Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z doświadczenia wiem ze lepiej mieć więcej deklarowiczów z mniejszą kwotą niżeli mniej z większą ;)
Właśnie gdzie ten hotelik ? w jakiej miejscowości ?

Posted (edited)

[quote name='Anula']Nie wiadomo czy jest jeszcze miejsce,ponieważ widzę,że znikło jeszcze kilka dni temu było.

Chyba juz nie ma wolnego miejsca u Michelle w domu , taka informacja pojawiła się dzisiaj na wątku spanielka w poscie 1 : http://www.dogomania.pl/forum/threads/234822-Cocker-spaniel-jutro-bedzie-juz-za-póżno-(-blagam-o-pomoc?p=19912545#post19912545. Jest tylko miejsce w kojcu ale to w przypadku Hrabalka nie wchodzi w rachubę. I na wątku suni Coffee pytano Michelle o wolne miejsce ale odpowiedziała ze w tej chwili nie ma (a było to ze 2, 3 dni temu).Ale warto zapytać jednak.

Edited by Sara2011
Posted

Jeej, ale się cieszę że coś się dzieje w wątku Hrabalka! :loveu:

Jak tylko będę mieć jakiś przypływ zielonych to wpłacę na konto chłopczyka.

Posted

[quote name='farmerka63']Olson - trzymamy za słowo .

Już się martwię o miejscówkę u Michelle... :(

Czy mamy jakiś plan B ?[/QUOTE]
Trzeba szukać gdzie się da innego dt,ale jak wiadomo o domowy jest bardzo trudno...Napisałam 1 zapytanie na pw o dt i czekam na odpowiedź.

Posted

Jestem na zaproszenie Danusi, dziekuje :)
Dyszka stalej deklaracji ode mnie dla pieknego pana... mam slabosc do takich kudlaczy, kiedys chcialam adoptowac podobnego staruszka z rzeszowskiego kundelka... nie zdazylam, padl ofiara psow w swoim boksie :( Hrabal, z Toba tak nie bedzie piesku...

DT inne niz domowe nie wchodzi w gre. Wyciagac psa z kojca po to by wsadzic do innego? I jeszcze za to placic... bez sensu :(

Posted

FiGo - chwytam Twoją dyszkę w locie do łóżka dosłownie - pora już późna ;) I dziękuję z całego serca ...Ziewając co prawda, ale liczyć jeszcze mogę - mamy już uciułane 195 zł deklaracji stałych !!!!

Jasne, że myślimy wszystkie jak jeden mąż , o domowym , ciepłym tymczasiku dla Hrabala . Raz, że to pies ( być może ) wiekowy . Dwa - te słabujące tylne łapki... :( Czy to reumatyzm ? Czy zapalenie stawów ? Neurologiczne zmiany ? Jakakolwiek jest przyczyna jego słabości, Hrabal MUSI mieć sucho , ciepło i miękko . HOWGH !