chita Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 hahahah sama wydziergałaś?:evil_lol: ty uważaj z tymi kolorkami zeby sie kumple z niego nie śmiali:eviltong: Quote
Alicja Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A to nie jest damska (klacza) czapeczka :p Quote
agaga21 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 http://img856.imageshack.us/img856/1933/pc152538.jpg hahaha! prawie jak w koronkach! woalka normalnie:evil_lol: Quote
marra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Zdjęcia zobaczę w domku a póki co sie przywitam i powiem że widzę inny tytuł :) bardzo się cieszę. Quote
wejherstaff Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Dawno do Was nie zaglądałam :oops: Cóż za straszna historia :( współczuję... Konik śliczny, a jakie piękne ma ubranko :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='agaga21']http://img856.imageshack.us/img856/1933/pc152538.jpg hahaha! prawie jak w koronkach! woalka normalnie:evil_lol: [FONT=Georgia]buahahaha....trafne porównanie :)[/FONT] Quote
maciaszek Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jaka gustowna czapeczka :), ale rzeczywiście jakby lekko damska ;). Quote
Karro Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Wkońcu się zdjęć doczekałam :loveu::loveu:! Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 super ma ubrano konik:) buziaczki psiaką zasyłamy:) Quote
marra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Buhahaha no Latarek to wygląda dość...oryginalnie :D:D:D innaczej jakoś ;) A ten pokoik wyżej na zdjęciach bardzo piękny...Magdzie by się podobał bo cały w drewnie :) Quote
Tengusia Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ma fajną czapkę [/FONT] niom :p [quote name='chita']hahahah sama wydziergałaś?:evil_lol: ty uważaj z tymi kolorkami zeby sie kumple z niego nie śmiali:eviltong: yyyy tam nie beda :eviltong: [quote name='Alicja']A to nie jest damska (klacza) czapeczka w swiecie koni takie czapeczki sa damsko meskie :eviltong: [quote name='agaga21']http://img856.imageshack.us/img856/1933/pc152538.jpg hahaha! prawie jak w koronkach! woalka normalnie :roflt: [quote name='marra']Zdjęcia zobaczę w domku a póki co sie przywitam i powiem że widzę inny tytuł :) bardzo się cieszę. jako jedyna zauwazylas zmiane tytulu ;) [quote name='wejherstaff']Dawno do Was nie zaglądałam :oops: Cóż za straszna historia :( współczuję... Konik śliczny, a jakie piękne ma ubranko :loveu::loveu::loveu: ja tez rzadko tu bywam wiec luzik :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]buahahaha....trafne porównanie [/FONT] :eviltong: [quote name='maciaszek']Jaka gustowna czapeczka :), ale rzeczywiście jakby lekko damska . oj tam oj tam :eviltong: [quote name='understandme']Wkońcu się zdjęć doczekałam :loveu::loveu:! czekajcie a bedzie wam dane :p [quote name='unikatowydiament']super ma ubrano konik:) buziaczki psiaką zasyłamy:) dziekowac ;) [quote name='marra']Buhahaha no Latarek to wygląda dość...oryginalnie :D:D:D innaczej jakoś ;) A ten pokoik wyżej na zdjęciach bardzo piękny...Magdzie by się podobał bo cały w drewnie :) no chatka pierwsza klasa, sama bylam zachwycona ... a niuniek wyglada supcio no powiedz ze nie :eviltong: Quote
Alicja Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Widziałam zmianę tutułu tyle że nie wiedziałam czy teraz czy wcześniej zmieniałaś jako że mało na dogo bywam fizycznie :) Quote
Tengusia Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Alicja napisał(a):Widziałam zmianę tutułu tyle że nie wiedziałam czy teraz czy wcześniej zmieniałaś jako że mało na dogo bywam fizycznie :) dopsz ... wybaczam bo ja tez rzadko na dgm bywam :eviltong: Quote
marra Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Tengusia napisał(a):niom :p yyyy tam nie beda :eviltong: w swiecie koni takie czapeczki sa damsko meskie :eviltong: :roflt: jako jedyna zauwazylas zmiane tytulu ;) ja tez rzadko tu bywam wiec luzik :evil_lol: :eviltong: oj tam oj tam :eviltong: czekajcie a bedzie wam dane :p dziekowac ;) no chatka pierwsza klasa, sama bylam zachwycona ... a niuniek wyglada supcio no powiedz ze nie :eviltong: No pewnie że wygląda yyyy....supcio :D powiem tak, żeby nie ściemniać, nie lubię nauszników u konia a tym bardziej męskiej (lub mniej męskiej) części :D:D:D Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Rozumiem, że te fiolety to dla ciepełka, tak? http://img825.imageshack.us/img825/7264/pc152546.jpg pzdr. Quote
agaga21 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 dominika, jak tu zajrzysz, to przyjmij ode mnie i mojego stada najserdeczniejsze życzenia świąteczne :) Quote
Tengusia Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='marra']No pewnie że wygląda yyyy....supcio :D powiem tak, żeby nie ściemniać, nie lubię nauszników u konia a tym bardziej męskiej (lub mniej męskiej) części :D:D:D wszystko jak zawsze kwestia gustu ;) poczekaj jak zobaczysz niunka w owijkach ktore mu sprawilam to padniesz :evil_lol::diabloti: [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że te fiolety to dla ciepełka, tak? http://img825.imageshack.us/img825/7264/pc152546.jpg pzdr. dla ozdoby bardziej :eviltong: w lecie moze sluzyc jako ochrona przed natretnymi owadami :diabloti: [quote name='ania90']fajna czapeczka :D dziekowac ;) [quote name='agaga21']dominika, jak tu zajrzysz, to przyjmij ode mnie i mojego stada najserdeczniejsze życzenia świąteczne :) dziekuje :calus: wczoraj wkoncu sie zmobilizowalam i ubralam choinke :p Bolus bardzo mi przy tym pomagal :diabloti: Quote
Alicja Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :lol: Bolutek Leniuchujesz w domku ?? Zmienia mi się plan w pracy od 9 stycznia , napiszę Ci dokładnie na PW jak pracuję a spotkanko umówimy przez telefonik. Quote
YxNinaxY Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Boluś w roli choinki świetnie się spisuje a jaki dumny http://img215.imageshack.us/img215/9513/pc222568.jpg :) Quote
Tengusia Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='Alicja']:lol: Bolutek Leniuchujesz w domku ?? Zmienia mi się plan w pracy od 9 stycznia , napiszę Ci dokładnie na PW jak pracuję a spotkanko umówimy przez telefonik. ano bycze sie bo mam L4 :grins: [quote name='YxNinaxY']Boluś w roli choinki świetnie się spisuje a jaki dumny http://img215.imageshack.us/img215/9513/pc222568.jpg :) tez tak uwazam ze choinka z niego pierwsza klasa :diabloti: Quote
Karro Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bolek jaki świąteczny :loveu: Spokojnych, zdrowych świąt Bożego Narodzenia życzy understandme&Cesar :) Quote
Tengusia Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='understandme']Bolek jaki świąteczny :loveu: Spokojnych, zdrowych świąt Bożego Narodzenia życzy understandme&Cesar :) dzieki :calus: [quote name='Alicja']wow L4 ...ale ci dobrze ;) niom :p [quote name='ania90'] dzieki :calus: Quote
Recommended Posts