmerka63 napisał(a):
Bryka jak źrebię ???? To nie ma słabowitego zadku ??

Ściemniał, skubany.... :mad:

eee tam sciemniał:)
ma słaby zadek
nozki sie telepią
ale ma ADHD albo che nadrobic siedzenie w schronie
ale
jak On pieknie patrzy w oczy
ja sie przytula i przymila do czlowieka
jak opiera przednie lapki na piersiach ludzkich i sie domaga buziaka i głaskow
to jest typowy amant ..tylko troche starszawy....
Ogolnie chce sie do kazdego przytulac do psiakow tez
Z Bastusiem przyjeciele
z Kesham tez aby tylko nie zabierał jego piłeczki [pileczek dostatek:)]
tylko molestuje Lucyne i ta ucieka do kojca
:evil_lol:
ale szybko przyjęly jego do swojego grona
maluchy juz tez jego pokochały
wszystko ok
Lucynka po sterylce
nic jej nie grozi,Hrabcio niech ma te swoje ,,skarby,,

Edited by giselle4
Posted

Na działanie Apto Flexu trzeba poczekać z dwa tygodnie i wtedy można ocenić jego działanie.Michelle rozdzielasz dawkę tj.5 ml dzielisz na dwa razy dziennie?
W jakiej formie Hrabalkowi podajesz,łyka bez oporu?
Cieszę się,że Hrabal nie zadziora tylko dogadał się z psiakami.Fajne wiadomości.No a mój Bastuś to zyskał następnego kolegę,może przy Hrabalku więcej się rozrusza.

Posted

Anula napisał(a):
Na działanie Apto Flexu trzeba poczekać z dwa tygodnie i wtedy można ocenić jego działanie.Michelle rozdzielasz dawkę tj.5 ml dzielisz na dwa razy dziennie?
W jakiej formie Hrabalkowi podajesz,łyka bez oporu?
Cieszę się,że Hrabal nie zadziora tylko dogadał się z psiakami.Fajne wiadomości.No a mój Bastuś to zyskał następnego kolegę,może przy Hrabalku więcej się rozrusza.

Dzielę i podaję w jedzeniu,Hrabal nie grymasi i wymiata wszystko z miski,więc lek jest przyjmowany :lol: