Gabi79 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='michelle04']Wielkanocny Zajączek :loveu: Ale słodziak!!!!!!! Quote
malawaszka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 no trzeba Hrabala ogłaszać ze zdjęciami Fidka Quote
szafra Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Świetny zajączek Wielkanocny z naszego Hrabcia. :loveu: Quote
michelle04 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Aśka Belkowska']Całkiem jak mój Fidek. Fidek wygląda jak braciszek Hrabka tylko trochę młodszy ;) Quote
Aśka Belkowska Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Młodszy i mniejszy, ale oba tak samo uwielbiają szaleństwa na śniegu. Bardzo żałuję, że nie znalazł sie dla Hrabka DS. Quote
farmerka63 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Co nie oznacza, że się nie znajdzie :) Tylko trzeba wreszcie podejść zdecydowanie do image'u Hrabala i ogłoszeń. Czas płynie ... Quote
farmerka63 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Wpłynęły deklaracje od : Kajka ( marzec ) Bogusik ( kwiecień) Anula ( kwiecień ) Sara201 ( kwiecień) farmerka63 ( kwiecień ) Poszedł przelew za kwietniowe hotelowanie. Dziękuję w imieniu Hrabala :) Quote
michelle04 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='farmerka63'] Poszedł przelew za kwietniowe hotelowanie. Dziękuję w imieniu Hrabala :)[/QUOTE] Dziękuję, pieniądze wpłynęły Quote
michelle04 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 A tutaj chyba bardziej wyraźnie widoczny paragon Quote
farmerka63 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Michelle - dziękuję. Teraz fotka jest czytelna. Wpłynęły deklaracje od ciotek : Energy halszka danyww Igam Aimez-moi DZIĘKUJEMY :) Quote
Energy Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='farmerka63']Co nie oznacza, że się nie znajdzie :) Tylko trzeba wreszcie podejść zdecydowanie do image'u Hrabala i ogłoszeń. Czas płynie ...[/QUOTE] No własnie czas płynie... Hrabal przyzwyczaja się do Michelle coraz bardziej i już długo szuka domu. Quote
Energy Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Energy']No własnie czas płynie... Hrabal przyzwyczaja się do Michelle coraz bardziej i już długo szuka domu.[/QUOTE] W związku z tym właśnie proszę Cię Moniko o zwiększenie działań proadopcyjnych. Bez tego trudno liczyć na dom dla niego... Quote
farmerka63 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Chciałam dodać, drogie koleżanki, że zaraz stuknie pół roku , jak Hrabal rezyduje u Michelle. Pies jest zdrowy, wykastrowany , ma fajny, bezkonfliktowy charakter , nie jest sędziwym dziadkiem - w moim pojęciu JEST PSEM ADOPCYJNYM. Tracimy cenny czas i potencjał, koleżanki . Schroniska są pełne zakołtunionych, chorych, gnijących bid . Naprawdę jest co robić i jest kogo ratować. Przez opieszałość odbieramy szansę kolejnym psom. Podpisuję się obiema rękami pod petycją Energy. OGŁOSZENIA, OGŁOSZENIA I JESZCZE RAZ OGŁOSZENIA ....poparte świeżymi , fajnymi fotami . Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 a są gdzieś zebrane jego zdjęcia? takie nadające się do ogłoszeń? Quote
Anula Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Hrabal miał ogłoszenia wykupione i zrobione 15 lutego(str.39 post 965) na woj.dolnośląskie,może rozszerzyć na inne województwo.Przejrzyjcie Cioteczki te ogłoszenia,może coś nie tak z tekstem,fotkami.Ja w tej chwili nie jestem w stanie wykupić znów ogłoszeń. Quote
Bogusik Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='farmerka63']A może problem tkwi w zdjęciach ? Kilkakrotnie tymczasowałam wyżły i sznaucery . Zarówno Ati jaki i Malawaszka bardzo duży nacisk kładły na aktualne,ładne foty. Wiecie - może to i głupie w przypadku psich adopcji, ale i tutaj obowiązuje zasada "reklama dźwignią handlu". Mam wrażenie, że powinnyśmy Hrabalowi zafundować wizytę w salonie fryzjerskim . Do tego fajna obróżka , ładne okoliczności przyrody i kilka dobrych ujęć fotografa ze zmysłem estetycznym. Cały ten pakiet oczywista będzie kosztował, ale jak już wspominałam, mamy nadwyżkę. Hrabal jest zdrowy i chyba wszystkie mamy wrażenie, że nie jest aż tak stary jak nam sugerowano. Te zdjęcia ze spaceru są fajne - soczysta trawa , a Hrabal obnosi na nich swoje piękne futro , ale mamy marzec... To taka moja luźna sugestia - możecie ją puścić koło uszu, albo mnie wyśmiać, prosz uprzejmię ;) [quote name='farmerka63']Co nie oznacza, że się nie znajdzie :) Tylko trzeba wreszcie podejść zdecydowanie do image'u Hrabala i ogłoszeń. Czas płynie ... [quote name='Energy']No własnie czas płynie... Hrabal przyzwyczaja się do Michelle coraz bardziej i już długo szuka domu. Zgadzam się z Wami,jak najbardziej.Skoro do tej pory Hrabalek nie znalazł domu,to trzeba coś z tym "fantem" zrobić.Przecież taki śliczny pies nie może tkwić bez końca w hoteliku,bo jak słusznie napisała Energy,on się przyzwyczaja coraz bardziej...Nie wiem jak to ogarnąć organizacyjnie,ale tak jak napisała farmerka,trzeba by było ładnie go obstrzyc i jeszcze znależć kogoś do zrobienia ładnych zdjęć.Myślę,że to jest priorytetem w znalezieniu mu domu i bez tego ani rusz.Płacimy deklaracje na czas "nieokreślony" więc może warto zainwestować w propozycję ,bo dzięki temu zwiększa się szansa Hrabcia na znalezienie domu.My natomiast, będziemy mogły pomóc następnej bidzie w potrzebie,a tych nie brakuje....Ja ze swojej strony mogę wpłacić "na ten cel" tyle ile wynosi moja deklaracja,więc 30zł Quote
Bogusik Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dogo mi muli i jak pisałam,to nie było żadnych nowych wpisów więc sorry,ale odniosłam się do wcześniejszych...Sens jest jednak taki sam... Quote
farmerka63 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mi też cos fika, bo mi właśnie połknęło odpowiedź... Spróbuję jeszcze raz Quote
farmerka63 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Bogusik - SUPER! Jeśli reszta kolektywu poprze naszą inicjatywę, to ja ze swej strony również dorzucam równowartość deklaracji stałej - czyli 50 zł. Cała batalię o dom dla Hrabala widzę tak : 1. Zbiórka kasy na fundusz reprezentacyjny 2. Wizyta w najbliższym psim spa 3. Sesja fotograficzna 4. Nowe ogłoszenia 5. Intensywny odsiew domków bijących się o łapę Hrabala 6. HAPPY END - TRANSPORT ...i idziemy na piwo ;) Quote
Recommended Posts