Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To się naczytałam.....ale historia...:smhair2::smhair2::smhair2:

Ludzie są niepoważni !!!!! I jak jeszcze przeczytałam o tych gapiach co się na niego patrzyli z balkonów jak debile i nie pomogli to już w ogóle szlag mnie trafił !!!!!!!!! :angryy:

Najważniejsze,że trafił już w dobre ręce,tylko potrzebne $$$$,których brak :(

Posted

dziewczyny dziękuję, najważniejsze, że mamy zrzeczenie się a resztę będziemy zalatwiać. U dr skolika my zaplacimy tylko musicie mi powiedzieć, kirdy chcecie jechać a ja umówię wizytę. martwi mnie jednak to ze z łapą dalej jest słabo. Moze skonsultujemy to u dr Gierka? Karmę mogę przywieźć jutro do schroniska albo zawieźc do domu gdzie jest Mat,

Posted

[quote name='filomen']dziewczyny dziękuję, najważniejsze, że mamy zrzeczenie się a resztę będziemy zalatwiać. U dr skolika my zaplacimy tylko musicie mi powiedzieć, kirdy chcecie jechać a ja umówię wizytę. martwi mnie jednak to ze z łapą dalej jest słabo. Moze skonsultujemy to u dr Gierka? Karmę mogę przywieźć jutro do schroniska albo zawieźc do domu gdzie jest Mat,[/QUOTE]

Pani Ewo nie ma za co dziękować najważniejsze że Mat bezpieczny. Mysz będzie z Panią w kontakcie i ustalimy dokładnie termin wizyty. Z łapką dziś lepiej nie mniej jednak jak Mat za długo chodzi wtedy pojawia się problem i w ogóle na niej nie staje :( w tej chwili dostał leki przeciwbólowe i przeciwzapalne....zobaczymy. Wczoraj nie stawal na niej wogóle dziś jest dużo lepiej.

Posted

Mój bazarek się skończył, więc po niedzieli może zrobię następny. Na NND z naciskiem na Mata :-)
Tylko muszę jeszcze na kilka fantów poczekać ;) Jutro dojadą psie śpiworki to może ktoś się jeszcze skusi :)

Posted

[quote name='gosia2313']Mój bazarek się skończył, więc po niedzieli może zrobię następny. Na NND z naciskiem na Mata :-)
Tylko muszę jeszcze na kilka fantów poczekać ;) Jutro dojadą psie śpiworki to może ktoś się jeszcze skusi :)[/QUOTE]

Super Gosiu :) Każda choć najmniejsza pomoc dla Mata mile widziana .......

Posted

Uff to bardzo dobrze, że nie broi :-)
A ja własnie tworzę bazarek na Mata (tzn kasa pójdzie na NND, ale wtedy będzie za co mu zapłacić za zabieg m.in)
Dam linka jak zrobię ;)

Posted

[quote name='gosia2313']Uff to bardzo dobrze, że nie broi :-)
A ja własnie tworzę bazarek na Mata (tzn kasa pójdzie na NND, ale wtedy będzie za co mu zapłacić za zabieg m.in)
Dam linka jak zrobię ;)[/QUOTE]

Super Gosiu :) już teraz bardzo dziękuję w imieniu Mata :) fajny i kochany z niego psiak :) wierzę że tym razem znajdziemy mu najlepszy dom na świecie :)

Posted

[quote name='filomen']dziewczyny dziękuję, najważniejsze, że mamy zrzeczenie się a resztę będziemy zalatwiać. U dr skolika my zaplacimy tylko musicie mi powiedzieć, kirdy chcecie jechać a ja umówię wizytę. martwi mnie jednak to ze z łapą dalej jest słabo. Moze skonsultujemy to u dr Gierka? Karmę mogę przywieźć jutro do schroniska albo zawieźc do domu gdzie jest Mat,[/QUOTE]
Możemy jechać w poniedziałek, wtorek środę , czwartek (najlepiej po 17-tej, bo nie będę musiała urywać się z pracy, ale jak będzie konieczność wcześniej to też damy radę)

Posted

Jestem po rozmowie z Panią Anetką .....ustaliłyśmy że Boston zostanie na PDT do momentu znalezienia domu.
Koszt PDT to 200 zł i myślę że to bardzo dobra cena. Chłopak śpi na fotelu ....wyczesany ...wybiegany ....zadbany ....szczęśliwy :) Myślę że po jutrzejszej wizycie u weta pora wystartować z ogłoszeniami. Boston to psiak bardzo energiczny i wesoły. W domu zachowuje czystość. Wspaniale dogaduje się z całym zwierzyńcem.
W prezencie od Pani Anetki dostał piękną czerwoną obróżkę i smycz :lol:

Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa']Jestem po rozmowie z Panią Anetką .....ustaliłyśmy że Boston zostanie na PDT do momentu znalezienia domu.
Koszt PDT to 200 zł i myślę że to bardzo dobra cena. Chłopak śpi na fotelu ....wyczesany ...wybiegany ....zadbany ....szczęśliwy :) Myślę że po jutrzejszej wizycie u weta pora wystartować z ogłoszeniami. Boston to psiak bardzo energiczny i wesoły. W domu zachowuje czystość. Wspaniale dogaduje się z całym zwierzyńcem.
W prezencie od Pani Anetki dostał piękną czerwoną obróżkę i smycz :lol:[/QUOTE]

Super, ale się cieszę :multi::multi::multi:
Ja też uważam, że to dobra cena :lol: Tym bardziej, że Pani Anetka ma swoje dwa psy a pomimo tego zdecydowała się pomóc i wziąc go do siebie :lol: To kobieta o wilekim sercu i Mat będzie miał u niej zapewnione na prawdę bardzo dobre warunki :lol::lol::lol:

Edited by AgusiaP
Posted

[quote name='AgusiaP']Super, ale się cieszę :multi::multi::multi:
Ja też uważam, że to dobra cena :lol: Tym bardziej, że Pani Anetka ma swoje dwa psy a pomimo tego zdecydowała się pomóc i wziąc go do siebie :lol: To kobieta o wilekim sercu i Mat będzie miał u niej zapewnione na prawdę bardzo dobre warunki :lol::lol::lol:[/QUOTE]

Warunki najlepsze z możliwych :):):) Boston chodzi za Panią Anetką krok w krok :)

Posted

Ale cudnieeeeeeeeeeeeee:multi::loveu: ale sie radujeeeeeeeeeeeeebuziaczki serdeczne dla pani Aneci:loveu::loveu:i jej stadeczka:multi::multi: nareszcie jest dogooooooooo!

Posted

Wydaje mi się, że nie będziemy mogli (w sensie NND) płacić za ten DT.
Płacimy za hotele, ale na to jest faktura, a z konta psiaków nie można wyciągać kasy i płacić za coś, na co nie ma rachunku/faktury.
No ale poczekajmy na Ewę.

DT - bardzo fajnie, super, że Mat nie musi wracać do schroniska. Tylko ja bym to widziała bardziej tak, że Pani Aneta dostaje od nas karmę, a wizyty u weta idą na nasze konto (prosi o fakturę na NND) i my za nie płacimy. :)