michelle04 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Pierwsze filmiki: http://w193.wrzuta.pl/film/edytuj/token/2T9RgOtiHR6/1phj3ns/1371233006/20130614020 http://w193.wrzuta.pl/film/edytuj/token/3Drvd6pwu48/440qb1/1371233006/20130614019 http://w193.wrzuta.pl/film/edytuj/token/aRrCvmT72Z2/4543h7/1371233744/20130614025 Quote
malawaszka Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 świetny pies!!!! wiecznie się spieszy :lol: Quote
Energy Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Michelle on jest po prostu cudowny:loveu: Gdybym nie miała trzech suczydeł to sama bym go wzięła:) Quote
Bogusik Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) Piękny,wesoły i tyle w nim niespożytej energii!I kto by mu dał 7-8 lat,no kto...?Cudowny jest naprawdę :smile: michelle,czy on dalej jest jeszcze na APTO-FLEXSIE,czy na arthrovecie? Edited June 14, 2013 by Bogusik Quote
michelle04 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='Bogusik']Piękny,wesoły i tyle w nim niespożytej energii!I kto by mu dał 7-8 lat,no kto...?Cudowny jest naprawdę :smile: michelle,czy on dalej jest jeszcze na APTO-FLEXSIE,czy na arthrovecie?[/QUOTE] Apto-Flex już wykończony, zrobiliśmy przerwę i teraz dostaje już tabletki po Bastusiu Quote
michelle04 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='Energy']Michelle on jest po prostu cudowny:loveu: :)[/QUOTE] Wiem Ciocia :loveu: Quote
monika55 Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Prosze, wrzućcie filmiki na FB. Ja nie umiem:oops: Quote
Aśka Belkowska Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Michelle Ty go po prostu trzymasz na łańcuchu, skoro ma tyle frajdy jak tylko się zerwie. :evil_lol: Cudny pies. Uwielbiam pudlowate. Quote
Bogusik Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Łał! michelle,ale sesja zdjęciowa :smile: Dobrze doradziła malawaszka,żeby nie robić zdjęć z góry,tylko z pozycji psa i od razu widać efekty.Jeszcze potrzebne by były przy nogach stojącego człowieka,co pozwoli ocenić jego wielkość.Dobra robota michelle... :calus: Quote
Anula Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Fotki przepiękne a Hrabal na nich cudowny,może teraz uda się Hrabciowi znaleźć dom.Czy można dokładać fotki do ogłoszeń,które idą,zawsze to by było większe spojrzenie na psa. Quote
michelle04 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='Aśka Belkowska']Michelle Ty go po prostu trzymasz na łańcuchu, skoro ma tyle frajdy jak tylko się zerwie. :evil_lol: Cudny pies. Uwielbiam pudlowate.[/QUOTE] Ciocia nawet nie pisz takich rzeczy :mad: Ten pies na ADHD i zrobić jemu dobrą fotkę graniczy z cudem, trzeba poczekać aż się wybiega i wówczas cykać, ale nawet jak się zmęczy to nie poleży tylko kręci się i patrzy co tu można zmalować :evil_lol: Quote
michelle04 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='Bogusik']Łał! michelle,ale sesja zdjęciowa :smile: Dobrze doradziła malawaszka,żeby nie robić zdjęć z góry,tylko z pozycji psa i od razu widać efekty.Jeszcze potrzebne by były przy nogach stojącego człowieka,co pozwoli ocenić jego wielkość.Dobra robota michelle... :calus:[/QUOTE] To jeszcze nie koniec sesji, jutro ciąg dalszy, więc będą i foty przy stojącym człeku ;) Quote
michelle04 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Otrzymałam zapytanie od kogoś kto ma nick rb49 ws Hraba, tak brzmiące: rb49 Ogłoszenia tego użytkownika Chętnie go wezmę ale jak pokonać odległość Kępno -Kraków.? Zablokuj użytkownika Data: dzisiaj, 21:13Twoja odpowiedź Witam, piesek znajduje się w Dzierżoniowie, woj dolnośląskie, zależy mi na tym by trafił w *dobre ręce*, bo wizja oddania go do schroniska mnie przeraża :( Czy może Pan/Pani podać swój nr tel to zadzwonię, porozmawiamy i może wspólnie coś poradzimy Chciałabym również dowiedzieć się jakie warunki będzie miał psiak, to dla mnie ważne Proszę o odpowiedź Pozdrawiam Diana Mam nadzieję, że dobrze odpisałam? Quote
Anula Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='michelle04']Otrzymałam zapytanie od kogoś kto ma nick rb49 ws Hraba, tak brzmiące: rb49 Ogłoszenia tego użytkownika Chętnie go wezmę ale jak pokonać odległość Kępno -Kraków.? Zablokuj użytkownika Data: dzisiaj, 21:13Twoja odpowiedź Witam, piesek znajduje się w Dzierżoniowie, woj dolnośląskie, zależy mi na tym by trafił w *dobre ręce*, bo wizja oddania go do schroniska mnie przeraża :( Czy może Pan/Pani podać swój nr tel to zadzwonię, porozmawiamy i może wspólnie coś poradzimy Chciałabym również dowiedzieć się jakie warunki będzie miał psiak, to dla mnie ważne Proszę o odpowiedź Pozdrawiam Diana Mam nadzieję, że dobrze odpisałam? rb49 w spisie użytkowników brak to jest ktoś z Dogo? Quote
michelle04 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='Anula']rb49 w spisie użytkowników brak to jest ktoś z Dogo?[/QUOTE] Nie, nie to zapytanie jest z Tablicy, sorki, że od razu nie napisałam tej informacji Quote
malawaszka Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='michelle04']To jeszcze nie koniec sesji, jutro ciąg dalszy, więc będą i foty przy stojącym człeku ;)[/QUOTE] no to jak mnie nie pogonicie to ja jeszcze mam małe wskazóweczki :oops: 1. Hrabala można zapiąć na smycz - nie będzie ganiał jak pijany zając bo trudno wtedy o ostre zdjęcie - nawet jakby tą smycz gdzieś przypiąć czy do drzewa czy do ogrodzenia, chyba, że ma kto przytrzymać 2. zdjęć nie robimy pod słońce - słońce ma być za plecami fotografa 3. no i w ogóle to najlepiej nie w samo południe bo to słońce daje takie ostre cienie :lol: :scared: Quote
michelle04 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='malawaszka']no to jak mnie nie pogonicie to ja jeszcze mam małe wskazóweczki :oops: 1. Hrabala można zapiąć na smycz - nie będzie ganiał jak pijany zając bo trudno wtedy o ostre zdjęcie - nawet jakby tą smycz gdzieś przypiąć czy do drzewa czy do ogrodzenia, chyba, że ma kto przytrzymać 2. zdjęć nie robimy pod słońce - słońce ma być za plecami fotografa 3. no i w ogóle to najlepiej nie w samo południe bo to słońce daje takie ostre cienie :lol: :scared:[/QUOTE] Dziękuję Cioteczko i nie uciekaj cichcem,bo to cenne wskazówki, więc jutrzejsza sesja będzie rankiem i wieczorem ;) Quote
Bogusik Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='michelle04']Otrzymałam zapytanie od kogoś kto ma nick rb49 ws Hraba, tak brzmiące: rb49 Ogłoszenia tego użytkownika Chętnie go wezmę ale jak pokonać odległość Kępno -Kraków.? [id1" rel="external nofollow noopener">-20130615-[link]-1240333%401-20130615205932#blockUser"] Zablokuj użytkownika Data: dzisiaj, 21:13Twoja odpowiedź Witam, piesek znajduje się w Dzierżoniowie, woj dolnośląskie, zależy mi na tym by trafił w *dobre ręce*, bo wizja oddania go do schroniska mnie przeraża :( Czy może Pan/Pani podać swój nr tel to zadzwonię, porozmawiamy i może wspólnie coś poradzimy Chciałabym również dowiedzieć się jakie warunki będzie miał psiak, to dla mnie ważne Proszę o odpowiedź Pozdrawiam Diana Mam nadzieję, że dobrze odpisałam? Według mnie,to bardzo dobrze odpisałaś.Rozważnie,z dystansem i ze stoickim spokojem.Tak naprawdę,to trudno odpowiedzieć racjonalnie i bez niepożądanych emocji osobie,która ogranicza się tylko do jednego zdania.... Quote
Recommended Posts