Negri Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Wczoraj dzwoniła do mnie pani zainteresowana Weną. Mieszka w domu z ogrodem, pies oczywiście mieszka w domu ale ma sporo kotów no i muszę zobaczyć jak na nie reaguje, choć z tego co pamiętam to niestety je goni:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Byliśmy dzisiaj z Gusiem w Schronisku u Pana doktora - Wena biegała luzem i nie trudno domyślić się, jaki był efekt.Z pół godziny bite usiłowałam wywlec malucha poza brame.. tak się bawili, że aż żal było ich rozdzielać :loveu: Jak wreszcie wyszlismy, Gusiek w pisk.. bo on do swojej Wenusi chce.. Taka mila, fajna, wesola i kochana sunia, a tak dlugo czeka.. Quote
Negri Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Ja wiem, że to wspaniały pies... i połowa schroniska jest taka.....poprostu brak sił:placz: Quote
kaLOlina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 sluchajcie-koty zawsze sobnie poradza...:) z doswiadczenia wiem ze problem pojawia sie gdy piesek jest agresywny...a gdy tylko goni-dla zabawy/zaczepki-to ucierpiec moze jedynie pare doniczek;) Quote
Roxana Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Jejciu- ile jeszcze przyjdzie Ci czekać śliczna psinko na domeczek? :shake: Znajdź się domciu- proszę! Quote
kaLOlina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 posty znikaja...lalalalalalaaa a Wena ma 3obserwatorow na allegro...nadal cisza?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 W górę kochana Wenusiu, pokazuj się ,pokazuj.. Quote
Roxana Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ciągle domeczku szukamy, ciągle ze smutkiem czekamy... Quote
Negri Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Był jeden tel i Pani pytała się jak reaguje na koty. Obiecałam że sprawdzę sprawdziłam... Pani miała zadzwoni8ć i ciiiiisza......:-( Quote
Koperek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Coś mi się wydaje, że jakby się pokazało Wenie, że nie wolno konkretnych kotów gonić, to by tego nie robiła. Tymbardziej, że lata sobie wolno po schronie i żadnych zachowań nieporządanych:razz: nie zauważyłam! Raczej by jej p. Gosia nie puszczała, gdyby koty zagryzała:p Quote
Roxana Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ciotka bardzo chora :shake: ale jeszcze dam jakoś radę podnieść pieseczka do góry. Hopaj kochanie :multi: Quote
Negri Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Wena olewa koty a jeżeli już się interesuje to zaprasza do zabawy:lol: Ale Pani się już nie odezwała:angryy: Quote
Roxana Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wenusia domeczku szuka, własnego kącika w nim do spania a w Twoim serduszku do JEJ kochania :loveu: Quote
Koperek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wenulec kochany już tak długo szuka miejsca na ziemi z odrobiną dobroci...:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
kaLOlina Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 DZIWECZYNY NIE WIEM DLACZEGO ZAWIESILO MI KONTO NA ALLEGRO...CZEKAM NA WYJASNIENIE....tymczasem nie moge oglaszac Weny:( Quote
kaLOlina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 zmiencie tytul ze allegro potrzebna...ja znow pooglaszam wene ale musze sprawe zawieszenia wyjasnic!!!! Quote
Roxana Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Domeczku znajdź się proszę nareszcie! Zmienić tytuł może tylko założyciel wątku. Quote
Roxana Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Domku- ile jeszcze muszę czekać? Czas tak szybko mi ucieka... Czy ja znajdę jeszcze Ciebie? Ciągle czekam z utęsknieniem... Kiedy schron na DOM zamienię? Quote
Roxana Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ależ ten domek uparty jest! Jak się schował przed biedną psinką tak wyleźć nie chce i schronieniem służyć :mad: Domku- w tej chwili proszę się ujawnić i przygarnąć psinkę do siebie! Quote
Roxana Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No domku, znajdź się proszę... Psinka czeka i tęskni za tobą... Quote
Recommended Posts