Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od przyszłego tygodnia cieplej? Mam nadzieje że to się sprawdzi bo ostatnio skostniałam na dobre, czy na zewnątrz czy w domu czy w pracy ciągle mi zimno:nonono2:
Jak dojdziecie do takiego kłaniania to ja się wpraszam do Ciebie bo musze to zobaczyć:lol:

Posted

[quote name='marra']U nas też jest labek do adopcji :) czarny gdyby ktoś preferował :D

komu labka komu :diabloti:

[quote name='groszek83']Od przyszłego tygodnia cieplej? Mam nadzieje że to się sprawdzi bo ostatnio skostniałam na dobre, czy na zewnątrz czy w domu czy w pracy ciągle mi zimno:nonono2:
Jak dojdziecie do takiego kłaniania to ja się wpraszam do Ciebie bo musze to zobaczyć:lol:

byloby mi niezmiernie milo cie ugoscic w moich skromnych czterech scianach :loveu:

to podobnie jak u nas, w pracy zimno, w domu znosnie, w stajni zimno ... zimno zimno zimno :nonono2:

[quote name='unikatowydiament']Ja też już mam po dziurki w nosie zimę i czekam na ocieplenie:)

tulaski zasyłamy:) :)

ello :hand:

[quote name='Asiaczek']Troche mrozu dobrze zrobi na kleszcze i inne takie tałatajstwo...

pzdr.

co racja to racja :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
W taki piękny dzień, to pewnie u Latarnika jesteś...

pzdr.

Alicja napisał(a):
Pewnie dupsko mrozi :)

pewnie ze u niunka byłam :loveu: mrozy w końcu zaczęły odpuszczać to se musiałam trochę poszaleć w nowym siodle :loveu:

Posted

Wstyd mi niemożliwie :( bo ten weekend też mam zajęty :( bardzo chce do Latarki ale nic mi nie sprzyja :( jednak są plusy sytuacji bo im później tym będzie cieplej ;D

Posted

marra napisał(a):
Wstyd mi niemożliwie :( bo ten weekend też mam zajęty :( bardzo chce do Latarki ale nic mi nie sprzyja :( jednak są plusy sytuacji bo im później tym będzie cieplej ;D

kiedys sie uda :calus:

Alicja napisał(a):
No to teraz już fot pewnie robić wcale nie będziesz ...tylko kóń ...kóń

oj tam oj tam :eviltong:

Posted

mam pytanko :roll:

młody dal mi gry na sprzedaż, ponieważ uznał, że leżą i się kurzą :diabloti: jako, że w ogóle nie siedzę w adopcjach bardzo proszę podeślijcie mi jakąś bidę, na którą mogłabym bazarek wystawić :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Skontaktuj sie z Alicja, ona na pewno ma w zapasie kilka psich biedulek...
A jak nie - to ja mogę ci wysłac link do watkow na DGM, gdzie jestem.

pzdr.

Alicja była pierwszą osóbką do której w tej sprawie się odezwałam ;)

Posted

Basia&Safi napisał(a):
pamietam to uczucie wolnosci siedzac na koni nie do opisania :( zazdroszcze Ci tego :P

Ja tego uczucia nie pamiętam, bo nigdy nie siedziałam na zywym koniu...;)

pzdr.

Posted

Tengusia napisał(a):
mam pytanko :roll:

młody dal mi gry na sprzedaż, ponieważ uznał, że leżą i się kurzą :diabloti: jako, że w ogóle nie siedzę w adopcjach bardzo proszę podeślijcie mi jakąś bidę, na którą mogłabym bazarek wystawić :roll:

trochę chyba z sentymentu postanowiłam wesprzeć tego biedaka http://www.dogomania.pl/threads/141381-Tragedia!Choroba-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-i-dramat-psa.Amstaf-Rudy-po-raz-trzeci-w-schr.-POMOCY!?p=18652683#post18652683

Posted

Basia&Safi napisał(a):
pamietam to uczucie wolnosci siedzac na koni nie do opisania :( zazdroszcze Ci tego :P

chcesz możesz pojechać kiedyś ze mną ;)

Asiaczek napisał(a):
Ja tego uczucia nie pamiętam, bo nigdy nie siedziałam na zywym koniu...;)

pzdr.

a na inszym siedziałaś :diabloti:

agaga21 napisał(a):

fajniejsze by było gdyby bestia za każdym razem jak brałam telefon do ręki nie próbowała za wszelką cenę zawrócić do stajni :evil_lol:

Alicja napisał(a):
Temu koniu jest zimno ....:diabloti:
http://img850.imageshack.us/img850/830/15022012019.jpg

oj wiało okrutnie, w lesie było fajnie ale jak się wyjechało na pola to była masakra :diabloti: