Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DariNka niestety zniknęła z dogo - ostatni raz zalogowała się pod koniec listopada. Moja "przypominajka" wysłana dzisiaj na pw najprawdopodobniej trafiła w próżnię. Trudno.

Ale chcę zauważyć z satysfakcją, że jest to jak dotąd jedyna ciotka, która nie dotrzymała danej obietnicy :loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

AptoFlex zamówion, uiszczon. Kupiłam specyfik w tym samym miejscu - na Allegro w hurtowni wet. (sprzedający karoldudi).

Kurierowi podałam telefon kontaktowy do Giselle.

Koszty : AproFlex 86,96 zł

Kurier 14,00

------------------------

razem 100,96 zł

NA ZDROWIE, HRABALKU :)

Edited by farmerka63
Posted

Moje też jak zarastają to mają poszerzaną obróżkę;)

Ale fajnie wygląda:) kurcze jak to jest z tym wiekiem...
Michelle a jakie ma zęby? Jak Ty go oceniasz? Mnie to na staruszka nie bardzo wygląda;)

Posted

Energy napisał(a):
Moje też jak zarastają to mają poszerzaną obróżkę;)

Ale fajnie wygląda:) kurcze jak to jest z tym wiekiem...
Michelle a jakie ma zęby? Jak Ty go oceniasz? Mnie to na staruszka nie bardzo wygląda;)

Jak już wspomniałam ja bym jemu więcej jak 5, no maksymalnie 6 lat dała, bo co do zębów to też są bialutkie i bez znaczących bardzo ubytków, no i pysio ledwie przyprószony siwizną, ale to tylko moja opinia :)

Posted

michelle04 napisał(a):
Jak już wspomniałam ja bym jemu więcej jak 5, no maksymalnie 6 lat dała, bo co do zębów to też są bialutkie i bez znaczących bardzo ubytków, no i pysio ledwie przyprószony siwizną, ale to tylko moja opinia :)

Ale bardzo wazna.....:):)

Posted

Sorki cioteczki, zupełnie umknął mi ten wątek Hrabala :oops: Ja deklarowałam pomoc w leczeniu. To nadal aktualne. Czy mam coś dorzucić na ten Aptoflex czy poczekać na nastepne zakupy?
Hrabala, to ja nie mogę poznać. To nie ten pies, nie ten wyraz pyszczka :crazyeye:Jak on odmłodniał. Michelle, ludzi też przyjmujesz na takie kuracje odmładzające ? ;)

Posted

Zuziu - super, że pamiętasz :) Teraz kupiłyśmy drugą buteleczkę - powinna starczyć na ok. 50 dni . Hotelik opłacony za styczeń . Na koncie mamy rezerwę w wysokości 314 złociszy. Wszystko gra i buczy. Hrabalek jak sama zauważyłaś , nam kwitnie - dzięki czułej opiece Giselle - ma belle :loveu:

Niemniej trzymaj rękę na pulsie i przy następnych aptoflexowych zakupach wesprzyj nasz beret ;) Tak, żeby nadmiernie nie eksploatować jednych ciotek...

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A poszukiwania domku trwaja, czy jeszcze sie z tym hrabalkowe ciocie wstrzymuja? ;)[/QUOTE]
część internetowych ogłoszeń ciągle aktualna na FB również rozgłaszany....cisza...

Posted

[quote name='monika55']Jak ja kocham kudłate. Czesanie to już nie za bardzo.:razz:[/QUOTE]
Ciocia przyjdzie wiosna, to Giselle4 zrobi z niego laleczkę pięknie go wystrzyże,ufryzuje i będzie nówka sztuka :)