Koperek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dziewczyny szykuję WIELKIE PRZEPROSINY dla Was, ale musicie mi wybaczyć i uwierzyć na słowo, że mimo iż byłam w schronie prawie cały dzisiejszy dzień to nie wiedziałam w co mam ręce włożyć- tyle tego było! Po prostu padam z nóg! Nawet kotami musialam się zająć:crazyeye: , gdzie to jest prawie ostatnia rzecz, na której się znam:eviltong: Tak więc Rudy nadal czeka na wyprowadzenie z boksu...:placz: - może jutro mi się uda:roll: Tak czy siak pytałam p. Lidkę o niego i powiedziała mi to, co już wiedziałam, czyli: nie do dzieci tylko do dorosłych i to, że jest karny, więc myślę, że da się z niego wykrzesać "dobrego psa", bo zły nie jest! Matko kochana, tyle roboty w tym schronie, a tak malo rąk do pomocy!!!:shake: Aga, gdzie Ty jesteś?? Nawet dzisiaj izolatkę trochę sprzątałam...:crazyeye: Quote
Negri Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Koperku ja i \aga niestety nie mamy jak w tygodniu jeździć:-( A tak Adze się to częściej udaja..... A co do Rudaska to dzięki za allegro, droga Akri może być tak, to właśnie Ty będziesz jego nadzieją... :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [CENTER]Oh Koperze zarośnięty kochany, ty nawet nie wiesz, jak mi brakuje Schroniska "w tygodniu" :shake: Niestety przez cały miesiąc mogę to sobie wybić z głowy - mam praktyki hodowlane w stajni i wracam do domu średnio ok. 18. (dzisiaj jestem wybitnie wcześniej, zwolniłam się - mój Prosiaczek ma grzybka i zaraz biegniemy do weterynarza na smarowanko dupki). [/CENTER] Quote
Roxana Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wracamy na I stronkę się pokazać :multi: Domeczku znajdź się w koncu- takie śliczności czeka... Quote
Koperek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No i WIELKA dupa!:cool1: Jak powiedziałam, że chcę Rudego z boksu wyciągnąć na zdjęcia to mi odpowiedział/ła, że dzisiaj to już nie zdąży, bo i tak się musi zwolnić :angryy: Poza tym dobre relacje pomiędzy mną, a pracownikami schronu (niektórymi) powoli zmierzają ku przepaści, więc JA ze SWOIMI zdjęciami pięknego olbrzymka MUSZĘ poczekać na OKAZJĘ... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [CENTER]Koperek, błagam, nie publicznie.. :crazyeye: :crazyeye: [/CENTER] Quote
Koperek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ale cóż ja takiego strasznego napisałam??:diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Chciałam tylko dodać, że internet staje się coraz powszechniejszy :diabloti: Quote
Negri Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ..........RYDY CZEKA............ :diabloti: Quote
Roxana Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Domku drogi- gdzie jesteś? Czekamy na Ciebie domeczku! Quote
Negri Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Dzisiaj widziałam w boksach Rudaska:loveu: taki pięknyyyyyy :cool3: Quote
Roxana Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Szybciutko do góry wracamy, domeczku ciągle szukamy... Quote
Koperek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No to możesz się pochwalić Negri, że miałaś szczęście:loveu: , bo ja tam prawie cały tydzień przychodziłam i ani razu go nie widziałam...:shake: PIĘKNY SZNAUCER OLBRZYM O ZŁOTYM UMASZCZENIU -NIKT NIE CHCE PRZYGARNĄĆ DO PILNOWANIA??:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Przecież dużo ludzi szuka psa na posesję, a teraz nagle jakoś umilkli!!!:cool1: P.S. Dzięki Wielkie paros!!!:lol: Quote
paros Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Rudy od soboty ma też ogłoszenia w necie :lol: Quote
Roxana Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Bidulka prosi o domeczek :-( Tak długo już czeka a czas ucieka... Quote
paros Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Rudy ma jednego obserwatora na allegro :roll: ale to nic nie znaczy :cool3: Quote
agat21 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jaka szkoda, że ja z niebogatej rodziny i nikt nie ma domu do pilnowania... :shake: Rudy jest uroczy!! Uwielbiam duże psy! Naprawdę nikt z odwiedzających schronisko się nim nie zainteresował? To nieprawdopodobne! :placz: Quote
Negri Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Nikt od 2004 roku:-( Też mi ciężko w to uwierzyć:-( Quote
Roxana Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 O ciepły kącik bardzo prosimy, kroplę miłosci dla małej psiny... Quote
Negri Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dla małej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts