farmerka63 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Wpłynęły deklaracje od Energy Halszki Urszuli1978 Uzupełnię post rozliczeniowy w poniedziałek, ok ? Teraz pakuję plecaczek i jadę na Kaszebyyyy:multi::multi::multi: Quote
Energy Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='farmerka63'] Uzupełnię post rozliczeniowy w poniedziałek, ok ? Teraz pakuję plecaczek i jadę na Kaszebyyyy:multi::multi::multi:[/QUOTE] W taki deszcz??? Zmokniesz nam jeszcze... Ale miłego wypoczynku oczywiście życzę:) Quote
farmerka63 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 A gdzie ten deszcz ? Bo u nas słońce i na Kaszubach chyba też... Ale biorę kaloszki i kurtkę z kapturem. Jadę na kurs serowarski :) To pa, dziewczynki ! Quote
michelle04 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='monika55']Jeśli to ona to z Gliwic. .[/QUOTE] Czy Pani Asia pozostaje w kontakcie? Quote
michelle04 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='farmerka63']Zasoby Hrabala osiągnęły odpowiedni pułap , zatem przelewam abonament hotelowy za czerwiec.[/QUOTE] Pieniążki otrzymałam - dziękuję Quote
Anula Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='monika55']Pani wycofała się.[/QUOTE] To Asia_L wycofała się,czy ktoś inny? Czy ogłoszenia na tablicy są wyróżnione?Jeżeli nie to ja zapłacę 24,99zł.Wyróżnienie jest na miesiąc i widnieje wciąż na pierwszej stronie. Quote
michelle04 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Jestem bogaty, bo mam dużo salaty :loveu: ( i kalarepy też ) ;) Quote
michelle04 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Anula']To Asia_L wycofała się,czy ktoś inny? Czy ogłoszenia na tablicy są wyróżnione?Jeżeli nie to ja zapłacę 24,99zł.Wyróżnienie jest na miesiąc i widnieje wciąż na pierwszej stronie.[/QUOTE] Ogłoszenie jest wyróżnione na woj małopolskie Quote
Energy Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Bardzo fajny:loveu:, tylko dlaczego nikt tej naszej pięknoty nie chce:shake: Michelle rozumiem, że Hrabcio bardzo pomaga w ogródku:) Quote
Aimez_moi Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Taki pies pomagajacy przy pieleniu to skarb.....:):):) Quote
monika55 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Skarb nieodkryty. Powodem rezygnacji był jednak wiek Hrabcia. Quote
Gabi79 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='monika55']Skarb nieodkryty. Powodem rezygnacji był jednak wiek Hrabcia.[/QUOTE] Już miałam nadzieję, że przystojniaczek będzie miał DS, a tu....... Czy naprawdę psy w wieku Hrabcia nie mają prawa do tego, by znaleźć DS??? Ostatnio, gdzie nie wejdę na wątek tam ludzie robią nadzieję, a potem rezygnują:-( Quote
Anula Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Mają prawo starsze psy znaleźć DS ale trzeba na odpowiedniego człeka natrafić,który zrozumie,że jak będzie starszym to też będzie potrzebował pomocy. Quote
michelle04 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Energy']Bardzo fajny:loveu:, tylko dlaczego nikt tej naszej pięknoty nie chce:shake: Michelle rozumiem, że Hrabcio bardzo pomaga w ogródku:)[/QUOTE] Tiaaaaaaaaaaaaaaa pomaga, najbardziej w podlewaniu i *użyźnianiu* :mad: O udeptywaniu nie wspomnę :diabloti: Quote
farmerka63 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Nasz Bąbel jest na bank starszy od Hrabala - gdybym go miała jeszcze raz znaleźć na dworcu , to brałabym bez wahania.. To chyba nie to... Ja cały czas mam wrażenie, że coś robimy nie tak :( Quote
MALWA Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Dawno mnie tu nie było.................zajęłam sie pomoca innym bidom, ostatnio trzem olkuszakom.......... Co się stało, że tytuł taki mrożący krew ............ Farmerka, daj konto, coś podeslę. Quote
Energy Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='michelle04']Tiaaaaaaaaaaaaaaa pomaga, najbardziej w podlewaniu i *użyźnianiu* :mad: O udeptywaniu nie wspomnę :diabloti:[/QUOTE] No ... podlewanie, użyźnianie to ważna rzecza :diabloti:nawóz ekologiczny na wagę złota :eviltong: a potem trzeba przecież to wdeptać żeby dobrze działało:evil_lol: Czyli pomaga:multi::evil_lol: Quote
farmerka63 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Malwo droga - w zasadzie nic się nie stało. Ot, chłopak nam zakotwiczył u Michelle . Odpicowany i w zasadzie bez wad uwziął się i siedzi pod tym Dzierżoniowem, jakby już innych "miejscówek" nie było. Ten i ów oko na nim zawiesi , gitarę pozawraca ( w końcu święte prawo klienta ) i odchodzi w siną dal. I nie wiemy , o co "kaman" :( Czas płynie , koszty rosną . Chyba mu rzeczywiście podpasowała fucha ogrodnika ... Konto ? Mówisz- masz ;) Gotówa mile widziana, bo już nie możemy płacić za hotelikw terminie , za co korzystając z okazji szczerze Michelle przepraszam. Quote
farmerka63 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 No i wpłaciły deklaracje stałe koleżanki : Sara2011 Kajk@ farmerka63 Quote
michelle04 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='farmerka63']Ja cały czas mam wrażenie, że coś robimy nie tak :([/QUOTE] Tylko co??? To jest pytanie...Odpowiedź PILNIE poszukiwana!! Ostrzyżony, ogłoszenie wyróżnione, foty zrobione, tekst zmieniony, nawet imię i ...du...a Quote
michelle04 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='farmerka63'] Gotówa mile widziana, bo już nie możemy płacić za hotelikw terminie , za co korzystając z okazji szczerze Michelle przepraszam.[/QUOTE] Nie przepraszaj!!:mad: Pomyślmy co jeszcze możemy zrobić..:roll: Quote
Recommended Posts