Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posłuszny, Duży, Piękny Pies się przypomina! On nie może dłużej czekać, bo depresja zbliża się wielkimi krokami, a jak już przestanie wychodzić z budy to go nikt nie zobaczy. A schron nie będzie karmił psa, którego nikt nie chce!

Pmóżcie Proszę w znalezieniu mu odpowiedniego domu!

Posted

Boże.... tyle tych psów starszych w naszym schronie.. nie wiem już "gdzie włożyć ręce".... a o strzyżenie to trzeba byłoby poprosić p. Lucynkę :roll:

Posted

Domku- ile jeszcze muszę czekać?
Czas tak szybko mi ucieka...
Czy ja znajdę jeszcze Ciebie?
Ciągle czekam z utęsknieniem...
Kiedy schron na DOM zamienię?

Posted

Ja czegoś tu nie rozumiem. Cały czas piszecie że on takie biedny, że nikt się nim nie interesuje itd. Ale jak ja proszę o dowiedzenie się jak on reaguje na koty to jakoś nie mogę uzyskać informacji. A chyba zdajecie sobie sprawę z tego, że samym podbijaniem cudów nie zdziałacie. Ja wiem, że kiedyś ktoś mówił że jest problem z wyciągnięciem go z boksu ale dlaczego inne psy wychodzą bez problemu i to poza teren schroniska a on jest nie do ruszenia. Byłam nawet kilka razy w schronisku ale on w ogóle nie wychodzi z budy to jak może się ktoś nim zainteresować jak nie wiadomo, że on istnieje. Ja nie chcę nikogo oceniać ale może trochę więcej inicjatywy trzeba wykazać skoro już został założony dla niego wątek. I mam jeszcze pytanie czy on kiedyś był pokazywany w wyborczej? Może post ten nie jest najprzyjemniejszy ale takie odnoszę wrażenie...i od razu uprzedzam że nie było moim celem komuś dogryźć tylko delikatnie zwrócić uwagęJ

Posted

Akri ja wiem i rozumiem Twój żal.... wiesz sprawa wygląda tak... psy są podzielone na 3 sektory 1. duże 2. średnie i 3. małe. Do małych mamy dostęp nieograniczony, do średnich w połowie nieograniczony w połowie ograniczony (chodzi o to że do części boksów można wejść od tyłu bez klucza a do części nie) Natomiast duże psy są podzielone na suki i psy. Do suk mamy jako taki dostęp bo dogadujemy się z pielęgniarzem. Ale z psami gorzej..... pielęgniarz raczej nie daje psów na spacer... poza tym one się częściej gryzą niż suki. Wyciągnięcie z boksu dużego samca to naprawdę często " graniczy z cudem" :-( Ja jak mam aparat i robię stronę to nie będę chodzić z psem bo jak coś się stanie z aparatem to mnie w domu zlinczują. Teraz było kilka dni gdzie myślałam, że uda mi się go zabrać na spacer, ale Pani pracująca w biurze, która jest jedyna nadzieją poszła na urlop:-( Uwierz na całe schronisko właściwie w 4 osoby <ja Aga, Bella i Koperek> szukamy aktywnie domów dla psów. Psów jest ponad 350, każdy ma swoją historię i każdemu staramy się pomóc, ale co tu dużo gadać.... nie wyrabiamy:placz: Obiecuję, że jak tylko będę mogła to go wezmę i "przetestuję". Ale nie wiem kiedy to będzie... w tą sobotę nikt mi go nie da, w przyszłą mam komunie brata i tak to się rozciąga w czasie.... :shake: A do wyborczej nie wiem czy dziewczyny wysyłału ale tam już ich ogłoszeń nie przyjmują...:shake:

Posted

Ależ ten domek uparty jest!
Jak się schował przed biedną psinką tak wyleźć nie chce i schronieniem służyć :mad:
Domku- w tej chwili proszę się ujawnić i przygarnąć psinkę do siebie!

Posted

Ok., chyba że tak wygląda sytuacja. To ja bardzo współczuje psom, które maja takiego opiekuna.... zamiast pomagać to jeszcze utrudnia ale cóż są ludzie i ludzie. Bo ja tak jak już wcześniej pisałam bez tej informacji nic nie poradzę....to nie musi być miłośnik kotów, ważne żeby nie uważał ich jako potencjalne ofiary....i w takim razie czekam na rezultaty “testowania”

Posted

Jeżeli informacja dotycząca kotów jest potrzebna to postaram się w takim razie pogadać z niektórymi, żebym mogła Rudego wyciągnąć i zobaczyć co i jak. Nie wiem, jakie będą rezultaty tych negocjacji, ale spróbuję! Najbliższy termin to będzie za tydzień we wtorek- wtedy wraca pani, która czasami wyciąga mi psa stamtąd, jak ładnie poproszę:lol:

Jeżeli by się tak zdarzyło, że nic z tego to też napiszę!

No chyba, że Negri mnie wyprzedzi lub sypnie lepszym tekstem do kochanego pana z 'A':diabloti:

Posted

Ooo jak ja bym mu sypnęła to by mnie już do schronu nie wpuścili :eviltong: No ale zobaczymy jak to wyjdzie.... jakoś postaramy się to w miarę szybko załatwić....

Posted

My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia dał :multi:
A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje...

Posted

SUPER! Dzięki paros za ogłoszenia i dzięki Roxana za niezmordowanie w podnoszeniu wrocławskich psiaczków!!! Jesteście wielkie dziewczęta!!!:lol:

Mimo to kochany RUDY nadal bez domku.... Co tu robić??:-(