Negri Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Rydy ma 5 lat. Trafił do schroniska w 2004 roku i jest psiakiem, który najdłużej czeka na dom:-( Bardzo ładnie pilnuje. Nie lubi dzieci. Jednak jest bardzo karny i posłuszny. Jak każdy terier na temperament ale nie jest kłopotliwy. Jestem pewna, że warto dać mu szanse na życie.. w końcu jak długo jeszcze będzie mu dane mieszkać w schronisku?? Ile dni mu jeszcze zostało?? RATUJMY GO!!! Kontakt: 603 616 546 lub kinga_walasek@onet.eu Quote
Negri Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Haloooooo!!!!! czy muszę dosadnie napisać w tytule że grozi mu uśpienie by ktos tu zajrzał????????:placz: Quote
Negri Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Koperek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Sznaucer olbrzym o przepięknym złocistym kolorze sierści szuka domu do pilnowania! Bardzo posłuszny i karny w stosunku do dorosłych osób, więc nie będzie z nim ŻADNEGO problemu- naprawdę fantastyczny pies do pilnowana! Quote
Negri Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Koperek ma 100% racje pies ideał:razz: nie pozwólmy mu umrzeć!!!:-( Quote
Roxana Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wracamy się przypomnieć :multi: Prosimy o domeczek dla Rudego! Quote
Koperek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Może nie ideał, bo do dzieci niebardzo pasuje, ale przecież pies nie pilnuje posesji z dziećmi w budzie:eviltong: , tylko sam!!!:lol: Będzie naprawdę wspaniałą "ozdobą" podwórka, bo jeśli tylko wychodzi z budy w schronie (a niestety robi to coraz rzadziej:-( ) to ludzie zawsze na niego spoglądają!:loveu: Bo rzeczywiście jest psem ZJAWISKOWYM i nie sposób przejść, żeby się nie zatrzymać- jednyny w swoim rodzaju!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Negri Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Jedyny, kocha swoich, pięknie pilnuje ale powoli rezygnuje z życia....:-( Podarujmy mu dom i wiarę w sens zycia..:-( Quote
Negri Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 I to pilnie!!!!! bo inaczej nie wiem jak to się skończy:-( Quote
akri Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A wiadomo coś więcej na jego temet, tzn. jaki ma stosunek do innych psów(np.suczek) no i do kotów. Quote
Koperek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wieeeelce wątpię, ale może uda mi się jutro go wyciągnąć z boksu (a wszystko zależy od "wyciągającego" psy z boksów:cool1: ) i sprawdzę do jakiego domu najlepiej by się nadawał. Ale nic nie obiecuję!!!... bo to różnie bywa... Quote
Negri Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Hyhyhy wiesz Koperku ze on jest na A na chłopcach:evil_lol: Do innych psów jest w porządku ale o kotach nic nie wiem... Quote
Roxana Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cudny domeczku- przybywaj! Wracamy na górę się pokazać... Quote
paros Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Negri napisał(a):Mogę prosić o allegro:roll: Jutro napiszę ogłoszenia :lol: Quote
Koperek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzisiaj była mała imprezka w schronie (p. Wiktor miał imieniny:cool3: ) i za nic nie dało się namówić p. Lidki (apropos boksów A Negri:evil_lol: ), żeby mi go wyciągnęła- ZWYCZAJNIE NIE BYŁO KIEDY! Jutro będę od rana to zapytam na 200%;) Ale powiem szczerze, że dziś przechodziłam obok "chłopaków" kilka razy i ani razu nie widziałam Rudego, więc wychodzi na to, że jest za smutny lub w depresji i nie wychodzi, a tym samym nie pokazuje się ludziom, co pociąga za sobą brak zainteresowania tak zjawiskowym psem:-( Quote
Roxana Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bardzo proszę o domeczek, czas w schronisku się tak wlecze... Takie smutne dnie i noce, wszyscy w domkach- ja za płotem, czekam, tęsknie, nasłu****e- czy domeczek się szykuje? Bardzo proszę o kochanie, pomizianie, przytulanie- tak mi smutno jest i źle... Gdzie mój domek jest? No gdzie?... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [CENTER]Akri - a co ? a co? a co ? :razz: :razz: :razz: :razz: Masz ochotke na naszego Rudaska? :razz: :razz: :loveu: :loveu: :razz: :razz: Koperek jak obiecala to sprawdzi :loveu: :loveu: :loveu: ale napisz cos wiecej :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
akri Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Niestety musze trochę ostudzić twoją radość. Owszem jakiś czas temu wypatrzyłam go w schronie i wiem jak wygląda jego sytuacja, ale ewentualna adopcja jest możliwa dopiero w wakacje( jest to związane z przeprowadzką). A pytałam o jego zachowanie bo nie mogę brać psa w ciemno ze względu na mojego psa i kota. Ale mam nadzieje, że to tego czasu już dawno znajdzie jakiś dobry dom. .....A im więcej będzie o nim wiadomo tym dla niego lepiej Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [CENTER]Nie liczyłabym na domek dla Rudego tak szybko.Czeka już 2 lata, nie rzuca się w oczy, nie budzi zainteresowania.. Szczerze mówiąc my też tego psa nie znamy dobrze, bezpośredniego kontaktu brak.Przebywa w kompleksie boksów, do którego wolontariusze niestety mają baardzo sporadyczny dostęp :roll: Jednak sprawdzimy co i jak,kiedy będziemy wiedzieć więcej o jego charakterze - spróbujemy zadziałać na szerszą skalę.[/CENTER] Quote
paros Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Na początek zrobiłam Rudemu allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=173548049 Quote
Recommended Posts