Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jestem na zaproszenie Danusi, dziekuje :)
Dyszka stalej deklaracji ode mnie dla pieknego pana... mam slabosc do takich kudlaczy, kiedys chcialam adoptowac podobnego staruszka z rzeszowskiego kundelka... nie zdazylam, padl ofiara psow w swoim boksie :( Hrabal, z Toba tak nie bedzie piesku...

DT inne niz domowe nie wchodzi w gre. Wyciagac psa z kojca po to by wsadzic do innego? I jeszcze za to placic... bez sensu :([/QUOTE]

Bardzo Ci dziękuję, że się zjawiłaś (o tak późnej a raczej wczesnej porze :evil_lol:)
..i jeszcze wspomożesz. :Rose:

Posted

Dodzwoniłam się. O wolnym miejscu dowiemy sie pod koniec tygodnia. Jakiś piesio ma iść do domu. No to trzymamy mocno.

Jeszcze raz dziekuje wszystkim. Wróciła we mnie wiara w dawne Dogo.

Posted (edited)

Okropnie mi go szkoda, jeden z moich pudelków też miał na starość kłopoty ze stawami. Ratował go rimadyl. Drogie cholerstwo, ale w oczach poprawiało mu komfort chodzenia. Gdyby to było bliżej Lublina, może mój mąż zdecydowałby się na DT, mamy podobnego młodziaka.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464470423592189&set=o.111393995558496&type=1&theater

Edited by Aśka Belkowska
Posted

Anula prosiła mnie o stałą deklarację, niestety muszę odmówić :shake:
Założyłam sobie pewną kwotę, do której będę płacić co miesiąc deklaracje stałe i niestety ostatnio ją osiągnęłam...
Dopóki któryś z psiaków nie trafi do DS nowych deklaracji z mojej strony nie będzie.
Jednorazowo mogę 20 zł wpłacić

Posted

Mam kilka zobowiązań na dogo, w dodatku najstarsza z moich trzech czarnul wciąż pochłania dodatkową kasę na leki i suplementy, więc deklaruję tylko 10 zł stałej.

Posted

Jestem u Hrabala i jak wspomniałam jeden z moich podopiecznych - Florek ma widoki na dom,w weekend ma przyjechać rodzinka i poznać chłopczyka,a że z rozmowy wynika,że są to bardzo odpowiedzialni ludzie,więc jesteśmy dobrej myśli,jednak nie zaszkodzi jak Cioteczki też przyłączą się do trzymania kciukasów :loveu:

Posted

No i mam problem. Kto będzie skarbnikiem i użyczy konta? Ja nie mogę na prywatne konto zbierac na psy.

Wiem że to niewdzięczne ale nie mamy wyboru. Proszę, proszę.

We czwartek będę u weta bo inny biedak ma operacje to się dowiem wszystkiego.