Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Piękny,wesoły i tyle w nim niespożytej energii!I kto by mu dał 7-8 lat,no kto...?Cudowny jest naprawdę :smile:
michelle,czy on dalej jest jeszcze na APTO-FLEXSIE,czy na arthrovecie?

Edited by Bogusik
Posted

[quote name='Bogusik']Piękny,wesoły i tyle w nim niespożytej energii!I kto by mu dał 7-8 lat,no kto...?Cudowny jest naprawdę :smile:
michelle,czy on dalej jest jeszcze na APTO-FLEXSIE,czy na arthrovecie?[/QUOTE]
Apto-Flex już wykończony, zrobiliśmy przerwę i teraz dostaje już tabletki po Bastusiu

Posted

Łał! michelle,ale sesja zdjęciowa :smile: Dobrze doradziła malawaszka,żeby nie robić zdjęć z góry,tylko z pozycji psa i od razu widać efekty.Jeszcze potrzebne by były przy nogach stojącego człowieka,co pozwoli ocenić jego wielkość.Dobra robota michelle... :calus:

Posted

Fotki przepiękne a Hrabal na nich cudowny,może teraz uda się Hrabciowi znaleźć dom.Czy można dokładać fotki do ogłoszeń,które idą,zawsze to by było większe spojrzenie na psa.

Posted

[quote name='Aśka Belkowska']Michelle Ty go po prostu trzymasz na łańcuchu, skoro ma tyle frajdy jak tylko się zerwie. :evil_lol:
Cudny pies. Uwielbiam pudlowate.[/QUOTE]
Ciocia nawet nie pisz takich rzeczy :mad: Ten pies na ADHD i zrobić jemu dobrą fotkę graniczy z cudem, trzeba poczekać aż się wybiega i wówczas cykać, ale nawet jak się zmęczy to nie poleży tylko kręci się i patrzy co tu można zmalować :evil_lol:

Posted

[quote name='Bogusik']Łał! michelle,ale sesja zdjęciowa :smile: Dobrze doradziła malawaszka,żeby nie robić zdjęć z góry,tylko z pozycji psa i od razu widać efekty.Jeszcze potrzebne by były przy nogach stojącego człowieka,co pozwoli ocenić jego wielkość.Dobra robota michelle... :calus:[/QUOTE]

To jeszcze nie koniec sesji, jutro ciąg dalszy, więc będą i foty przy stojącym człeku ;)

Posted

Otrzymałam zapytanie od kogoś kto ma nick rb49 ws Hraba, tak brzmiące:

• rb49 Ogłoszenia tego użytkownika

Chętnie go wezmę ale jak pokonać odległość Kępno -Kraków.?
    Zablokuj użytkownika

• Data: dzisiaj, 21:13Twoja odpowiedź

Witam,

piesek znajduje się w Dzierżoniowie, woj dolnośląskie, zależy mi na tym by trafił w *dobre ręce*, bo wizja oddania go do schroniska mnie przeraża :( Czy może Pan/Pani podać swój nr tel to zadzwonię, porozmawiamy i może wspólnie coś poradzimy
    Chciałabym również dowiedzieć się jakie warunki będzie miał psiak, to dla mnie ważne
    Proszę o odpowiedź
    Pozdrawiam
    Diana

Mam nadzieję, że dobrze odpisałam?

Posted

[quote name='michelle04']Otrzymałam zapytanie od kogoś kto ma nick rb49 ws Hraba, tak brzmiące:

• rb49 Ogłoszenia tego użytkownika

Chętnie go wezmę ale jak pokonać odległość Kępno -Kraków.?
    Zablokuj użytkownika
  • Data: dzisiaj, 21:13Twoja odpowiedź

Witam,

piesek znajduje się w Dzierżoniowie, woj dolnośląskie, zależy mi na tym by trafił w *dobre ręce*, bo wizja oddania go do schroniska mnie przeraża :( Czy może Pan/Pani podać swój nr tel to zadzwonię, porozmawiamy i może wspólnie coś poradzimy
    Chciałabym również dowiedzieć się jakie warunki będzie miał psiak, to dla mnie ważne
    Proszę o odpowiedź
    Pozdrawiam
    Diana

rb49 w spisie użytkowników brak to jest ktoś z Dogo?

Posted

[quote name='michelle04']To jeszcze nie koniec sesji, jutro ciąg dalszy, więc będą i foty przy stojącym człeku ;)[/QUOTE]

no to jak mnie nie pogonicie to ja jeszcze mam małe wskazóweczki :oops:
1. Hrabala można zapiąć na smycz - nie będzie ganiał jak pijany zając bo trudno wtedy o ostre zdjęcie - nawet jakby tą smycz gdzieś przypiąć czy do drzewa czy do ogrodzenia, chyba, że ma kto przytrzymać
2. zdjęć nie robimy pod słońce - słońce ma być za plecami fotografa
3. no i w ogóle to najlepiej nie w samo południe bo to słońce daje takie ostre cienie :lol:

:scared:

Posted

[quote name='malawaszka']no to jak mnie nie pogonicie to ja jeszcze mam małe wskazóweczki :oops:
1. Hrabala można zapiąć na smycz - nie będzie ganiał jak pijany zając bo trudno wtedy o ostre zdjęcie - nawet jakby tą smycz gdzieś przypiąć czy do drzewa czy do ogrodzenia, chyba, że ma kto przytrzymać
2. zdjęć nie robimy pod słońce - słońce ma być za plecami fotografa
3. no i w ogóle to najlepiej nie w samo południe bo to słońce daje takie ostre cienie :lol:

:scared:[/QUOTE]

Dziękuję Cioteczko i nie uciekaj cichcem,bo to cenne wskazówki, więc jutrzejsza sesja będzie rankiem i wieczorem ;)

Posted

[quote name='michelle04']Otrzymałam zapytanie od kogoś kto ma nick rb49 ws Hraba, tak brzmiące:

Według mnie,to bardzo dobrze odpisałaś.Rozważnie,z dystansem i ze stoickim spokojem.Tak naprawdę,to trudno odpowiedzieć racjonalnie i bez niepożądanych emocji osobie,która ogranicza się tylko do jednego zdania....