Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER]To dzisiaj Wenusia dała popis na spacerku.. podszedł do nas mężczyzna, który czekał na wypis szczeniaka - poczciwy, starszy pan.Chciał pogłaskać Wenę.. a taa.. rzuciła się na niego w furii i chciała udziabać :crazyeye: Na szczęście w porę ją odciągnęłam !! :crazyeye: :crazyeye: Nie wiem, co się stało.. w stosunku do wolontariuszek jest zawsze miła i pokorna.. może nie lubi mężczyzn??[/CENTER]

Posted

My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia nam dał :multi:
A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje...

Posted

Negri napisał(a):
No to mnie Aga zaskoczyłaś.............. aż uwierzyć nie mogę:shake:

A ja dzisiaj usłyszałam - "a, bo ta suka to ma takie fiu bździu w głowie" - i troche prawdy w tym jest .. :eviltong: Tak w ogole to trzeba ogolny test z mezczyznami przeprowadzic, jak raguje.. bo moze akurat TAMTEN dziadek mial w sobie cos, co przypominalo jej o smutnej przeszlosci..

Posted

Gdzie mój domek jest- no gdzie?
Tak mi smutno, tak mi źle :-(
Czy przygarnie mnie do siebie,
Ciepły kącik dla mnie wskarze,
Dobra dusza, co pokocha w koncu mnie.
Tak mi smutno, tak mi źle- gdzie mój domek jest, no gdzie???

Posted

Spełnić jedno psie marzenie- znaleźć mu dom- gdzie ciepłe schronienie, gdzie miłości i jedzonka płynie bez konca- cudowne spełnienie jak rzeka płynąca...