farmerka63 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Dzięki, Energy - może po odjajczeniu odejdzie mu ochota na obsikiwanie schodów na strych, umywalkowej nogi , tudzież puchy z karmą ;) Quote
monika55 Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Co u Hrabalka tak cichutko? Wróciłam od weta bo był operowany nasz dobek i przywiozłam zdjęcie RTG. Dziękuję ZUZA i izek za zawiezienie Hrabcia. Coś nasze cichutkie myszki załatwiają, tylko po cichutku:loveu:. Zmiany w kręgosłupie są nieodwracalne ,jak to u staruszka. Wspomaganie tylko bo żadne leki już nie pomoga. Quote
shanti Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Izuś i Zuza, Ciotki dziękuję :loveu: Izek ja Cię ozłocę jak się uda. Quote
izek77 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Zwyrodnienie kręgosłupa nie operacyjne ,normalne w tym wieku Wet powiedział że jak na jego wiek całkiem dobrze się trzyma :) proponował suplementy (tz wzmacniacze) Quote
izek77 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='shanti']Izuś i Zuza, Ciotki dziękuję :loveu: Izek ja Cię ozłocę jak się uda.[/QUOTE] Nasza Zuzka wygrzebała babeczke ja tylko napisałam jak na razie odpowiedzi ne mam :( Zobaczymy co się wykluje :) Quote
farmerka63 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 W sumie to nie jesteśmy zaskoczone, prawda ? Czy jeśli Hrabalowi poprawią się warunki życia, to możemy liczyć na poprawę ? A konkretnie to jakie suplementy ? Quote
monika55 Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Nie , ta zmiana się już nie cofnie bo to zmiany starcze. Ok 14 lat to już godny wiek. Suplementy tak, ale nie polecał jakis szczególnie drogich. Można lekko ulżyć ale sie nie wyleczy. Quote
Energy Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 To ja naprawdę proponuje aptoflex, ale myślę, żę jak mały będzie już w dt. Naprawdę super działa. Quote
monika55 Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Energy, ja się kompletnie nie znam. Ale jeśli tak uważasz to dziadek musi miec co najlepsze. Quote
farmerka63 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Noooo... wydmuszki.... :razz: Stało się - hrabia Zachary już nie będzie przekazywał swoich szlachetnych genów. W tej chwili jest obrażony - śpi pod fotelem i nie chciał spożyć obiadu ;) Quote
farmerka63 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 A wracając do Hrabala - mamy deklaracje na hotelik. Prawie identyczną kwotę deklaracji jednorazowych. Nie wiadomo, czy jej nie połknie transport... W takim razie musimy się liczyć z ewentualnością zbiórki na AptoFlex. Quote
Energy Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='monika55']Energy, ja się kompletnie nie znam. Ale jeśli tak uważasz to dziadek musi miec co najlepsze.[/QUOTE] Monika55 to naprawdę jest super, polecone przez moją psiapsiółkę wetkę, sprawdzone na wielu psach. Ja osobiście bym też się zastanowiła nad cartrophen vet (też polecony i jak pisałam sprawdzony) ale to przy ew. nasileniu objawów. Farmerko pewnie tak będzie, ale mam nadzieję, że damy radę:) Quote
farmerka63 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 A jasne, że damy, bo my bardzo waleczne jesteśmy i konsekwentne :) Quote
Igam Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Ja mojemu staruszkowi daję HILL'S PD Canine j/d - je już kolejny worek. Po tej karmie zauważyłam znaczną poprawę, zrezygnowaliśmy z tramalu, bez którego nie był w stanie funkcjonować, bo bywały dni, kiedy tylko leżał i pojękiwał Quote
MALWA Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Zaglądam na wątek i sprawdzam co nowego............ P.s. Nie dostałam nr konta do wpłaty. Quote
Bogusik Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Dziewczyny,poczekajmy jeszcze ze wszystkim te dwa dni,aż dostaniemy odpowiedź od michelle.To nie jest długo,a przynajmniej będziemy wiedzieć na czym stoimy.Hrabalek na pewno będzie musiał dostawać jakieś "wspomagacze" bo przynajmniej poprawią mu w jakimś stopniu komfort chodzenia.Nadal trzymam bezustannie kciuki...:kciuki::smile: Quote
alina71 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 A te leki dla niego to da wet czy można samemu kupić w sensie bez recepty. Nadal kciuki za ślicznego. Quote
shanti Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Moja starowinka ma ten sam problem. Pewnego dnia rano nie wstała z posłanka. Po zastrzykach jest lepiej, ale to już nie to.... Dostała od weta ArthroFos. Trochę pomogło. O dziwo, lepiej biega niż chodzi. Quote
monika55 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 No i się denerwuje. A co jeśli nie będzie miejsca? My tu tez alternatywnie działamy na wszelki wypadek. Quote
Energy Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Mam nadzieję, że jednak będzie... Jutro ma być odp? Quote
monika55 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Tak , jutro. Pytali mnie ludzie o niego. Ale jak słyszeli ile ma lat... to wiadomo. Ech.. Quote
margoth137 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 przecież takie dziaduszki są najukochańsze....:loveu: Quote
Recommended Posts