Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika55']Szafra czy jednak się zdecydujesz zawiźć Hrabcia? Czy szukać innej możliwości?[/QUOTE]
Jadę, jadę :p ostatnio lubię podróżować !
Trasę tylko muszę sprawdzić i nie wiem czy jechać na Gliwice A1 i tam na A4 się dostać czy jakoś inaczej?
Może ktoś jeździ i podpowie ???

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szafra']Jadę, jadę :p ostatnio lubię podróżować !
Trasę tylko muszę sprawdzić i nie wiem czy jechać na Gliwice A1 i tam na A4 się dostać czy jakoś inaczej?
Może ktoś jeździ i podpowie ???[/QUOTE]

Uważam, że tak jest najlepiej i najprościej. Nie warto tłuc się inną drogą.
Kiedyś trzeba było jechać Wiślanką do Gliwic i na Wrocław a teraz sruuu i już
:evil_lol:.

Posted

Szafro - podliczałyśmy wczoraj przez telefon koszt podróży - oszacowałyśmy go wspólnie na 200 zł .

Dla niezorientowanych dodam , że koleżanka Szafra przewiezie nam Hrabala tylko i wyłącznie PO KOSZTACH PALIWA , za co Jej bardzo dziękujemy :Rose:

Skoro jesteście zdecydowane z Moniką na wspólną eskapadę, czy mogę przelać powyższą kwotę na Twoje konto ( rozumiem, że to jest to, z którego dzisiaj przelałaś mi 40 zł ) ?

Posted

Tak - to moje konto. Mam nadzieję, że zmieścimy się tej cenie.
Będę jechać oszczędnie :evil_lol:. Wyzeruję liczniki przed podróżą to zobaczymy po powrocie co nam pokaże!

Posted

No to przelewik pooooszedł - i w tym momencie konto Hrabala schudło o 200 zł, ale za to nasz milusiński ma opłaconą limuzynę aż do samego hoteliku Michelle :):):)

Szafro - jeszcze raz dzięki. Jakby Twój krążownik zeżarł więcej , to melduj.

Posted

Też właśnie dzisiaj patrzyłam na Krapkowice - wydaje się bliżej.
Zobaczę na Targeo, która krótsza i mniej zakorkowana, chociaż w niedzielę to chyba będzie się fajnie jechać !

Posted

Ale musztra :evil_lol:

Igam - tak zerknęłam pobieżnie na transportowy, ale akurat w "hrabalowych" rejonach nikt nie poszukuje transportu.

Chyba, że ogłosimy światu , że w niedzielę itd..... niemniej nie chciałabym naszym "transporterkom" komplikować podróży.

Wiesz ...KIEROWCA RZĄDZI ;)

Posted

[quote name='monika55']Kierowca rządzi.Pasażer milczy i nie przeszkadza./ Mój TZ wyznaje taka zasade/:evil_lol: No to ja się z góry zgadzam.:lol:[/QUOTE]
Ten drugi pasażer może poszczekiwać :evil_lol:
A na Węźle Sośnica dzisiaj właśnie byłam, w szpitalu z Mamą na wizycie kontrolnej po biopsji piersi.
Cały dzień tam przesiedziałyśmy ... koszmar.

Posted

[quote name='monika55']Kierowca rządzi.Pasażer milczy i nie przeszkadza./ Mój TZ wyznaje taka zasade/:evil_lol: No to ja się z góry zgadzam.:lol:[/QUOTE]

Bo to prawda: czasami pasażet potrafi narobić więcej złego niż dobrego :)

Posted

[quote name='Javena']Widze,że Hrabalek szykuje sie do podróży...Powodzenia Chłopaku. Dziewczyny jedzcie ostrożnie .Mnie jest niedobrze przy 100.;)[/QUOTE]

Ja uwielbiam szybką jazdę ale mój dupny peugeocik mam wrażenie, że ma ochotę się wtedy na części porozdzielać:diabloti:. No i mnie stopuje:evil_lol:

Hrabalku już niedługo:)

Posted

Michelle - czy możesz mi przesłać numer konta ?

Dziewczyny - zakładamy , że Hrabal w niedzielę rozkokosi się u Michelle . Za 12 dni pobytu listopadowego zapłacimy 100 zł ( 8,30 zł/1 dzień x 12 dni ).

Czy mam zapłacić od razu za grudzień , czy najpierw raczej pomyślimy na jakimiś balsamami na stawy Hrabalka ?