Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rydy ma 5 lat. Trafił do schroniska w 2004 roku i jest psiakiem, który najdłużej czeka na dom:-( Bardzo ładnie pilnuje. Nie lubi dzieci. Jednak jest bardzo karny i posłuszny. Jak każdy terier na temperament ale nie jest kłopotliwy. Jestem pewna, że warto dać mu szanse na życie.. w końcu jak długo jeszcze będzie mu dane mieszkać w schronisku?? Ile dni mu jeszcze zostało?? RATUJMY GO!!!
Kontakt:
603 616 546
lub kinga_walasek@onet.eu

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sznaucer olbrzym o przepięknym złocistym kolorze sierści szuka domu do pilnowania!

Bardzo posłuszny i karny w stosunku do dorosłych osób, więc nie będzie z nim ŻADNEGO problemu- naprawdę fantastyczny pies do pilnowana!

Posted

Może nie ideał, bo do dzieci niebardzo pasuje, ale przecież pies nie pilnuje posesji z dziećmi w budzie:eviltong: , tylko sam!!!:lol:
Będzie naprawdę wspaniałą "ozdobą" podwórka, bo jeśli tylko wychodzi z budy w schronie (a niestety robi to coraz rzadziej:-( ) to ludzie zawsze na niego spoglądają!:loveu:
Bo rzeczywiście jest psem ZJAWISKOWYM i nie sposób przejść, żeby się nie zatrzymać- jednyny w swoim rodzaju!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wieeeelce wątpię, ale może uda mi się jutro go wyciągnąć z boksu (a wszystko zależy od "wyciągającego" psy z boksów:cool1: ) i sprawdzę do jakiego domu najlepiej by się nadawał.
Ale nic nie obiecuję!!!... bo to różnie bywa...

Posted

Dzisiaj była mała imprezka w schronie (p. Wiktor miał imieniny:cool3: ) i za nic nie dało się namówić p. Lidki (apropos boksów A Negri:evil_lol: ), żeby mi go wyciągnęła- ZWYCZAJNIE NIE BYŁO KIEDY! Jutro będę od rana to zapytam na 200%;)

Ale powiem szczerze, że dziś przechodziłam obok "chłopaków" kilka razy i ani razu nie widziałam Rudego, więc wychodzi na to, że jest za smutny lub w depresji i nie wychodzi, a tym samym nie pokazuje się ludziom, co pociąga za sobą brak zainteresowania tak zjawiskowym psem:-(

Posted

Bardzo proszę o domeczek, czas w schronisku się tak wlecze...
Takie smutne dnie i noce, wszyscy w domkach- ja za płotem, czekam, tęsknie, nasłu****e- czy domeczek się szykuje?
Bardzo proszę o kochanie, pomizianie, przytulanie- tak mi smutno jest i źle...
Gdzie mój domek jest? No gdzie?...

Posted

[CENTER]Akri - a co ? a co? a co ? :razz: :razz: :razz: :razz:
Masz ochotke na naszego Rudaska? :razz: :razz: :loveu: :loveu: :razz: :razz:
Koperek jak obiecala to sprawdzi :loveu: :loveu: :loveu: ale napisz cos wiecej :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER]

Posted

Niestety musze trochę ostudzić twoją radość. Owszem jakiś czas temu wypatrzyłam go w schronie i wiem jak wygląda jego sytuacja, ale ewentualna adopcja jest możliwa dopiero w wakacje( jest to związane z przeprowadzką). A pytałam o jego zachowanie bo nie mogę brać psa w ciemno ze względu na mojego psa i kota. Ale mam nadzieje, że to tego czasu już dawno znajdzie jakiś dobry dom. .....A im więcej będzie o nim wiadomo tym dla niego lepiej

Posted

[CENTER]Nie liczyłabym na domek dla Rudego tak szybko.Czeka już 2 lata, nie rzuca się w oczy, nie budzi zainteresowania..

Szczerze mówiąc my też tego psa nie znamy dobrze, bezpośredniego kontaktu brak.Przebywa w kompleksie boksów, do którego wolontariusze niestety mają baardzo sporadyczny dostęp :roll: Jednak sprawdzimy co i jak,kiedy będziemy wiedzieć więcej o jego charakterze - spróbujemy zadziałać na szerszą skalę.[/CENTER]