Negri Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Oki :evil_lol: Jak dla mnie może być:p Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [CENTER]Ciemny boks.. cierpienie, skowyt, żebry o jeden, czuły dotyk.. ciepłę słowo..zimny beton pod łapami.. niemoc, która niemiłosiernie zjada aż po kości.I tak.. godzina po godzinie.. dzień po dniu... miesiąc po miesiącu.. rok po roku... I jedna mała iskierka przytłoczona piętnem codzienności Ona już nie wierzy, tylko czeka.. na ratunek..na dom? na............śmierć?[/CENTER] Quote
Roxana Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No domeczku! Sprężaj się kochany! Z niecierpliwością na Ciebie czekamy! Quote
Roxana Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Już jestem. Qrcze ja tylko wieczorami teraz mam czas choć trochę na Dogo :roll: Hopaj do góry psiaku kochany, uparcie dla Ciebie domeczku szukamy. Przecież gdzieś musi ON być dla Ciebie, zebyś miał w koncu dobrze jak w niebie :loveu: Quote
Koperek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Czy naprawdę nikt z oglądających Dogo nie potrzebuje dużego, pięknego psa, który nie dość, że będzie ŚWIETNIE PILNOWAŁ to jeszcze będzie sie FANTASTYCZNIE PREZENTOWAŁ na posesji??!!??!!??!!?? Przepiękny Rudzielec Jak Sznaucer Olbrzym Szuka Pańcia Do Pilnowania!:loveu: ...albo Pańci...:cool3: Kto da mu szansę??:-( Quote
Negri Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dzisiaj znowu z budy nawet nie wyszedł :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ehh Rudi Rudi.. wreszcie by się domek przydał.. Quote
Roxana Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Domeczku kochany przybywaj! Ile się jeszcze będziesz się ukrywał? Bidulek czeka stęskniony na Ciebie, by wreszcie się poczuć jakby był w niebie... Quote
Negri Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 A ja jeszcze nawet 1 tel nie miałam :-( Myszko...... Quote
Negri Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ranyyy możemy tak podnosić do usranej smierci :shake: Quote
Roxana Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia nam dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
Roxana Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Gdzie mój domek jest- no gdzie? Tak mi smutno, tak mi źle :-( Czy przygarnie mnie do siebie, Ciepły kącik dla mnie wskarze, Dobra dusza, co pokocha w koncu mnie. Tak mi smutno, tak mi źle- gdzie mój domek jest, no gdzie??? Quote
paros Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ma obserwatora na allegro, ale to nic nie znaczy :shake: Może poprosimy jeszcze o zdjęcia Rudego :roll: to ponowię ogłoszenia i w nich wykorzystam wierszyk Roxany (dobrze?) :lol: Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Spełnić jedno psie marzenie- znaleźć mu dom- gdzie ciepłe schronienie, gdzie miłości i jedzonka płynie bez konca- cudowne spełnienie jak rzeka płynąca... Quote
Negri Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Roxana, to sobie jeszcze popodnosimy :placz: Quote
Recommended Posts