Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [CENTER]Rotek - a masz jakiś punkt zaczepienia? :razz: [/CENTER] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wenusia domku szuka własnego i ciepłego.. Quote
Negri Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [CENTER]Wenusia- mała, śliczna, przyjazna, kochająca ludzi istota.Za odrobinę uwagi odda serce.. czy ktoś da jej szansę? [/CENTER] Quote
Roxana Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Domeczku kochany przybywaj! Ile się jeszcze będziesz się ukrywał? Bidulek czeka stęskniony na Ciebie, by wreszcie się poczuć jakby był w niebie... Quote
Negri Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Wenka szuka domku... potrzeba jej tylko trochę miłości... czy to tak wiele? Quote
Negri Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Domkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mad: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [CENTER]To dzisiaj Wenusia dała popis na spacerku.. podszedł do nas mężczyzna, który czekał na wypis szczeniaka - poczciwy, starszy pan.Chciał pogłaskać Wenę.. a taa.. rzuciła się na niego w furii i chciała udziabać :crazyeye: Na szczęście w porę ją odciągnęłam !! :crazyeye: :crazyeye: Nie wiem, co się stało.. w stosunku do wolontariuszek jest zawsze miła i pokorna.. może nie lubi mężczyzn??[/CENTER] Quote
Negri Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 No to mnie Aga zaskoczyłaś.............. aż uwierzyć nie mogę:shake: Quote
kaLOlina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 sluchajcie Wenie konczy sie aukcaj na allegro...troche ludzi ja zonabczylo-150...mam ja wystawiac znowu?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Krolinko, bardzo bym prosiła.To zawsze jakaś szansa.. Quote
kaLOlina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 spox:) ale jakbyscie napisaly jeszcze jakies opowiadanko chwytajace za serduszko...moze bedzie lepiej?? Quote
Roxana Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia nam dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Negri napisał(a):No to mnie Aga zaskoczyłaś.............. aż uwierzyć nie mogę:shake: A ja dzisiaj usłyszałam - "a, bo ta suka to ma takie fiu bździu w głowie" - i troche prawdy w tym jest .. :eviltong: Tak w ogole to trzeba ogolny test z mezczyznami przeprowadzic, jak raguje.. bo moze akurat TAMTEN dziadek mial w sobie cos, co przypominalo jej o smutnej przeszlosci.. Quote
Roxana Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Gdzie mój domek jest- no gdzie? Tak mi smutno, tak mi źle :-( Czy przygarnie mnie do siebie, Ciepły kącik dla mnie wskarze, Dobra dusza, co pokocha w koncu mnie. Tak mi smutno, tak mi źle- gdzie mój domek jest, no gdzie??? Quote
Negri Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Ludzie pomóżmy jej.. ile można podnosić :-( Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Spełnić jedno psie marzenie- znaleźć mu dom- gdzie ciepłe schronienie, gdzie miłości i jedzonka płynie bez konca- cudowne spełnienie jak rzeka płynąca... Quote
Recommended Posts