farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) Halo ! Halo ! Tu księgowa ! Nadal nie mam konta Michelle. A bardzo, bardzo chciałabym uiścić na listopad :) Michelle- ma belle - czy byłabyś taka uprzejma i przesłała mi tych kilkadziesiąt ściśle tajnych cyferek ? Druga kwestia - Monika twierdzi, że diagnozy, które postawił wet w Jaworzynie są jak najbardziej wiarygodne i Michelle nie musi biec z Hrabalem pod pachą do swojej zaprzyjaźnionej kliniki. To super - zaoszczędzimy. Czy zatem decydujemy się na kupno Apto-Flexu ? Jak tak , to ja zaraz zamawiam , płacę i zlecam wysyłkę wprost do Michelle. Trzecia kwestia - nie wpłynęły jeszcze wszystkie deklaracje - zachęcam do przelewów , bo listopada zostało nam już tycio-tycio - zaraz trza przelewać za grudzień ;) Opieszałych szturchnę na PW , ale po południu, bo teraz lecę do mojej osobistej fabryczki. Czwarta kwestia - co prawda nasz czarny kudłacz jest u Michelle zaledwie od wczoraj, niemniej może wyniknęły już jakieś extra -potrzeby ? Sama nie wiem ... Legowisko ? Fryzjer ? Szampon ? Aaaaa- i po piąte - nadal nie mamy posta rozliczeniowego. Pianka się nie odezwała :( Grzebanie w wątku w celu odnalezienia strony 18-tej jest dosyć upierdliwe.Nie wiecie, czy jakiś inny moderator zajmuje się takimi sprawami ? Edited November 19, 2012 by farmerka63 Quote
margoth137 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 u michelle bedzie miał jak w raju, a może tak jak Mariano zaniedługo znajdzie stały domek:loveu: Quote
farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 O pacz, pani.... Na nocnej zmianie ta Pianka pracuje :) Dzięki za cynk. Energy :) Quote
monika55 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Farmerko63, dziękuję za "gospodarność" i pomyślenie o wszystkim. Ciągle myślę,jak tam Hrabalek. Tęsknić to on nie ma za czym ale jednak... Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ja mysle, ze szybko sie przyzwyczai do nowej sytuacji.....:) Quote
farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Wpłynęły stałe deklaracje za listopad od Uruszli1978 i od Izek77. Dzięki, dziewczęta :loveu: Quote
Energy Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Jeszcze ktoś nie wpłacił? Ja myślę, że jak jest kasa to apto-flex dobrze by mu zrobił:) Quote
alina71 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Super, że Hrabal bezpiecznie dotarł na miejsce a dziewczyny do domu. Mój piątak właśnie wysłałam. Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Energy....:) napisz prosze czy AptoFlex mozna podawac psiakowi z nadwaga, ktory ostatnio zaczal lekko kulec podnoszac sie z miejsca? Pytam o mojego labcia.... Quote
Anula Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Energy']Jeszcze ktoś nie wpłacił? Ja myślę, że jak jest kasa to apto-flex dobrze by mu zrobił:) Najtaniej jest tu i można zamówienie składać przez telefon. http://2karma.pl/produkt/330/aptus%C2%AE-apto-flex-stawy-aparat-ruchu/567 Quote
Energy Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Aimez_moi napisał(a):Energy....:) napisz prosze czy AptoFlex mozna podawac psiakowi z nadwaga, ktory ostatnio zaczal lekko kulec podnoszac sie z miejsca? Pytam o mojego labcia.... Zdecydowanie tak :) nawet jest to zalecane. Cena rzeczywiście super, ja kupowałam po 110 zł. Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dzieki wielkie...... Dago ma juz ponad 8 lat i niestety ma nadwage...... Quote
monika55 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Zaległe zdjęcia z wczoraj Witanko z Kitką,cudowną sunią http:// Pełno rąk do głaskania http:// Quote
michelle04 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Witam Cioteczki, noc minęła spokojnie,chociaż Hrabal nie lubi zostawać sam w pokoju i manifestuje to szczekaniem :crazyeye:, spal w kojku chociaż obok stoi kanapa i fotele,w kuchni gdzie zbierają się wszystkie psiaki i leżakują na czym się da, również nie odważył się posadzić dupiny na czymś miękkim,wciąż się kręci,znaczy teren,poznaje, upodobał sobie pannę Kitkę i wciąż za nią chodzi i obwąchuje, a ją to trochę denerwuje, bo ona malusia i odgania go:mad: Ma lekkie rozwolnienie,ale zjada wszystko z miski i dużo wody pije, a poza tym to żywe srebro- zrobić jemu dobrą fotę graniczy z cudem- oraz wielki pieszczoch, nadstawia się do drapanka i mruczy przy tym jak niedźwiedź:lol: Quote
michelle04 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Mam parę fotek dla Cioteczek,ale wrzuta coś strajkuje,niemniej jednak postaram się dzisiaj je wkleić Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dobre wieści od Michelle i Hrabalka... teraz będzie już tylko lepiej:) Bardzo mocno w to wierzę!!!! Quote
michelle04 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Sępy :eviltong: Tam musi być coś dobrego Quote
halszka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 kurcze aż mam oczy mokre.... cudnie :) Quote
farmerka63 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 We wszystkich fotach ze schronisk ( choćby były luksusowe) jest smutek i rozpacz... a tu taki spokój, harmonia i radość :):):) I Hrabal plączący się po domu, jakby tam mieszkał do lat :) Ufffff.... Już przelewam kaskę za listopad. Quote
Anula Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Fakt,fotki rozczulają.Hrabalek w domku wśród prawdziwych przyjaciół.Najważniejsze,że w domu w ciepełku.Kochany nasz Hrabcio. Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Hrabus super....... atmosfera niezwykla....:):) A moze juz niedlugo bedzie mozna Hrabusia troszke podciac? Quote
Recommended Posts