Negri Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Ma allegro i nie pamiętam czy cvoś jeszcze:oops: Quote
Koperek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Negri, a Ty pytałaś kogoś, czy Rudego można wyciągnąć na sesję, czy z marszu zrezygnowałaś?? Bo twierdzę, że ja to bym się p. Lidki jedynie zapytała, no bo kogo innego??:diabloti: A ten jego boks to chyba z tych najmniej ciekawych jest:cool1: - nie wiem, jak on w stadzie stoi- doczepią się, czy nie?? Ale z drugiej strony to przecież na szczepienia wychodzą z p. Krzyśkiem różne psy i nie są gryzione! Sama już nie wiem, czy powalczyć trochę (bo jutro będę)...?:roll: Quote
Negri Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Ja jutro też jestem bo Kusego - wyżła mam brać na spacer. Wiesz ja nie próbowałam go wyciągać bo po prostu nie mam kiedy. Gdy była p. Lidka <bo ja warto prosić> to miałam do wyczesania malamuta<:loveu:> i strzygłam takiego ponowatego no i moje foxy musiałam obejrzeć i ocenić. A z Rudem nie zdążyłam, a za 2 razem robiłam stronę... na to idzie cały dzień.... zdjęcia opisy itp... myślałam ze uda mi się go w majówkę wyciągnąć ale p.Lidka idzie na urlop więc nie wiem....:shake: Quote
Roxana Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Podaruj psiakowi najcudniejszą dla niego rzecz na świecie- cudny dom z kochającym człowiekiem! Quote
Koperek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ok, to już wszystko wiem. Spróbuję się zapytać, ale ostatnio mam tyle psiaków na głowie...:-( Spacery- izolatka, spacery- szczeniakarnia, zdjęcia- boksy, zdjęcia wyciągniętych i to wszystko muszę zrobić w 3;4 godziny:crazyeye: MASAKRA:shake: Quote
Roxana Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Pieseczku kochany, gdzie Twój domek wyczekiany, Niech przygarnie Cię do serca- wreszcie KTOŚ! Niech przepędzi wszystkie smutki i odegna całe zło... Quote
Negri Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 A co ja mam powiedzieć:diabloti::diabloti: Już też nie wyrabiam..... Pięknu do domku:mad::mad: Quote
Roxana Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mordeczko kochana, pokaż się na I stronce szybciutko! Quote
Negri Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Czeka czeka ale czy się doczeka....... Quote
Koperek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Duży, Piękny Pies O Złotym Umaszczeniu Chcialby Wreszcie Dostać Szansę Na Popilnowanie Swojego Pancia!!! Czy kiedyś ktoś mu taką szasnę da?????????:-( Quote
Negri Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Ja mam jeszcze nadzieję ale Rudy ją traci........:-( Quote
Korenia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Rudy pojawił się na stronie schroniska: 5 lat, pies, duży. W Schronisku jest już 3 lata i chyba czas najwyższy aby znalazł dobry dom. To bardzo karny, ułożony i mądry pies. Bardzo przywiązuje się do opiekunów, jest lojalny i oddany. Potrafi pilnować. Jest bardzo grzeczny. Quote
Roxana Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Rudy jest naprawdę ślicznym psem/ Czemu nikomu nie wpadł jeszcze w oko. Trzy lata w schronie- to taki kawał psiego życia... Domeczku- znajdź się proszę! Quote
Negri Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Jest piękny... kochany... mądry... posłuszny... co jeszcze potrzeba do szczęścia?? Quote
Roxana Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ciągle domeczku szukamy, ciągle ze smutkiem czekamy... Quote
Recommended Posts