Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri, a Ty pytałaś kogoś, czy Rudego można wyciągnąć na sesję, czy z marszu zrezygnowałaś?? Bo twierdzę, że ja to bym się p. Lidki jedynie zapytała, no bo kogo innego??:diabloti:

A ten jego boks to chyba z tych najmniej ciekawych jest:cool1: - nie wiem, jak on w stadzie stoi- doczepią się, czy nie??
Ale z drugiej strony to przecież na szczepienia wychodzą z p. Krzyśkiem różne psy i nie są gryzione!

Sama już nie wiem, czy powalczyć trochę (bo jutro będę)...?:roll:

Posted

Ja jutro też jestem bo Kusego - wyżła mam brać na spacer. Wiesz ja nie próbowałam go wyciągać bo po prostu nie mam kiedy. Gdy była p. Lidka <bo ja warto prosić> to miałam do wyczesania malamuta<:loveu:> i strzygłam takiego ponowatego no i moje foxy musiałam obejrzeć i ocenić. A z Rudem nie zdążyłam, a za 2 razem robiłam stronę... na to idzie cały dzień.... zdjęcia opisy itp... myślałam ze uda mi się go w majówkę wyciągnąć ale p.Lidka idzie na urlop więc nie wiem....:shake:

Posted

Ok, to już wszystko wiem. Spróbuję się zapytać, ale ostatnio mam tyle psiaków na głowie...:-(
Spacery- izolatka, spacery- szczeniakarnia, zdjęcia- boksy, zdjęcia wyciągniętych i to wszystko muszę zrobić w 3;4 godziny:crazyeye: MASAKRA:shake:

Posted

Rudy pojawił się na stronie schroniska:
5 lat, pies, duży.
W Schronisku jest już 3 lata i chyba czas najwyższy aby znalazł dobry dom.
To bardzo karny, ułożony i mądry pies.
Bardzo przywiązuje się do opiekunów, jest lojalny i oddany.
Potrafi pilnować.
Jest bardzo grzeczny
.

Posted

Rudy jest naprawdę ślicznym psem/ Czemu nikomu nie wpadł jeszcze w oko. Trzy lata w schronie- to taki kawał psiego życia...
Domeczku- znajdź się proszę!