szafra Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='monika55']Szafra czy jednak się zdecydujesz zawiźć Hrabcia? Czy szukać innej możliwości?[/QUOTE] Jadę, jadę :p ostatnio lubię podróżować ! Trasę tylko muszę sprawdzić i nie wiem czy jechać na Gliwice A1 i tam na A4 się dostać czy jakoś inaczej? Może ktoś jeździ i podpowie ??? Quote
farmerka63 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Energy - wpłaciłaś dokładnie 120 zł. Czyli 100 zł w imieniu Pudlowej Skarbonki + 15 zł deklarowanego abonamentu + 5 zł extra-górki. To już poprawiam, rozrzutna kobieto ;) Quote
danyww Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='szafra']Jadę, jadę :p ostatnio lubię podróżować ! Trasę tylko muszę sprawdzić i nie wiem czy jechać na Gliwice A1 i tam na A4 się dostać czy jakoś inaczej? Może ktoś jeździ i podpowie ???[/QUOTE] Uważam, że tak jest najlepiej i najprościej. Nie warto tłuc się inną drogą. Kiedyś trzeba było jechać Wiślanką do Gliwic i na Wrocław a teraz sruuu i już :evil_lol:. Quote
farmerka63 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Szafro - podliczałyśmy wczoraj przez telefon koszt podróży - oszacowałyśmy go wspólnie na 200 zł . Dla niezorientowanych dodam , że koleżanka Szafra przewiezie nam Hrabala tylko i wyłącznie PO KOSZTACH PALIWA , za co Jej bardzo dziękujemy :Rose: Skoro jesteście zdecydowane z Moniką na wspólną eskapadę, czy mogę przelać powyższą kwotę na Twoje konto ( rozumiem, że to jest to, z którego dzisiaj przelałaś mi 40 zł ) ? Quote
szafra Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Tak - to moje konto. Mam nadzieję, że zmieścimy się tej cenie. Będę jechać oszczędnie :evil_lol:. Wyzeruję liczniki przed podróżą to zobaczymy po powrocie co nam pokaże! Quote
farmerka63 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 No to przelewik pooooszedł - i w tym momencie konto Hrabala schudło o 200 zł, ale za to nasz milusiński ma opłaconą limuzynę aż do samego hoteliku Michelle :):):) Szafro - jeszcze raz dzięki. Jakby Twój krążownik zeżarł więcej , to melduj. Quote
Igam Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 A może jeszcze jakieś bardzo niekłopotliwe zwierze ;) (np. z transportowego) potrzebuje dowozu? Łączony transport zawsze zmniejsza koszty :) Quote
monika55 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Tak sie zastanawiam czy jechać na Racibórz, Krapkowice a potem gdzies tam na Paczków i dalej. Czy na A4 do Wrocławia i zjechać w dół . Quote
szafra Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Też właśnie dzisiaj patrzyłam na Krapkowice - wydaje się bliżej. Zobaczę na Targeo, która krótsza i mniej zakorkowana, chociaż w niedzielę to chyba będzie się fajnie jechać ! Quote
monika55 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Kierowca rządzi.Pasażer milczy i nie przeszkadza./ Mój TZ wyznaje taka zasade/:evil_lol: No to ja się z góry zgadzam.:lol: Quote
alina71 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Do Wrocławia Szafra? Mój M jeżdzi 2x w tygodniu Podaje trase najszybszą do Wrocka 1,5 godz Jastrzębie Żory A1 Gliwice Węzeł Sośnica A4 Wrocław Quote
monika55 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Ale my musimy koło Dzierżoniowa. Na A4 można już w Swierklanach. Quote
farmerka63 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ale musztra :evil_lol: Igam - tak zerknęłam pobieżnie na transportowy, ale akurat w "hrabalowych" rejonach nikt nie poszukuje transportu. Chyba, że ogłosimy światu , że w niedzielę itd..... niemniej nie chciałabym naszym "transporterkom" komplikować podróży. Wiesz ...KIEROWCA RZĄDZI ;) Quote
szafra Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='monika55']Kierowca rządzi.Pasażer milczy i nie przeszkadza./ Mój TZ wyznaje taka zasade/:evil_lol: No to ja się z góry zgadzam.:lol:[/QUOTE] Ten drugi pasażer może poszczekiwać :evil_lol: A na Węźle Sośnica dzisiaj właśnie byłam, w szpitalu z Mamą na wizycie kontrolnej po biopsji piersi. Cały dzień tam przesiedziałyśmy ... koszmar. Quote
alina71 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Przez Żory jest szybciej podpowiada M no ale on jedzie do Wrocka w 1,5 godz wy nie musicie gnać 190 ;) Quote
farmerka63 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ....190 :crazyeye: ....już mi niedobrze .... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='farmerka63']....190 :crazyeye: ....już mi niedobrze ....[/QUOTE] Kierowca rządzi - hihihi:eviltong::evil_lol::diabloti:!!!!!!!!!!!! Quote
Javena Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Widze,że Hrabalek szykuje sie do podróży...Powodzenia Chłopaku. Dziewczyny jedzcie ostrożnie .Mnie jest niedobrze przy 100.;) Quote
monika55 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 W przelocie wpadam. Wreszcie Hrabal będzie miał dobrze. Quote
__Lara Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='monika55']Kierowca rządzi.Pasażer milczy i nie przeszkadza./ Mój TZ wyznaje taka zasade/:evil_lol: No to ja się z góry zgadzam.:lol:[/QUOTE] Bo to prawda: czasami pasażet potrafi narobić więcej złego niż dobrego :) Quote
Energy Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Javena']Widze,że Hrabalek szykuje sie do podróży...Powodzenia Chłopaku. Dziewczyny jedzcie ostrożnie .Mnie jest niedobrze przy 100.;)[/QUOTE] Ja uwielbiam szybką jazdę ale mój dupny peugeocik mam wrażenie, że ma ochotę się wtedy na części porozdzielać:diabloti:. No i mnie stopuje:evil_lol: Hrabalku już niedługo:) Quote
farmerka63 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Wpłynął abonament od Halszki za listopad - dziękuję :) Quote
farmerka63 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Michelle - czy możesz mi przesłać numer konta ? Dziewczyny - zakładamy , że Hrabal w niedzielę rozkokosi się u Michelle . Za 12 dni pobytu listopadowego zapłacimy 100 zł ( 8,30 zł/1 dzień x 12 dni ). Czy mam zapłacić od razu za grudzień , czy najpierw raczej pomyślimy na jakimiś balsamami na stawy Hrabalka ? Quote
Recommended Posts