paros Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Czyli, jak zrozumiałam, Rudy będzie miał domek?? :lol: Quote
Koperek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Oj, dziewczęta!:mad: Narazie ciiiiiiiiii... szaaaa! ...żeby nie zapeszyć...:eviltong: Quote
Koperek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No bo cóż więcej robić, jak nie czekać na rozwiązanie tej sytuacji...?? Co prawda możemy jeszcze szukać konkurencji dla akri co by się nie rozmyśliła...:evil_lol: :evil_lol: Quote
Koperek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Że tak powiem... nic. Rudy dalej czeka na odmianę losu. I nadal się nie pokazuje- cały czas siedzi w budzie- co ja jestem i robię psom fotki to go nigdy nie widzę...:-( Quote
Korenia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Koperek']Że tak powiem... nic. Rudy dalej czeka na odmianę losu. I nadal się nie pokazuje- cały czas siedzi w budzie- co ja jestem i robię psom fotki to go nigdy nie widzę...:-( To jest najgorsze, że psy, które są długo w ogóle sie nie pokazują :-( Pamiętam, że kiedyś przyszli do schro. ludzie i chcieli wziać psa, który najdłużej jest w schronisku. M.in. wśród wybrańców był Rudy, ale wzięli tego drugiego psa, który też był długooo w schronisku. Szkoda, ze takich ludzi nie ma więcej... Quote
paros Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Gdyby go trochę ostrzyc i nowe fotki zrobić :cool3: Nikt tu nie zagląda :shake: Quote
Negri Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 No niestety :( A jak tam potencjalny domek??? Quote
Koperek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Potencjalny domek (czyli akri) na razie się nie odzywa:roll: - mam nadzieję, że to z nadmiaru obowiązków podczas wykańczania domku, a nie z braku dalszego zainteresowania KOCHANYM RUDZIELCEM OLBRZYMKIEM... Quote
akri Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bez obawy nie zapomniałam. A nawet powiem więcej, poczyniłam już pewne kroki w związku z przybyciem Rudego. We wtorek moja Wera przeszła operacje niezbędną aby tych dwoje mogło bezpiecznie mieszkać pod jednym dachem;) A teraz wraca do formy. Niestety nie wszyscy poczynili tak znaczne kroki,hmmm.. A co do “Rudego” to chciałabym zmienić mu imię i mam do was taką prośbę jak macie jakieś ciekawe pomysły to może mi coś podsuniecie. Ale proszę niech to nie wywoła jakiejś lawiny imion. Chodzi mi o imię krótkie(no nie koniecznie jedno sylabowe :P) i jakoś nawiązujące do psa(mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi z tym nawiązaniem :P) mi jak na razie przyszło do głowy imię Leo i Borys. Quote
Negri Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Hmmmmm ciężko psom imiona wybierać :diabloti: nigdy nie byłam w tym dobra :eviltong: jak coś wymyślę to dam znać;) Quote
Koperek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 SUPER! Dzięki akri, że się odezwałaś na wątku!:lol: A w sprawie imienia to pomyślimy- tyle, że nawet moja sucz ma imię wymyślone przez kogoś innego...:oops: Może RALF ?? Trochę od Rudzielca, ale bardziej szacowne:cool3: i honorowe. Quote
paros Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A jak ma suczka na imię? :roll: A może Rex??? :lol: Czyli psiak ma szanse na domek :lol: Imię powinno być jedno albo dwusylabowe :roll: Quote
akri Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Moja suczka nazywa się Wera. A z tymi sylabami to chodziło mi, że nie musi być jednosylabowe....a krótkie musi być żeby było funkcjonalne a nie tylko ładne;) Quote
Negri Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ŁADNIE ;) Mnie się bardzo podoba Dakar :p Nie mój pomysła ale przypadło mi do gustu:lol: Quote
paros Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Skoro Twoja suczka ma na imię Wera :lol: to psiak powinien mieć imię dwusylabowe .... może Nero ;) Quote
akri Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Podoba mi się to imię ale juz mamy jednego psa o tym imieniu w rodzinie:) Quote
Negri Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Akri kiedy planujesz zabrać Rudego??? Bo na boksach taki ścisk, że zaczynam się martwić:-( Quote
akri Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Chciałam przełom lipiec/sierpień.Bo na samym początki lipca mnie nie ma, jestem na praktykach. Dlatego mam prośbę jakby się coś niepokojącego działo to dawajcie szybko znać masz mój nr. I proszę powiedz w schronisku, że czeka na niego dom i niech nie mają takich pomysłów względem niego:-( Quote
Recommended Posts