__Lara Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Już wysłałam nr telefonów, przepraszam za zwłokę :oops: Quote
malawaszka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 oby było miejsce u Michelle :kciuki: ja finansowo nie dam rady bo sznupków za dużo niestety, ale jak będę robiła w najbliższym czasie bazarek to część będzie dla Hrabalka Quote
danyww Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Jestem na zaproszenie Danusi, dziekuje :) Dyszka stalej deklaracji ode mnie dla pieknego pana... mam slabosc do takich kudlaczy, kiedys chcialam adoptowac podobnego staruszka z rzeszowskiego kundelka... nie zdazylam, padl ofiara psow w swoim boksie :( Hrabal, z Toba tak nie bedzie piesku... DT inne niz domowe nie wchodzi w gre. Wyciagac psa z kojca po to by wsadzic do innego? I jeszcze za to placic... bez sensu :([/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję, że się zjawiłaś (o tak późnej a raczej wczesnej porze :evil_lol:) ..i jeszcze wspomożesz. :Rose: Quote
monika55 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Dodzwoniłam się. O wolnym miejscu dowiemy sie pod koniec tygodnia. Jakiś piesio ma iść do domu. No to trzymamy mocno. Jeszcze raz dziekuje wszystkim. Wróciła we mnie wiara w dawne Dogo. Quote
izek77 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 no to trzymamy dalej musi być dobrze innej opcji nie ma Quote
farmerka63 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 A ja jak ta księgowa się przypomnę... Oprócz czekania na dobre wieści, musimy zbierać nadal deklaracje - brakuje nam jeszcze ciut to pełnej kwoty ;) Quote
Aśka Belkowska Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) Okropnie mi go szkoda, jeden z moich pudelków też miał na starość kłopoty ze stawami. Ratował go rimadyl. Drogie cholerstwo, ale w oczach poprawiało mu komfort chodzenia. Gdyby to było bliżej Lublina, może mój mąż zdecydowałby się na DT, mamy podobnego młodziaka. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464470423592189&set=o.111393995558496&type=1&theater Edited November 5, 2012 by Aśka Belkowska Quote
farmerka63 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Igam - w podskokach i z przytupem, bo dzięki Twojej deklaracji przekroczyliśmy magiczną kwotę 200 zł :loveu::loveu::loveu: Quote
farmerka63 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 P.S. Asiu Belkowska - kombinuj , kombinuj .... Może udało by się załatwić transport do Lublina dla Hrabalka ? ;) A Twój mały rezydent jest spolegliwy czy zadziora ? Quote
brzośka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Anula prosiła mnie o stałą deklarację, niestety muszę odmówić :shake: Założyłam sobie pewną kwotę, do której będę płacić co miesiąc deklaracje stałe i niestety ostatnio ją osiągnęłam... Dopóki któryś z psiaków nie trafi do DS nowych deklaracji z mojej strony nie będzie. Jednorazowo mogę 20 zł wpłacić Quote
monika55 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Dziekuje za każdą pomoc i wizytę u Hrabalka. My też równolegle szukamy coś na miejscu. Quote
farmerka63 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Brzośko - rozumiemy , dziękujemy , dopisujemy :) Quote
marako Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Mam kilka zobowiązań na dogo, w dodatku najstarsza z moich trzech czarnul wciąż pochłania dodatkową kasę na leki i suplementy, więc deklaruję tylko 10 zł stałej. Quote
szafra Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Chciałabym, żeby Hrabcio przed zimą znalazł ciepły kącik i dupeczkę grzał :p. Quote
margoth137 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 narazie mogę tylko kibicować i zaglądać, przykro mi:( kochany Hrabulek:loveu: Quote
szafra Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Margoth137 dzięki, że jesteś u Hrabcia :loveu: i kibicujesz. Quote
DariNka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Pod koniec miesiąca wesprę was kwotą 50zł Quote
michelle04 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jestem u Hrabala i jak wspomniałam jeden z moich podopiecznych - Florek ma widoki na dom,w weekend ma przyjechać rodzinka i poznać chłopczyka,a że z rozmowy wynika,że są to bardzo odpowiedzialni ludzie,więc jesteśmy dobrej myśli,jednak nie zaszkodzi jak Cioteczki też przyłączą się do trzymania kciukasów :loveu: Quote
halszka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 michelle04 trzymamy z całych sił :kciuki: Florku powodzenia psiaku,obyś trawił do cudnego domku a wtedy i naszemu Hrabalkowi los się odmieni :loveu: Quote
Anula Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jak się czuje Hrabal.Ciekawe jakie wiadomości przyniosą badania. Quote
monika55 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 No i mam problem. Kto będzie skarbnikiem i użyczy konta? Ja nie mogę na prywatne konto zbierac na psy. Wiem że to niewdzięczne ale nie mamy wyboru. Proszę, proszę. We czwartek będę u weta bo inny biedak ma operacje to się dowiem wszystkiego. Quote
farmerka63 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Marako, DariNko - BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY W IMIENIU HRABALKA :D Michelle - super, że wpadłaś . Czekamy na dobre wieści o Florku. Quote
Recommended Posts