zerojeden Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 To jeszcze kilka fotek na zachętę ;) Patrzcie jaki dzielny jestem jupiii Mimiś mały artysta ;) Mimiś portretowy... Mimek z wujem Karmkiem Quote
zerojeden Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Fuj wujo mnie opluł :eviltong: Ciotki przyszły...pomęczymy ;) Mimi z moją Lalunią Przedszkole :loveu: Quote
zerojeden Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 brazowa1 napisał(a):foty są CUDOWNE Dziękuję ;) A Mimiś może będzie miał nowy domek :multi:trzymajcie kciuki !!! Quote
zerojeden Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Mimiś pojechał dzisiaj do nowego domu ;) do Kołobrzegu :) Quote
zerojeden Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Mimi niespodziewanie też ma domek całkiem przypadkiem :) domek aż w Kielcach ;) Quote
zerojeden Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='AnnaS']No to super, oby już takie na zawsze :)[/QUOTE] Ano oby mam taką nadzieję :) Quote
brazowa1 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Bardzo się cieszę. Oby ludzie dbali do końca zycia tych piesków. Hałabajówko,czy tp Ty tymczasowałas pare dni spaniela z ogonem,tego z chorymi oczyma z Białogardu? byłam dziś na poadopcyjnej sa zdjęcia,filmy. PIesek zachowuje sie jak szczeniak,jest spanielem-świrem. Quote
zerojeden Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Tak był u mnie... cudo nie pies taki kochany przytulaślny i bardzo grzeczny ;) Super że u niego dobrze się dzieje :) a mozna gdzieś zobaczyc fotki ? A jak z jego oczami? Przytył już coś ? Quote
Recommended Posts