Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='farmerka63']
Uzupełnię post rozliczeniowy w poniedziałek, ok ? Teraz pakuję plecaczek i jadę na Kaszebyyyy:multi::multi::multi:[/QUOTE]

W taki deszcz??? Zmokniesz nam jeszcze...

Ale miłego wypoczynku oczywiście życzę:)

Posted

[quote name='monika55']Pani wycofała się.[/QUOTE]
To Asia_L wycofała się,czy ktoś inny?
Czy ogłoszenia na tablicy są wyróżnione?Jeżeli nie to ja zapłacę 24,99zł.Wyróżnienie jest na miesiąc i widnieje wciąż na pierwszej stronie.

Posted

[quote name='Anula']To Asia_L wycofała się,czy ktoś inny?
Czy ogłoszenia na tablicy są wyróżnione?Jeżeli nie to ja zapłacę 24,99zł.Wyróżnienie jest na miesiąc i widnieje wciąż na pierwszej stronie.[/QUOTE]

Ogłoszenie jest wyróżnione na woj małopolskie

Posted

[quote name='monika55']Skarb nieodkryty. Powodem rezygnacji był jednak wiek Hrabcia.[/QUOTE]

Już miałam nadzieję, że przystojniaczek będzie miał DS, a tu.......

Czy naprawdę psy w wieku Hrabcia nie mają prawa do tego, by znaleźć DS???

Ostatnio, gdzie nie wejdę na wątek tam ludzie robią nadzieję, a potem rezygnują:-(

Posted

Mają prawo starsze psy znaleźć DS ale trzeba na odpowiedniego człeka natrafić,który zrozumie,że jak będzie starszym to też będzie potrzebował pomocy.

Posted

[quote name='Energy']Bardzo fajny:loveu:, tylko dlaczego nikt tej naszej pięknoty nie chce:shake:
Michelle rozumiem, że Hrabcio bardzo pomaga w ogródku:)[/QUOTE]

Tiaaaaaaaaaaaaaaa pomaga, najbardziej w podlewaniu i *użyźnianiu* :mad: O udeptywaniu nie wspomnę :diabloti:

Posted

Nasz Bąbel jest na bank starszy od Hrabala - gdybym go miała jeszcze raz znaleźć na dworcu , to brałabym bez wahania.. To chyba nie to... Ja cały czas mam wrażenie, że coś robimy nie tak :(

Posted

Dawno mnie tu nie było.................zajęłam sie pomoca innym bidom, ostatnio trzem olkuszakom..........

Co się stało, że tytuł taki mrożący krew ............

Farmerka, daj konto, coś podeslę.

Posted

[quote name='michelle04']Tiaaaaaaaaaaaaaaa pomaga, najbardziej w podlewaniu i *użyźnianiu* :mad: O udeptywaniu nie wspomnę :diabloti:[/QUOTE]

No ... podlewanie, użyźnianie to ważna rzecza :diabloti:nawóz ekologiczny na wagę złota :eviltong: a potem trzeba przecież to wdeptać żeby dobrze działało:evil_lol:

Czyli pomaga:multi::evil_lol:

Posted

Malwo droga - w zasadzie nic się nie stało. Ot, chłopak nam zakotwiczył u Michelle . Odpicowany i w zasadzie bez wad uwziął się i siedzi pod tym Dzierżoniowem, jakby już innych "miejscówek" nie było. Ten i ów oko na nim zawiesi , gitarę pozawraca ( w końcu święte prawo klienta ) i odchodzi w siną dal. I nie wiemy , o co "kaman" :( Czas płynie , koszty rosną . Chyba mu rzeczywiście podpasowała fucha ogrodnika ...

Konto ? Mówisz- masz ;) Gotówa mile widziana, bo już nie możemy płacić za hotelikw terminie , za co korzystając z okazji szczerze Michelle przepraszam.

Posted

[quote name='farmerka63']Ja cały czas mam wrażenie, że coś robimy nie tak :([/QUOTE]
Tylko co??? To jest pytanie...Odpowiedź PILNIE poszukiwana!!
Ostrzyżony, ogłoszenie wyróżnione, foty zrobione, tekst zmieniony, nawet imię i ...du...a

Posted

[quote name='farmerka63'] Gotówa mile widziana, bo już nie możemy płacić za hotelikw terminie , za co korzystając z okazji szczerze Michelle przepraszam.[/QUOTE]
Nie przepraszaj!!:mad:
Pomyślmy co jeszcze możemy zrobić..:roll: