Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz ja wystawiam na allegro-przepraszam ze tak pozno odpisuje-ale musialam leciec do konika ... moze troszke wiecej info o Wenie??jest we wroclawiu, si?cos o niej napiszecie??narazie wkleje to co wiem, najwyzej pozniej pozmieniam;]
weno do gory na 1wsza stronke!

Posted

dzięki:Rose: co mogę o Wence napisać.... jest młodym, przekochanym, przyjaznym, nie kłopotliwym, małym pieskiem. Jest w schronie we wrocławiu od 2005 roku:-( Jest cała czarna więc raczej mam marne szanse na dom...... Kocha ludzi, pieszczoty, bardzo szybko się przywiązuje do opiekuna. Nie wiem co jeszcze. jak coś to pytajcie;)

Posted

[CENTER]Człowiek porzucił, skrzywdził.. w podzięce za wielkie, kochające serce podarował zimno obdartych krat.Za miłość-brak uczuć.Za wierność-zdradę.Za przyjaźń-piekło.[/CENTER]

[CENTER]To niewiarygodne, że ta malutka istota jeszcze tak bardzo kocha.. ludzi.. ufa im i czeka na cud.Czy on jeszcze nadejdzie? Czy wymarzona, jasna gwiazdeczka zabłyśnie jeszcze na jej niebie ?[/CENTER]

Posted

Hopaj do góry psiaku kochany, uparcie dla Ciebie domeczku szukamy. Przecież gdzieś musi ON być dla Ciebie, zebyś miał w koncu dobrze jak w niebie :loveu: