Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przelałam stóweczkę za listopad - Michelle- ma belle - proszę o potwierdzenie, jak wpłynie , co ma wpłynąć.

Teraz idę do sklepu po Apto-Flex :)

Edited by farmerka63
Posted (edited)

Do sklepu nie doszłam... A raczej doszłam - znalazłam nieco tańszy AptoFlex ( w sumie to cena identyczna jak w tym sklepie od Anuli, tylko mniejsze koszty wysyłki). Kupiłam i chciałam właśnie zlecać wysyłkę kurierem - a tu każą podać telefon odbiorcy. Dzwonię zatem do Moniki, która zapewne telefon Michelle ma . Nie pomyliłam się, ale Monika powiedziała, że lekarz oglądał zdjęcie RTG Hrabala i powiedział, że zmiany w kręgosłupie naszego podopiecznego, to zmiany związane z wiekiem i NIEUSUWALNE. I jeszcze dodał, że żadne specyfiki świata nie są w stanie cofnąć tych zwyrodnień.

To co robimy ? Zamówienia już anulować nie mogę - ale mogę kupić ten AptoFlex dla mojej labradorki Sagi , która jest po zapaleniu stawów i chodzi ciapowato - a nuż jej pomoże ?

Decydujcie, ciotki .

P.S. Kupię oczywizda za własne pieniądze :)

Edited by farmerka63
Posted

Dietoprofilaktyka - jako odżywienie, regeneracja i ochrona aparatu stawowego, poprawa ruchliwości oraz prewencja arthritis
[LIST]
[*] u dużych i ciężkich zwierząt,
[*] w otyłości,
[*] u zwierząt starszych
[*] oraz u ras szybkorosnących
[*] Po zabiegach ortopedycznych,
[*] w dysplazjach stawów,
[*] w zapaleniu stawów (osteoarthritis),
[*] podczas objawów bólowych pochodzenia stawowego - jako wsparcie leczenia.
[/LIST]
Wzmacnia stawy, zapobiega dalszemu postępowaniu arthrosis i koi ból z nim związany.

Starości można pomóc Ciotki - ja bym Hrabciowi dała. Będzie lepiej się czuł i nie będą go stawy bolały. Odżywi się chrząstkę stawową.
To, że są to zmiany nieusuwalne to nie znaczy, że nie można ich trochę poprawić :p

Posted

Jestem identycznego zdania co Szafra.Można śmiało podać Hrabalowi jedno opakowanie,jeżeli będzie się czuł lepiej po tym to zakupimy drugie.Do końca nie wierzę wetom a jeszcze to jest najdziwniejsze,że każdy ma swoje zdanie.
Spróbujmy jak nie pomoże to nie zaszkodzi na bank.Ja swojemu rezydentowi też zamówiłam,już idzie bo nie może chodzić po schodach.

Posted

A moja 15-latka ze zwyrodnieniem kręgosłupa dostała od weta podobny specyfik. Nie zaszkodzi a pomóc może. Nie cofnie zmian, ale moja mam wrażenie że jest bardziej ruchliwa, chyba mniej ją boli. Poweselała. Zaczęła znowu podganiac kota:lol:

Posted

Ja zdecydowanie też jestem za, zresztą cały czas. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że mam super wetkę:)

A flaszka to gdzie będzie pita? Gdzie robimy zlot???:cool3:

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Ojej, nie wiem czy i mnie wypada się wpraszać (coś doniosę:eviltong:), no ale jak wszyscy to wszyscy, babcia też:lol::eviltong::evil_lol:...hihihi.....

Sarunia babcie to dopiero mogą ,elitarny klub hahha

Posted

Cioteczki dzisiaj w nocy był mały incydent,Hrabal ma jeszcze lekkie rozwolnienie i nie wytrzymał do rana,więc zrobił koope i rozdeptał ją po całym pokoju :-(,ale nikt się nie gniewał na niego,bo to nie jego wina tylko jest to konsekwencją zmiany pożywienia i żołądek musi się przyzwyczaić
Zauważyłam też,że Hrabcio ma już chyba lekkie problemy ze słuchem, gdy wszystkie psiaki wrzeszczą on śpi dopóki nie wyczuje,że ktoś wchodzi do pokoju
I kto powiedział,że ten pies nie szczeka?????:eviltong: Szczeka,gdy kładziemy towarzystwo do snu oraz gdy niecierpliwi się jak przygotowuje im jedzenie, wówczas donośnie popędza mnie i manifestuje ,że jest głodny :loveu:

Posted

Naprawde jestem zaskoczona. Nie słyszałam jego szczekania. A że przygłuchy dziadek to możliwe. Michelleo4 ja widziałam że macie anielska cierpliwość, ale nie dajcie Hrabciowi wchodzić na głowę. A biegunki to prawie zawsze się zdarzają po schronisku. Przyjemne to nie jest.