Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Tengusia napisał(a): a na inszym siedziałaś :diabloti: Tak, na inszym siedzialam; miał 2 bieguny i bujał sie do przodu i do tylu:diabloti: pzdr. Quote
Tengusia Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 zapraszam wszystkich na bazarek dla Rudego :Rose: http://www.dogomania.pl/threads/223323-GRY-FILMY-w-okazyjnych-cenach!-Pom%C3%B3%C5%BCmy-Rudemu!-bazarek-trwa-do-03.03.12-ZAPRASZAM?p=18663990#post18663990 Quote
Oscar Patric Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 wpadliśmy się przywitac i miłej niedzieli życzyć:) Quote
agaga21 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ciotka a ja do ciebie przyszłam z rewizytą :) pozdrawiam i też zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/223387-Proszę-nie-pisać!-Robi-się...dla-noworodka.?p=18672703#post18672703 (może zaglądają tu jakieś przyszłe mamuśki, bazarek dla dzidziusiów) Quote
Alicja Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Kiedy wybierasz się do Rybnika ?? Bo C. na wiosne wybiera sie na kónia ;) Quote
Tengusia Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Alicja']Kiedy wybierasz się do Rybnika ?? Bo C. na wiosne wybiera sie na kónia ;) myślę że jak najszybciej :p co byś powiedziała na najbliższą sobotę? [quote name='agaga21']ciotka a ja do ciebie przyszłam z rewizytą :) pozdrawiam i też zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/223387-Proszę-nie-pisać!-Robi-się...dla-noworodka.?p=18672703#post18672703 (może zaglądają tu jakieś przyszłe mamuśki, bazarek dla dzidziusiów) zajrzę podnieść chociaż ;) [quote name='unikatowydiament']wpadliśmy się przywitac i miłej niedzieli życzyć:) dzięki ;) Quote
marra Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Podziwiam jazdę na Latarniku na polu w dodatku jak wieje...:D dobrze że miękko jest :P Quote
Tengusia Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='marra']Podziwiam jazdę na Latarniku na polu w dodatku jak wieje...:D dobrze że miękko jest :P[/QUOTE] że niby coś sugerujesz :diabloti: dziś pojechałam do stajni tylko na chwilkę, chwilę potem szalałam na łąkach wokół stajni w swoim nowym siodle ... super było :diabloti: Quote
marra Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Tengusia']że niby coś sugerujesz :diabloti: dziś pojechałam do stajni tylko na chwilkę, chwilę potem szalałam na łąkach wokół stajni w swoim nowym siodle ... super było :diabloti:[/QUOTE] Ależ skąd ! nie śmiałabym nic sugerować :D Quote
Tengusia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='marra']Ależ skąd ! nie śmiałabym nic sugerować :D[/QUOTE] toć mój niuniek to istny aniołek, zaczęliśmy jeździć na luźnych wodzach co bardzo mu odpowiada, uczymy się że galopowanie w stronę stajni nie musi być wyścigiem o życie :diabloti:, uczymy się że kłus w stronę stajni nie musi być na miarę wyścigów kłusaków ... normalnie zupełnie inny koń się z niego robi :grins: aż się nie mogę doczekać jak wiosna zagości i będzie można śmigać godzinami - bo różnica dla mnie między jazdą w siodle klasycznym a westernowym to jak między siedzeniem na stołku a w fotelu - jest po prostu super :grins: a że dosiad się zmienia to i niuniek inaczej reaguje i widzę to już teraz a dopiero zaczęłam jeździć w tym siodle w sumie bo wcześniej pogoda nie pozwalała ;) Quote
Alicja Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Co do soboty .Dam Ci znaczka , bo jak C. nie pójdzie do pracy to czekają nas zakupy :diabloti: Odezwę się jutro :) Quote
Tengusia Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy:)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Alicja']Co do soboty .Dam Ci znaczka , bo jak C. nie pójdzie do pracy to czekają nas zakupy :diabloti: Odezwę się jutro :)[/QUOTE] dziś jest jutro więc czekam :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Aaaaa wiedzialam ze tu wiecej koniar siedzi Czesc :) Latarnik sliczny gartuluje:) Quote
Tengusia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [CENTER]... żyjemy przez jeden oddech, jedno uderzenie serca ... ... kiedy śmierć dotyka jednego z nas, dotyka nas wszystkich, bo to jedno co wszyscy mamy wspólnego, prędzej czy później wszyscy skończymy tak samo ... 27.02 minie pół roku a boli ciągle tak samo ... czy kiedyś przestanie?[/CENTER] Quote
Alicja Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Tengusia'][CENTER]... żyjemy przez jeden oddech, jedno uderzenie serca ... ... kiedy śmierć dotyka jednego z nas, dotyka nas wszystkich, bo to jedno co wszyscy mamy wspólnego, prędzej czy później wszyscy skończymy tak samo ... 27.02 minie pół roku a boli ciągle tak samo ... czy kiedyś przestanie?[/CENTER][/QUOTE] :glaszcze: nie przestanie ..... Quote
maciaszek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Chyba nie przestanie, ale będzie bolało słabiej. :glaszcze: Quote
marra Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Tengusia']toć mój niuniek to istny aniołek, zaczęliśmy jeździć na luźnych wodzach co bardzo mu odpowiada, uczymy się że galopowanie w stronę stajni nie musi być wyścigiem o życie :diabloti:, uczymy się że kłus w stronę stajni nie musi być na miarę wyścigów kłusaków ... normalnie zupełnie inny koń się z niego robi :grins: aż się nie mogę doczekać jak wiosna zagości i będzie można śmigać godzinami - bo różnica dla mnie między jazdą w siodle klasycznym a westernowym to jak między siedzeniem na stołku a w fotelu - jest po prostu super :grins: a że dosiad się zmienia to i niuniek inaczej reaguje i widzę to już teraz a dopiero zaczęłam jeździć w tym siodle w sumie bo wcześniej pogoda nie pozwalała ;)[/QUOTE] No to ja w takim razie się bardzo cieszę :) że Wam się tak pięknie razem udaje. Mi nie było dane :D:D:D raczej ziemia była bardzo bliska :D Quote
Tengusia Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Aaaaa wiedzialam ze tu wiecej koniar siedzi Czesc :) Latarnik sliczny gartuluje:)[/QUOTE] jest najśliczniejszy to fakt :loveu: [quote name='Alicja']:glaszcze: nie przestanie .....[/QUOTE] dziękuje słońce :calus: [quote name='maciaszek']Chyba nie przestanie, ale będzie bolało słabiej. :glaszcze:[/QUOTE] oby tak było :calus: [quote name='marra']No to ja w takim razie się bardzo cieszę :) że Wam się tak pięknie razem udaje. Mi nie było dane :D:D:D raczej ziemia była bardzo bliska :D[/QUOTE] nie da się ukryć że niuniek potrafi pokazać różki ale poza tym jest najukochańszy i najwspanialszy :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ja tu widzę "robota wieloczynnościowego", czyli Tengusię: jedzie na koniu i fotki pstryka... pzdr. Quote
Tengusia Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja tu widzę "robota wieloczynnościowego", czyli Tengusię: jedzie na koniu i fotki pstryka... pzdr.[/QUOTE] trza sobie radzić :eviltong: jak tylko wiosna do nas zawita, wezmę Cypisa ze sobą żeby jakieś focie mi pstryknął ;) Quote
Tengusia Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Alicja']też se kiedyś przyjedziemy :)[/QUOTE] no ja mam taka nadzieję inaczej siłą zaciągnę :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Tengusia']no ja mam taka nadzieję inaczej siłą zaciągnę :diabloti:[/QUOTE] może i ja sie skusze :) Quote
Recommended Posts