Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i dziś także z budy nie wyszedł...:-( Normalnie, jako odwiedzający nie wiedziałabym, że taki pies w ogóle istnieje! Coś z tym trzeba zrobić, bo nie wiem, jak to długo potrwa....:-(

Posted

Smutny los psa nie kochanego, spójrz w oczy jego,
Zobacz w nich smutek, rozpacz i żal,
Poczuj jego tęskonty potworny smak,
Serce skruszone, dusza zbolała i
Łzy płynące- gorzkie tak... :-(

Posted

A nie ma takiej możliwości żeby na jakiś czas był w tych małych kojcach?(oczywiście jak jakiś kojec bedzie wolny) Tam pewnie bedzie bardziej widoczny. A sprawdzałyście jego stosunek do kotów???

Posted

Wiesz postaram się go zabrać na spacer we wtorek... a z kojcem to problem.. bo w nich zawsze jakieś amstaffy, rasowce pod nadzorem, agresory lub matki z małymi... mamy tylko 6 kojców i trochę nam ciasno:-(

Posted

A jeśli we wtorek uda ci się go zabrać na spacer(tzn. jak bedziesz pewna na 100% że ci go wyjmą z boksu) to możemy się skontaktować telefonicznie i podjechałabym do schroniska zobaczyć jaki on jest, zachowanie itd. Jak ci to pasuje to nr wyślę ci na maila( tylko musisz podać:) )

Posted

Piękny pies prosi o odrobinę uwagi! Nikt nie potrzebuje psa do pilnowania???????:crazyeye: I w dodatku karnego???????????:crazyeye:

Coś z tym strzyżeniem trzeba w końcu zrobić, bo inaczej czarno to widzę...

Posted

Niestety dzisiejszy spacerek nie wypalił...:-( Po prostu się nie wyrobiłam:placz: W sobotę postaram się go wyciągnąć z boksu i porobić zdjęcia...

Posted

Negri napisał(a):
Niestety dzisiejszy spacerek nie wypalił...:-( Po prostu się nie wyrobiłam:placz: W sobotę postaram się go wyciągnąć z boksu i porobić zdjęcia...

Ja dzisiaj zrobiłam mu foty :) Za niedługo wrzucę :)