Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłynęły deklaracje od :

Kajka ( marzec )

Bogusik ( kwiecień)

Anula ( kwiecień )

Sara201 ( kwiecień)

farmerka63 ( kwiecień )

Poszedł przelew za kwietniowe hotelowanie.

Dziękuję w imieniu Hrabala :)

Posted

[quote name='farmerka63']Co nie oznacza, że się nie znajdzie
:) Tylko trzeba wreszcie podejść zdecydowanie do image'u Hrabala i ogłoszeń. Czas płynie ...[/QUOTE]

No własnie czas płynie...
Hrabal przyzwyczaja się do Michelle coraz bardziej i już długo szuka domu.

Posted

[quote name='Energy']No własnie czas płynie...
Hrabal przyzwyczaja się do Michelle coraz bardziej i już długo szuka domu.[/QUOTE]

W związku z tym właśnie proszę Cię Moniko o zwiększenie działań proadopcyjnych. Bez tego trudno liczyć na dom dla niego...

Posted

Chciałam dodać, drogie koleżanki, że zaraz stuknie pół roku , jak Hrabal rezyduje u Michelle. Pies jest zdrowy, wykastrowany , ma fajny, bezkonfliktowy charakter , nie jest sędziwym dziadkiem - w moim pojęciu JEST PSEM ADOPCYJNYM.

Tracimy cenny czas i potencjał, koleżanki . Schroniska są pełne zakołtunionych, chorych, gnijących bid . Naprawdę jest co robić i jest kogo ratować.

Przez opieszałość odbieramy szansę kolejnym psom. Podpisuję się obiema rękami pod petycją Energy. OGŁOSZENIA, OGŁOSZENIA I JESZCZE RAZ OGŁOSZENIA ....poparte świeżymi , fajnymi fotami .

Posted

Hrabal miał ogłoszenia wykupione i zrobione 15 lutego(str.39 post 965) na woj.dolnośląskie,może rozszerzyć na inne województwo.Przejrzyjcie Cioteczki te ogłoszenia,może coś nie tak z tekstem,fotkami.Ja w tej chwili nie jestem w stanie wykupić znów ogłoszeń.

Posted

[quote name='farmerka63']A może problem tkwi w zdjęciach ? Kilkakrotnie tymczasowałam wyżły i sznaucery . Zarówno Ati jaki i Malawaszka bardzo duży nacisk kładły na aktualne,ładne foty. Wiecie - może to i głupie w przypadku psich adopcji, ale i tutaj obowiązuje zasada "reklama dźwignią handlu".

Mam wrażenie, że powinnyśmy Hrabalowi zafundować wizytę w salonie fryzjerskim . Do tego fajna obróżka , ładne okoliczności przyrody i kilka dobrych ujęć fotografa ze zmysłem estetycznym. Cały ten pakiet oczywista będzie kosztował, ale jak już wspominałam, mamy nadwyżkę. Hrabal jest zdrowy i chyba wszystkie mamy wrażenie, że nie jest aż tak stary jak nam sugerowano.

Te zdjęcia ze spaceru są fajne - soczysta trawa , a Hrabal obnosi na nich swoje piękne futro , ale mamy marzec...

To taka moja luźna sugestia - możecie ją puścić koło uszu, albo mnie wyśmiać, prosz uprzejmię ;)

[quote name='farmerka63']Co nie oznacza, że się nie znajdzie :) Tylko trzeba wreszcie podejść zdecydowanie do image'u Hrabala i ogłoszeń. Czas płynie ...

[quote name='Energy']No własnie czas płynie...
Hrabal przyzwyczaja się do Michelle coraz bardziej i już długo szuka domu.
Zgadzam się z Wami,jak najbardziej.Skoro do tej pory Hrabalek nie znalazł domu,to trzeba coś z tym "fantem" zrobić.Przecież taki śliczny pies nie może tkwić bez końca w hoteliku,bo jak słusznie napisała Energy,on się przyzwyczaja coraz bardziej...Nie wiem jak to ogarnąć organizacyjnie,ale tak jak napisała farmerka,trzeba by było ładnie go obstrzyc i jeszcze znależć kogoś do zrobienia ładnych zdjęć.Myślę,że to jest priorytetem w znalezieniu mu domu i bez tego ani rusz.Płacimy deklaracje na czas "nieokreślony" więc może warto zainwestować w propozycję ,bo dzięki temu zwiększa się szansa Hrabcia na znalezienie domu.My natomiast, będziemy mogły pomóc następnej bidzie w potrzebie,a tych nie brakuje....Ja ze swojej strony mogę wpłacić "na ten cel" tyle ile wynosi moja deklaracja,więc 30zł

Posted

Bogusik - SUPER!

Jeśli reszta kolektywu poprze naszą inicjatywę, to ja ze swej strony również dorzucam równowartość deklaracji stałej - czyli 50 zł.

Cała batalię o dom dla Hrabala widzę tak :

1. Zbiórka kasy na fundusz reprezentacyjny

2. Wizyta w najbliższym psim spa

3. Sesja fotograficzna

4. Nowe ogłoszenia

5. Intensywny odsiew domków bijących się o łapę Hrabala

6. HAPPY END - TRANSPORT ...i idziemy na piwo ;)