Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Po szalonym tygodniu jestem w końcu i ja ;-)
Dziewczynki mamy kolejną biedę u Pani Uli ...psiaka wyciągnęłyśmy na cito z Miedar :-( co to za "schron" wszyscy wiemy więc nie będę komentowała .. jest zapchlony ...zarobaczony ....bez szczepień ..bez niczego :-( ...dług u weta już mamy :( proszę zajrzyjcie :-( Wszystkie wiemy jakie ogromne serce dla zwierząt ma Pani Ula ale musimy jej pomóc bo sama nie da rady utrzymać Puszka :-(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/240875-Puszek-wyrwany-z-Miedar-prosi-o-pomoc

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='Martika@Aischa']Po szalonym tygodniu jestem w końcu i ja ;-)
Dziewczynki mamy kolejną biedę u Pani Uli ...psiaka wyciągnęłyśmy na cito z Miedar :-( co to za "schron" wszyscy wiemy więc nie będę komentowała .. jest zapchlony ...zarobaczony ....bez szczepień ..bez niczego :-( ...dług u weta już mamy :( proszę zajrzyjcie :-( Wszystkie wiemy jakie ogromne serce dla zwierząt ma Pani Ula ale musimy jej pomóc bo sama nie da rady utrzymać Puszka :-(
http://www.dogomania.pl/forum/subscr...php?folderid=0

Martunia link nie działa.. :(

Posted

Dziś rano czekała na mnie niespodzianka :):):) ;) I od razu chce się żyć :lol:

"Witam
Boston jest szczesliwy zaklimatyzowal sie w naszym mieszkaniu,jest milym i sympatycznym psiakiem.Nie mamy z nim zadnych problemow i daje nam wiele radosci,pozdrawiamyMarzena i Mariusz"

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziś rano czekała na mnie niespodzianka :):):) ;) I od razu chce się żyć :lol:

"Witam
Boston jest szczesliwy zaklimatyzowal sie w naszym mieszkaniu,jest milym i sympatycznym psiakiem.Nie mamy z nim zadnych problemow i daje nam wiele radosci,pozdrawiamyMarzena i Mariusz"

Cudowne wieści!!!!!!!!!!!

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jak miło spojrzeć na Bostonka w nowym domku. Humor mi się ciut poprawił:)
Ponieważ nikt nie protestował przelałam 75 zł pozostałe z Bostonowego majątku na Maciusia:)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/211503-Ślepek-Maciuś-stracił-oba-oczka-(-Każda-POMOC-potrzebna-Szukamy-domowego-DT-POMOCY

Pięknie dziękuję w imieniu swoim oraz naszego Ślepaczka Maciusia :) pieniążki już na koncie i zaksięgowane w 2 poście :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Pięknie dziękuję w imieniu swoim oraz naszego Ślepaczka Maciusia :) pieniążki już na koncie i zaksięgowane w 2 poście :)

Bardzo dziękuję :)

Posted

Dziś rano czekała na mnie niespodzianka :):):) ;) I od razu chce się żyć :lol:

"Witam
http://i49.tinypic.com/11blqb6.jpg

:loveu::loveu: Piękny widok :):):)

• 2 weeks later...
Posted

Rodzinka Bostonka przesłała cudowne życzenia z okazji Świąt :) a życzenia zakończyły słowa " dziękujemy za Bostonka jest kochany :)"
I my całej rodzince Bostonka życzymy Wspaniałych oraz Radosnych Świąt :):):)
[h=2][/h]

• 1 month later...
Posted

dostałam wczoraj @ od rodzinki naszego Bostonka :)
Chłopak bardzo GRZECZNY i sympatyczny :) Pan Mariusz chyba będzie musiał zakupić większe łóżko dla całej rodzinki bo Boston wyeksmitował Panią Marzenkę zajmując jej miejsce ;)

Posted

dostałam wczoraj @ od rodzinki naszego Bostonka :)
Chłopak bardzo GRZECZNY i sympatyczny :) Pan Mariusz chyba będzie musiał zakupić większe łóżko dla całej rodzinki bo Boston wyeksmitował Panią Marzenkę zajmując jej miejsce ;)

Bostonek kochany!!!!!!!!

Tak się cieszę, że jest szczęśliwy i ma swoich wspaniałych ludzi:loveu:

Marticzko, a jak tam Dolarek Pani Anetki, wiesz może?

Posted

Gabi79 napisał(a):
Bostonek kochany!!!!!!!!

Tak się cieszę, że jest szczęśliwy i ma swoich wspaniałych ludzi:loveu:

Marticzko, a jak tam Dolarek Pani Anetki, wiesz może?

Gabi niestety guz okazał się złośliwy :( ale jesteśmy dobrej myśli bo dr Dziak wyciął bardzo głęboko to paskudztwo. Wczoraj widziałam się z Dolusiem nosek się pięknie goi a chłopak pełen energi goni kamyczek za kamyczkiem :) tak więc wierzę że wszystko będzie dobrze :) a nasza Deisy odwiedziła fryzjera fachowca i jest nie do poznania ;) śliczne krótkie futerko ....wygląda jak szczeniaczek :loveu:

Posted

Gabi niestety guz okazał się złośliwy :( ale jesteśmy dobrej myśli bo dr Dziak wyciął bardzo głęboko to paskudztwo. Wczoraj widziałam się z Dolusiem nosek się pięknie goi a chłopak pełen energi goni kamyczek za kamyczkiem :) tak więc wierzę że wszystko będzie dobrze :) a nasza Deisy odwiedziła fryzjera fachowca i jest nie do poznania ;) śliczne krótkie futerko ....wygląda jak szczeniaczek :loveu:

Ojej, miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!!!
Daisy na pewno wygląda przesłodko!!!!!!!!