Roxana Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Psinka czeka, psinka prosi... :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
Koperek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Rudzielcu nie poddawaj się!!! ......................proszę!:-( Quote
Negri Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ZAłAMKA:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Roxana Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ciągle domeczku szukamy, ciągle nadzieje mamy, jak długo jeszcze starczy sił aby ten domek w koncy był... Quote
Koperek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No i dziś także z budy nie wyszedł...:-( Normalnie, jako odwiedzający nie wiedziałabym, że taki pies w ogóle istnieje! Coś z tym trzeba zrobić, bo nie wiem, jak to długo potrwa....:-( Quote
Roxana Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Smutny los psa nie kochanego, spójrz w oczy jego, Zobacz w nich smutek, rozpacz i żal, Poczuj jego tęskonty potworny smak, Serce skruszone, dusza zbolała i Łzy płynące- gorzkie tak... :-( Quote
akri Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A nie ma takiej możliwości żeby na jakiś czas był w tych małych kojcach?(oczywiście jak jakiś kojec bedzie wolny) Tam pewnie bedzie bardziej widoczny. A sprawdzałyście jego stosunek do kotów??? Quote
Negri Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Wiesz postaram się go zabrać na spacer we wtorek... a z kojcem to problem.. bo w nich zawsze jakieś amstaffy, rasowce pod nadzorem, agresory lub matki z małymi... mamy tylko 6 kojców i trochę nam ciasno:-( Quote
akri Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A jeśli we wtorek uda ci się go zabrać na spacer(tzn. jak bedziesz pewna na 100% że ci go wyjmą z boksu) to możemy się skontaktować telefonicznie i podjechałabym do schroniska zobaczyć jaki on jest, zachowanie itd. Jak ci to pasuje to nr wyślę ci na maila( tylko musisz podać:) ) Quote
Negri Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ok ja we wtorek mam do ostrzyżenia jednego malucha i kilka psów na spacer. Więc Rudemu mogę poświęcić z godzinę ale podaj nr to jak będe go już miała na dworze to napiszę smsa:lol: kinga_walasek@onet.eu Quote
paros Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zróbcie jakieś ładne zdjęcia do nowej aukcji :lol: Quote
Roxana Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 I dalej się przypominamy, że domeczek ciągle szukamy... Quote
Roxana Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Może zając wielkanocny jakiś domek sprezentuje... Zajączku- do dzieła! Quote
Roxana Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No zajączku kochany, postaraj się proszę o domek wyczekiwany... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Szkoda, ze ten spacerek tylko wirtualny.. Rudy chce czuc ciepla trawe pod stopami, oddychac swiezym powietrzem, miec u boku ukochanego pana.Rudy chce wreszcie zaczac zyc prawdziwie ! Quote
Koperek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Piękny pies prosi o odrobinę uwagi! Nikt nie potrzebuje psa do pilnowania???????:crazyeye: I w dodatku karnego???????????:crazyeye: Coś z tym strzyżeniem trzeba w końcu zrobić, bo inaczej czarno to widzę... Quote
Negri Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Niestety dzisiejszy spacerek nie wypalił...:-( Po prostu się nie wyrobiłam:placz: W sobotę postaram się go wyciągnąć z boksu i porobić zdjęcia... Quote
Korenia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Negri napisał(a):Niestety dzisiejszy spacerek nie wypalił...:-( Po prostu się nie wyrobiłam:placz: W sobotę postaram się go wyciągnąć z boksu i porobić zdjęcia... Ja dzisiaj zrobiłam mu foty :) Za niedługo wrzucę :) Quote
Negri Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 O jak miło...;) ja nawet go nie widziałam... potem jeszcze malamuta musiałam wyczesać:cool3: Ręce i nogi mi odpadają... Quote
Recommended Posts