agatamakowska6@wp.pl Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) Psota została znaleziona o 24.00 ze środy na czwartek pod samochodem ludzi którzy ją znależli i zanieśli do weterynarza .Została oceniona na 3miesiące waży zaledwie 1,10kg jest wesołą, pogodną sunieczką która pragnie byc blisko człowieka kiedy ten znika ona piszczy i płacze .Po Psotkę poszłam wczoraj po telefonie pani weterynarz z prośbą o tymczas dla małej gdyż w lecznicy panuje parwo mała szuka swojego domku który już nigdy więcej jej nie opuści . Edited July 13, 2012 by agatamakowska6@wp.pl Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 a jaki leloch z niej aby by się przytulała i rozdawała buziaki Quote
Igiełka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Witaj Agatko melduje się u ślicznej mikro-kluski :) jak będzie potrzebny to potem mogę napisać tekst do ogłoszeń Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 ok to możesz już pomału pisac dzięki dziewczyny że jesteście Quote
Mazowszanka13 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Piekna jest :) Co powiedział wet ? Będzie duża ? Ewa Marta wyadoptowała przedwczoraj swoją Drobinkę do domu. Zapytaj Agatko, może zostały jej jakieś wolne domki ? Quote
Lili8522 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 O matko jakie cudowności :loveu: Jednak Agatko skusiłaś się na tymczasa? ;) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 (edited) Lili nie mogłam jej nie pomócsama widzisz jakie to maleńkie i słodkie . Mazowszanko ona będzie taka do 5kg tak myślimy kochani powiem szczerze wraz z TŻ zastanawiamy się nad adopcją Psotki kiedy powiedziałam mu że wstawiłam wątek małej na dogo to zaczął się zastanawiac i powiedział mamy juz szczurze pannice ,kotkę to teraz może suczka by się nam przydała do końca tego tygodnia podejmniemy decyzję Edited July 6, 2012 by agatamakowska6@wp.pl Quote
Gusiaczek Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='agatamakowska6@wp.pl'] do końca tego tygodnia podejmniemy decyzję[/QUOTE] dzięki Bogu już piątek ;) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 no tak więc mamy jeszcze 2 dni w niedzielę już damy znac musi byc to przemyślana decyzja a nie taka spontaniczna . Quote
malagos Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Kocham takie szczenięce brzuszki, gołe i pachnące, najlepiej sie takie całuje :) to i rodzina byłaby w komplecie :) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 oj tak byśmy wszyscy byli w komplecie :lol: Quote
Gusiaczek Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='agatamakowska6@wp.pl']no tak więc mamy jeszcze 2 dni w niedzielę już damy znac musi byc to przemyślana decyzja a nie taka spontaniczna .[/QUOTE] Prawda najprawdziwsza, ale coś czuję, że się "skompletujecie" ;) Zatem owocnych obrad życzę i wytchnienia od upałów:) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 dzięki u nas teraz burza a mała troszkę się boi ,potrafi szczekac i to głośno a nawet zaciągnąc kapcia do swojego posłanka Quote
Ewa Marta Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ale słodzizna!!!! Coś mi się zdaje, że zostanie u Was:-) Quote
Nadziejka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Agaciuuuu witam sie u cudnego malenstwa:multi:jaka slodycz:iloveyou:Agaciu jak dobrze ze jest u was :multi:sciskuniam za malenstwo!i za wasza decyzje Quote
Igiełka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 wstrzymam się narazie z tekstem do ogłoszeń i cierpliwie poczekam z Cioteczkami za Agatkową decyzją :) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Psota lata jak szalona śpi ze mną w łóżku kupala robi na dworze jeszcze mamy maleńki problem z siuśkami ale to tylko kwestia czasu zaraz wstawię choc dwa zdjęcia Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 płacze ,piszczy ,skomli a jak nas zobaczy to skacze z radości i ogon non stop w ruchu Quote
Lili8522 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 A zostawała już całkiem sama w mieszkaniu na jakiś czas? Jest prze słodka !!!! :loveu: Quote
Recommended Posts