Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='michelle04']Witam Cioteczki,sorki, że tak późno,ale potwierdzam,że [B]Florek już w swoim domu i na 99% to jest ten dom na który czekał,[/B]więc bukuję miejsce i zapraszam Hrabalka do siebie:loveu:
Od poniedziałku do piątku mogę go odebrać we Wrocku w godzinach popołudniowych- w jakich, tutaj się dostosuję, bo mogę urwać się z pracy,więc godzina jest do uzgodnienia,czy nawet odebrać go na autostradzie,jeśli ktoś będzie tylko przejazdem przez Wro[/QUOTE]
ŻLE PRZECZYTAŁAM IMIONA.:oops: Zapraszam w takim razie na bazarek ,chociaż podrzucać. Żeby Hrabalek miał cos z tego.:)

Posted

Hrabciu musi jak najszybciej tam jechać!

Ja tylko w niedzielę mogę pojechać - jeżeli do tego czasu nic się nie znajdzie i jeżeli ktoś ze mną pojedzie.
Chociaż w tamte strony jeszcze nie jeździłam, no i mój samochód sporo pali :shake:.

Posted

No właśnie dobrze by było już porozsyłać konto deklarowiczom.Kto jest skarbnikiem i będzie prowadził rozliczenie na pierwszej stronie.Fajnie by było aby Hrabal zawitał do hoteliku jak najszybciej.On potrzebuje ciepełka na te jego kosteczki i opieki.Jak jest uzgodniona płatność hoteliku?

Posted

Miło mi będzie prowadzić finanse Hrabala. Gdybym czegoś nie dopięła na ostatni guzik - z góry przepraszam. To moja pierwsza "księgowość" na dogomanii .

Po południu roześlę wszystkim deklarowiczkom numer konta - teraz pędzę do fabryki.

Posted

Może ja przypomnę:
Trasa Jastrzębie Zdrój - Wrocław ale tylko wchodzą w grę dni w tygodniu,ponieważ Michelle pracuje we Wrocławiu i może odebrać psiaka,natomiast sobota i niedziela to musi być psiak dowieziony do Dzierżoniowa.

Posted

Malwo - dzięki :) Kto szybko daje - dwa razy daje - jak mówi mądre przysłowie pszczół ;)

[B][SIZE=4]Zbieramy na benzynkę dla Szafry , która z Moniką55 w charakterze pilota i bodyguarda przetransportuje nam Hrabala aż do samej Michelle już w najbliższą niedzielę !!!!

[/SIZE][/B]