farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Michelle - jeszcze adres mi podeślij na pw, kochana, bo mój bank musi go mieć przy przelewie. Jutro rano zamówię Apto-Flex i zlecę wysyłkę wprost do Ciebie - adres będzie ten sam, tak ? Quote
Energy Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Wygląda na zadowolonego i zadomowionego:) Rzeczywiście fryzjer mu się kłania;) Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Zagladam do Hrabusia...... jestem bardzo ciekawa Jego nowej ewentualnej fryzurki..... Quote
farmerka63 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Przelałam stóweczkę za listopad - Michelle- ma belle - proszę o potwierdzenie, jak wpłynie , co ma wpłynąć. Teraz idę do sklepu po Apto-Flex :) Edited November 20, 2012 by farmerka63 Quote
farmerka63 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Do sklepu nie doszłam... A raczej doszłam - znalazłam nieco tańszy AptoFlex ( w sumie to cena identyczna jak w tym sklepie od Anuli, tylko mniejsze koszty wysyłki). Kupiłam i chciałam właśnie zlecać wysyłkę kurierem - a tu każą podać telefon odbiorcy. Dzwonię zatem do Moniki, która zapewne telefon Michelle ma . Nie pomyliłam się, ale Monika powiedziała, że lekarz oglądał zdjęcie RTG Hrabala i powiedział, że zmiany w kręgosłupie naszego podopiecznego, to zmiany związane z wiekiem i NIEUSUWALNE. I jeszcze dodał, że żadne specyfiki świata nie są w stanie cofnąć tych zwyrodnień. To co robimy ? Zamówienia już anulować nie mogę - ale mogę kupić ten AptoFlex dla mojej labradorki Sagi , która jest po zapaleniu stawów i chodzi ciapowato - a nuż jej pomoże ? Decydujcie, ciotki . P.S. Kupię oczywizda za własne pieniądze :) Edited November 20, 2012 by farmerka63 Quote
szafra Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dietoprofilaktyka - jako odżywienie, regeneracja i ochrona aparatu stawowego, poprawa ruchliwości oraz prewencja arthritis [LIST] [*] u dużych i ciężkich zwierząt, [*] w otyłości, [*] u zwierząt starszych [*] oraz u ras szybkorosnących [*] Po zabiegach ortopedycznych, [*] w dysplazjach stawów, [*] w zapaleniu stawów (osteoarthritis), [*] podczas objawów bólowych pochodzenia stawowego - jako wsparcie leczenia. [/LIST] Wzmacnia stawy, zapobiega dalszemu postępowaniu arthrosis i koi ból z nim związany. Starości można pomóc Ciotki - ja bym Hrabciowi dała. Będzie lepiej się czuł i nie będą go stawy bolały. Odżywi się chrząstkę stawową. To, że są to zmiany nieusuwalne to nie znaczy, że nie można ich trochę poprawić :p Quote
Anula Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Jestem identycznego zdania co Szafra.Można śmiało podać Hrabalowi jedno opakowanie,jeżeli będzie się czuł lepiej po tym to zakupimy drugie.Do końca nie wierzę wetom a jeszcze to jest najdziwniejsze,że każdy ma swoje zdanie. Spróbujmy jak nie pomoże to nie zaszkodzi na bank.Ja swojemu rezydentowi też zamówiłam,już idzie bo nie może chodzić po schodach. Quote
shanti Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 A moja 15-latka ze zwyrodnieniem kręgosłupa dostała od weta podobny specyfik. Nie zaszkodzi a pomóc może. Nie cofnie zmian, ale moja mam wrażenie że jest bardziej ruchliwa, chyba mniej ją boli. Poweselała. Zaczęła znowu podganiac kota:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja takze jestem za podaniem Apto Flexu Hrabusiowi......:) Quote
farmerka63 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 OK - to kupuję drugą flaszkę - jedną wyślą do Michelle, drugą do mnie :) Quote
farmerka63 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Wpłynęła deklaracja stała od Aliny71 - DZIĘKUJEMY :) Quote
halszka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 farmerka63 napisał(a):OK - to kupuję drugą flaszkę - jedną wyślą do Michelle, drugą do mnie :) ha to się szykuje imprezka ;) Quote
farmerka63 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Flaszki już jadą - pora na zakąskę ;) Zapłaciłam za Apto-Flex przelewem. Konto Hrabala nieco schudło po tych szaleństwach, ale nadal mamy bezpieczną rezerwę :) Quote
Energy Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja zdecydowanie też jestem za, zresztą cały czas. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że mam super wetkę:) A flaszka to gdzie będzie pita? Gdzie robimy zlot???:cool3: Quote
monika55 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Szafra fachura ,wie co mówi. Ja też do flaszki chętnie.:cool3: Quote
margoth137 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 to ja się dołącze może? mam dobre winka:) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ojej, nie wiem czy i mnie wypada się wpraszać (coś doniosę:eviltong:), no ale jak wszyscy to wszyscy, babcia też:lol::eviltong::evil_lol:...hihihi..... Quote
izek77 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Ojej, nie wiem czy i mnie wypada się wpraszać (coś doniosę:eviltong:), no ale jak wszyscy to wszyscy, babcia też:lol::eviltong::evil_lol:...hihihi..... Sarunia babcie to dopiero mogą ,elitarny klub hahha Quote
monika55 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 No fakt, takie wydarzenie trzeba oblać. :lol: Hrabal oczywiście lekarstwem.Żeby nie było.:eviltong: Quote
michelle04 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Cioteczki dzisiaj w nocy był mały incydent,Hrabal ma jeszcze lekkie rozwolnienie i nie wytrzymał do rana,więc zrobił koope i rozdeptał ją po całym pokoju :-(,ale nikt się nie gniewał na niego,bo to nie jego wina tylko jest to konsekwencją zmiany pożywienia i żołądek musi się przyzwyczaić Zauważyłam też,że Hrabcio ma już chyba lekkie problemy ze słuchem, gdy wszystkie psiaki wrzeszczą on śpi dopóki nie wyczuje,że ktoś wchodzi do pokoju I kto powiedział,że ten pies nie szczeka?????:eviltong: Szczeka,gdy kładziemy towarzystwo do snu oraz gdy niecierpliwi się jak przygotowuje im jedzenie, wówczas donośnie popędza mnie i manifestuje ,że jest głodny :loveu: Quote
monika55 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Naprawde jestem zaskoczona. Nie słyszałam jego szczekania. A że przygłuchy dziadek to możliwe. Michelleo4 ja widziałam że macie anielska cierpliwość, ale nie dajcie Hrabciowi wchodzić na głowę. A biegunki to prawie zawsze się zdarzają po schronisku. Przyjemne to nie jest. Quote
michelle04 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ten rozdziawiony pysio to szczekanie :lol: Szybciej dawaj jeść !!!:loveu: Quote
Recommended Posts