Nadziejka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Zagladam do sliczniosci:B-fly::iloveyou:Bostonku sciskamy ogromnie kciuki :thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 (edited) Po szalonym tygodniu jestem w końcu i ja ;-) Dziewczynki mamy kolejną biedę u Pani Uli ...psiaka wyciągnęłyśmy na cito z Miedar :-( co to za "schron" wszyscy wiemy więc nie będę komentowała .. jest zapchlony ...zarobaczony ....bez szczepień ..bez niczego :-( ...dług u weta już mamy :( proszę zajrzyjcie :-( Wszystkie wiemy jakie ogromne serce dla zwierząt ma Pani Ula ale musimy jej pomóc bo sama nie da rady utrzymać Puszka :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/240875-Puszek-wyrwany-z-Miedar-prosi-o-pomoc Edited March 9, 2013 by Martika@Aischa Quote
Beatkaa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Po szalonym tygodniu jestem w końcu i ja ;-) Dziewczynki mamy kolejną biedę u Pani Uli ...psiaka wyciągnęłyśmy na cito z Miedar :-( co to za "schron" wszyscy wiemy więc nie będę komentowała .. jest zapchlony ...zarobaczony ....bez szczepień ..bez niczego :-( ...dług u weta już mamy :( proszę zajrzyjcie :-( Wszystkie wiemy jakie ogromne serce dla zwierząt ma Pani Ula ale musimy jej pomóc bo sama nie da rady utrzymać Puszka :-( http://www.dogomania.pl/forum/subscr...php?folderid=0 Martunia link nie działa.. :( Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Beatkaa']Martunia link nie działa.. :( Beaciu kochana bardzo przepraszam wkradł się błąd w linku już przesyłam poprawny i z całego serca dziękuję :* http://www.dogomania.pl/forum/threads/240875-Puszek-wyrwany-z-Miedar-prosi-o-pomoc Quote
Martika&Aischa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dziś rano czekała na mnie niespodzianka :):):) ;) I od razu chce się żyć :lol: "Witam Boston jest szczesliwy zaklimatyzowal sie w naszym mieszkaniu,jest milym i sympatycznym psiakiem.Nie mamy z nim zadnych problemow i daje nam wiele radosci,pozdrawiamyMarzena i Mariusz" Quote
AgusiaP Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Jak ja się cieszę, że Bostonek ma taki wspaniały domek :) :) :) Quote
Gabi79 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziś rano czekała na mnie niespodzianka :):):) ;) I od razu chce się żyć :lol: "Witam Boston jest szczesliwy zaklimatyzowal sie w naszym mieszkaniu,jest milym i sympatycznym psiakiem.Nie mamy z nim zadnych problemow i daje nam wiele radosci,pozdrawiamyMarzena i Mariusz" Cudowne wieści!!!!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Jak miło spojrzeć na Bostonka w nowym domku. Humor mi się ciut poprawił:) Ponieważ nikt nie protestował przelałam 75 zł pozostałe z Bostonowego majątku na Maciusia:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/211503-Ślepek-Maciuś-stracił-oba-oczka-(-Każda-POMOC-potrzebna-Szukamy-domowego-DT-POMOCY Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Mysza2 napisał(a):Jak miło spojrzeć na Bostonka w nowym domku. Humor mi się ciut poprawił:) Ponieważ nikt nie protestował przelałam 75 zł pozostałe z Bostonowego majątku na Maciusia:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/211503-Ślepek-Maciuś-stracił-oba-oczka-(-Każda-POMOC-potrzebna-Szukamy-domowego-DT-POMOCY Pięknie dziękuję w imieniu swoim oraz naszego Ślepaczka Maciusia :) pieniążki już na koncie i zaksięgowane w 2 poście :) Quote
Mysza2 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Pięknie dziękuję w imieniu swoim oraz naszego Ślepaczka Maciusia :) pieniążki już na koncie i zaksięgowane w 2 poście :) Bardzo dziękuję :) Quote
Beatkaa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Dziś rano czekała na mnie niespodzianka :):):) ;) I od razu chce się żyć :lol: "Witam Boston jest szczesliwy zaklimatyzowal sie w naszym mieszkaniu,jest milym i sympatycznym psiakiem.Nie mamy z nim zadnych problemow i daje nam wiele radosci,pozdrawiamyMarzena i Mariusz" http://i49.tinypic.com/11blqb6.jpg :loveu::loveu: Piękny widok :):):) Quote
Nadziejka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 :iloveyou::ylsuper:pieknyyyyyyyyyyy i oby tak zawsze kochany niuniu:iloveyou::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 ja wierzę że Bostonek stanie na wysokości zadania i będzie grzeczny jak Pan Mariusz tylko wróci do pracy :) Bostonku ciocia liczy na Ciebie ;) Pamiętaj !!!!! :) Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Rodzinka Bostonka przesłała cudowne życzenia z okazji Świąt :) a życzenia zakończyły słowa " dziękujemy za Bostonka jest kochany :)" I my całej rodzince Bostonka życzymy Wspaniałych oraz Radosnych Świąt :):):) [h=2][/h] Quote
Beatkaa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 To pierwszej Bostonkowe święta :):) Również rodzince życzymy Wesołych Świąt!!! :) Quote
Gabi79 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Wspaniały Bostonek u wspaniałych ludzi i tak ma być!!!!!!!!!! Wesołych Świąt!!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Doczekał się wreszcie chłopak swojego miejsca, a już traciłam nadzieję:) Bostonkowej rodzince życzymy wszystkiego co najlepsze:) Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 dostałam wczoraj @ od rodzinki naszego Bostonka :) Chłopak bardzo GRZECZNY i sympatyczny :) Pan Mariusz chyba będzie musiał zakupić większe łóżko dla całej rodzinki bo Boston wyeksmitował Panią Marzenkę zajmując jej miejsce ;) Quote
Nadziejka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 :buzi::buzi:Sciskamy Matusiowy picholinek z caluskami:iloveyou:pozdraowienia dla panciostwa:loveu: Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Martika@Aischa napisał(a):dostałam wczoraj @ od rodzinki naszego Bostonka :) Chłopak bardzo GRZECZNY i sympatyczny :) Pan Mariusz chyba będzie musiał zakupić większe łóżko dla całej rodzinki bo Boston wyeksmitował Panią Marzenkę zajmując jej miejsce ;) Bostonek kochany!!!!!!!! Tak się cieszę, że jest szczęśliwy i ma swoich wspaniałych ludzi:loveu: Marticzko, a jak tam Dolarek Pani Anetki, wiesz może? Quote
Martika&Aischa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Gabi79 napisał(a):Bostonek kochany!!!!!!!! Tak się cieszę, że jest szczęśliwy i ma swoich wspaniałych ludzi:loveu: Marticzko, a jak tam Dolarek Pani Anetki, wiesz może? Gabi niestety guz okazał się złośliwy :( ale jesteśmy dobrej myśli bo dr Dziak wyciął bardzo głęboko to paskudztwo. Wczoraj widziałam się z Dolusiem nosek się pięknie goi a chłopak pełen energi goni kamyczek za kamyczkiem :) tak więc wierzę że wszystko będzie dobrze :) a nasza Deisy odwiedziła fryzjera fachowca i jest nie do poznania ;) śliczne krótkie futerko ....wygląda jak szczeniaczek :loveu: Quote
Gabi79 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Gabi niestety guz okazał się złośliwy :( ale jesteśmy dobrej myśli bo dr Dziak wyciął bardzo głęboko to paskudztwo. Wczoraj widziałam się z Dolusiem nosek się pięknie goi a chłopak pełen energi goni kamyczek za kamyczkiem :) tak więc wierzę że wszystko będzie dobrze :) a nasza Deisy odwiedziła fryzjera fachowca i jest nie do poznania ;) śliczne krótkie futerko ....wygląda jak szczeniaczek :loveu: Ojej, miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!!! Daisy na pewno wygląda przesłodko!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Gabi79 napisał(a):Ojej, miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!!! Daisy na pewno wygląda przesłodko!!!!!!!! Oj tak ;) dziewczynka nie do poznania ;) ale nadal śliczna i urocza :loveu: Quote
Nadziejka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Zagladam i za Dolarka:modla::calus::iloveyou:sciskam ogromnie Quote
Recommended Posts