Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Halo ! Halo ! Tu księgowa !

Nadal nie mam konta Michelle.

A bardzo, bardzo chciałabym uiścić na listopad :)

Michelle- ma belle - czy byłabyś taka uprzejma i przesłała mi tych kilkadziesiąt ściśle tajnych cyferek ?

Druga kwestia - Monika twierdzi, że diagnozy, które postawił wet w Jaworzynie są jak najbardziej wiarygodne i Michelle nie musi biec z Hrabalem pod pachą do swojej zaprzyjaźnionej kliniki. To super - zaoszczędzimy. Czy zatem decydujemy się na kupno Apto-Flexu ? Jak tak , to ja zaraz zamawiam , płacę i zlecam wysyłkę wprost do Michelle.

Trzecia kwestia - nie wpłynęły jeszcze wszystkie deklaracje - zachęcam do przelewów , bo listopada zostało nam już tycio-tycio - zaraz trza przelewać za grudzień ;) Opieszałych szturchnę na PW , ale po południu, bo teraz lecę do mojej osobistej fabryczki.

Czwarta kwestia - co prawda nasz czarny kudłacz jest u Michelle zaledwie od wczoraj, niemniej może wyniknęły już jakieś extra -potrzeby ? Sama nie wiem ... Legowisko ? Fryzjer ? Szampon ?

Aaaaa- i po piąte - nadal nie mamy posta rozliczeniowego. Pianka się nie odezwała :( Grzebanie w wątku w celu odnalezienia strony 18-tej jest dosyć upierdliwe.Nie wiecie, czy jakiś inny moderator zajmuje się takimi sprawami ?

Edited by farmerka63
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Energy....:) napisz prosze czy AptoFlex mozna podawac psiakowi z nadwaga, ktory ostatnio zaczal lekko kulec podnoszac sie z miejsca?
Pytam o mojego labcia....

Zdecydowanie tak :) nawet jest to zalecane.

Cena rzeczywiście super, ja kupowałam po 110 zł.

Posted

Witam Cioteczki,
noc minęła spokojnie,chociaż Hrabal nie lubi zostawać sam w pokoju i manifestuje to szczekaniem :crazyeye:, spal w kojku chociaż obok stoi kanapa i fotele,w kuchni gdzie zbierają się wszystkie psiaki i leżakują na czym się da, również nie odważył się posadzić dupiny na czymś miękkim,wciąż się kręci,znaczy teren,poznaje, upodobał sobie pannę Kitkę i wciąż za nią chodzi i obwąchuje, a ją to trochę denerwuje, bo ona malusia i odgania go:mad:
Ma lekkie rozwolnienie,ale zjada wszystko z miski i dużo wody pije, a poza tym to żywe srebro- zrobić jemu dobrą fotę graniczy z cudem- oraz wielki pieszczoch, nadstawia się do drapanka i mruczy przy tym jak niedźwiedź:lol:

Posted

We wszystkich fotach ze schronisk ( choćby były luksusowe) jest smutek i rozpacz... a tu taki spokój, harmonia i radość :):):)
I Hrabal plączący się po domu, jakby tam mieszkał do lat :)

Ufffff....

Już przelewam kaskę za listopad.