michelle04 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 monika55 napisał(a):Naprawde jestem zaskoczona. Nie słyszałam jego szczekania. A że przygłuchy dziadek to możliwe. Michelleo4 ja widziałam że macie anielska cierpliwość, ale nie dajcie Hrabciowi wchodzić na głowę. A biegunki to prawie zawsze się zdarzają po schronisku. Przyjemne to nie jest. Spokojnie Cioteczko,wiemy że to normalna reakcja i musimy dać jemu trochę czasu by przyzwyczaił się do nowej karmy;) A co do wchodzenia na głowę, to teraz musi mieć male przywileje,by oswoił się z nową sytuacją i otoczeniem;) ale oczywiście bez rozpasania:mad: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ciociu Michelle, dawaj jedzenie, a nie tylko foty pstrykasz:cool3:.... no już;):eviltong:.... hihihi.... A biegunki po schronie to rzeczywiście normalka - miałam ja u siebie trójkę ze schronu i ze wszystkimi to przerobiłam... Ale dobre jedzonko i z każdym dniem się poprawia:lol:, a wtedy to już sama radość:multi: Coś słyszałam, że Hrabcio do fryzjera się wybiera? Szkoda, że nie jest bliżej, bo może przypomniałabym sobie dawne czasy, kiedy to na przełomie lat 90-tych wzięłam sfilcowanego pudelka, który błąkał się po wsi i tak Go "wyfyzjerowałam", że Go ludzie nie poznali ( a znali Go wszyscy!)... Potem był u mnie jeszcze kilka lat (przyjechał z nami do naszego domu prawie 550km) i cały czas byłam Jego osobistym fryzjerem, bo w tamtych czasach u nas na prowincji, o salonie dla Psiaków nawet nikt nie marzył... Timcio(*) był bardzo podobny do Hrabalka - też czarny, średni czarny Pudelek... Quote
Javena Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) Z bazarku Hrabalek ma 60 zł ,prosze o nr konta.;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/235175-KONIEC-ROZLICZAM-Poszewek-brak-Do-20-11-2012-godz-22-00 Edited November 21, 2012 by Javena Quote
Energy Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 monika55 napisał(a): ...ale nie dajcie Hrabciowi wchodzić na głowę... No ja tam się pod tym nie podpisuję:diabloti: Michelle ale szczęśliwy pysio:) szczekający i szczęśliwy:) Może coś mu na ta biegunkę trzeba dać, żeby problemów nie robił i żeby szybciej przeszło? Quote
Anula Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Można podać nifuroksazid jedną tabletkę dwa razy dziennie.Jest super,zachowuje całkowicie florę bakteryjną w jelitach nie wyjaławia jej i jest dość skuteczny. Quote
szafra Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Z podróży do DT : Zatankowałam za 173,21 zł ( mój mały zielony więcej nie chciał przyjąć :evil_lol:). To było do pełna. Benzyna litr za 5,49 zł. Przejechałyśmy 520 km. Średnie spalanie na trasie 7 litrów na 100 km. Po drodze dwie bramki na autostradzie : 11,60 zł i 13,70 zł. Jeżeli moje obliczenia są dobre to wychodzi 192 zł za paliwo, ale proszę jeszcze sprawdźcie mnie. Razem 217,45 zł za wszystko. Dostałam na paliwko 200 zł od naszej księgowej. Resztę dokładam od siebie :p. Rachunki u mnie - wkleję ale będą niewyraźne. Quote
Energy Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Javena']Z bazarku Hrabalek ma 60 zł ,prosze o nr konta.;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/235175-KONIEC-ROZLICZAM-Poszewek-brak-Do-20-11-2012-godz-22-00 Nasza kochana księgowa nie ma dziś netu. Javena zaraz Ci wyślę Farmerkowe konto na pw. I dzięki wielkie w imieniu Hrabalka:) Szarfa Tobie również bardzo dziękuję:) Quote
monika55 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Dziękujemy za wszystko. Szafra , na pewno podzielimy się kosztami,jak Cię dopadnę.:lol: Quote
Javena Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Pieniązki wysłane . Prosze o potwierdzenie na bazarku. http://www.dogomania.pl/forum/threads/235175-KONIEC-ROZLICZAM-Poszewek-brak-Do-20-11-2012-godz-22-00 Zapraszam na inny bazarek w podpisie. Dziekuję. Quote
michelle04 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Cioteczki koopa dzisiaj już lepsza i samopoczucie też, bo Hrabal zachowuje się tak jakby miał ADHD, wszędzie go pełno :diabloti: Dzisiaj poznał się z resztą bandy i będziemy wypuszczać go z większymi psiakami,bo one przyjęły go bardziej przyjaźnie niż malizny tzn nikt na niego nie warczy,a raczej zachęcają go do zabawy,a on bardzo chętny na gonitwy :loveu: Spacer integracyjny, jeszcze z linką,bo zanim się przyzwyczai musimy mieć nad nim kontrolę oraz tak dla jego bezpieczeństwa Quote
michelle04 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Z Bastusiem to już kumple Z Cashem Quote
michelle04 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 A tutaj wieczorne bieganie z całą bandą Podrywa lucynkę, ale spokojnie ona jest po sterylce Quote
halszka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 nie mogę się napatrzyć na te zdjęcia,chłopak szaleje ...fantastycznie:) Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Chlopak jest ok.... skoro juz w glowie ma podryw.....:) Quote
izek77 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ja tez az pychol nie może przestać sie uśmiechać Quote
Sarunia-Niunia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 izek77 napisał(a):ja tez az pychol nie może przestać sie uśmiechać Dokładnie tak, japa się sama śmieje, jak się patrzy na Hrabcia:):):) Quote
Bogusik Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Jak to dobrze,że psiaki się dogadały,bo przecież różnie to bywa...:smile:Hrabalek wreszcie wolny, w śrut psich przyjaciół i wspaniałych opiekunów:multi: Quote
michelle04 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Zapomniałam napisać, że wpłynęły pieniążki - dziękuję Quote
monika55 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ja też powysyłam zaległości,tylko się ogarnę z tymczaską. A Hrabal na wolności. Napatrzeć się nie mogę. Quote
farmerka63 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Łeeee...Właśnie zadzwonił do mnie kurier - stoi pod furtką Michelle z AptoFlexem, a Michelle nie ma w domu :(:(:( Nie odbiera również telefonu ...:( Monika też nie odbiera telefonu.... Zaginęły nam przepióreczki gdzieś w przestrzeni... Kurier nie może zostawić przesyłki ot tak - pod furtką, bo za nią odpowiada. Sąsiadów tam nie ma. W takim razie przesyłka będzie awizowana i ponownie doręczana dopiero w poniedziałek. Podałam mu telefon Michelle - żeby dzwonił w poniedziałek. Quote
farmerka63 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Uf, uf, uf... Ale akcja ! Monika dała mi tel. do Giselle. Giselle dostała telefon do kuriera, który chwycony w locie ma przekazać ( bądź już przekazał ) paczkę małżowinkowi Giselle :) VIVAT TELEFONIA KOMÓRKOWA ! Hrabal do dzisiaj będzie miał AptoFlex. Zaraz im zacznie skakać przez siatkę ;) Quote
halszka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 no to super,że akcja paczkowa zakończona sukcesem :) Ps.Wczoraj tak się napatrzyłam na zdjęcia,że chłopak śnił mi się tej nocy :) co prawda był niższy i loki miał czekoladowe ;) ale wiedziałam,że to ten Hrabcio ;) Quote
monika55 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 No i najważniejsze co miałam przekazać od weta naszego. Wczoraj rozmawiałam. Hrabal powinien dostawać duże dawki wit C. Któryś z tych leków ją właśnie ma. Quote
giselle4 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 farmerka63 napisał(a):Łeeee...Właśnie zadzwonił do mnie kurier - stoi pod furtką Michelle z AptoFlexem, a Michelle nie ma w domu :(:(:( Nie odbiera również telefonu ...:( Monika też nie odbiera telefonu.... Zaginęły nam przepióreczki gdzieś w przestrzeni... Kurier nie może zostawić przesyłki ot tak - pod furtką, bo za nią odpowiada. Sąsiadów tam nie ma. W takim razie przesyłka będzie awizowana i ponownie doręczana dopiero w poniedziałek. Podałam mu telefon Michelle - żeby dzwonił w poniedziałek. zapisze sobie watek i lek juz w domu babcia nikomu nie otworzy-APTO FLEX do wieczornego podania przy posiłku Musimy taki syrop kupic dla Bastka jestesci Wielkie:) Quote
Recommended Posts