Martika&Aischa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Gabi79']Wspaniałe wieści:loveu: Bostonek wreszcie się doczekał na SWOICH ludzi. Przystojniaczku kochany, bądź szczęśliwy w nowym domku!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani Marzenki ;) Bostonek spokojnie jechał w aucie i zaraz po przyjeździe pięknie zjadł kolację :) Obwąchał wszystkie kąty i jakoś posmutniał ...musi się chłopak przyzwyczaić do nowego domku i nowych ludzi. Państwo są jednak dobrej myśli bo są chłopakiem zachwyceni :) Zaraz wezmą go na długi wieczorny spacer :) Jakoś mam dobre przeczucia :) Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani Marzenki ;) Bostonek spokojnie jechał w aucie i zaraz po przyjeździe pięknie zjadł kolację :) Obwąchał wszystkie kąty i jakoś posmutniał ...musi się chłopak przyzwyczaić do nowego domku i nowych ludzi. Państwo są jednak dobrej myśli bo są chłopakiem zachwyceni :) Zaraz wezmą go na długi wieczorny spacer :) Jakoś mam dobre przeczucia :)[/QUOTE] Bostonek na pewno szybciutko się przyzwyczai, a że Państwo są NIM zachwyceni to mnie wcale nie dziwi:loveu: Quote
Nadziejka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 :modla::buzi::modla:o matenko jakie weisci:bye::iloveyou::iloveyou:szczescia wszelkiego i najpiekniejszego w nowym domeczku Bostonku:buzi::modla: Marticzko jak niedaleko , to bedziesz miec na oczku ?:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='ewa gonzales']:modla::buzi::modla:o matenko jakie weisci:bye::iloveyou::iloveyou:szczescia wszelkiego i najpiekniejszego w nowym domeczku Bostonku:buzi::modla: Marticzko jak niedaleko , to bedziesz miec na oczku ?:loveu:[/QUOTE] Ewuś będę miała oj będę bo to moje oczko w głowie poza tym winna to jestem Pani Anetce :) Jeśli cokolwiek będzie nie tak ...tfu ..tfu ..tfu...odbiorę na sygnale i w trybie NATYCHMIASTOWYM!!! ;) Quote
Martika&Aischa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Poza tym dziewczynki kochane chciałam PODZIĘKOWAĆ pięknie Pani Anetce za ogromne serducho i za opiekę nad naszym chłopakiem :loveu::loveu::loveu: [B]Pani Anetko - DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA [/B]:loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Poza tym dziewczynki kochane chciałam PODZIĘKOWAĆ pięknie Pani Anetce za ogromne serducho i za opiekę nad naszym chłopakiem :loveu::loveu::loveu: [B]Pani Anetko - DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA [/B]:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Przyłączam się do podziękowań dla Pani Anetki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Mysza2 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Bardzo się cieszę i trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żeby wzajemnie się zaakceptowali. No i żeby Boston nie niszczył:) Może wreszcie znajdzie swoją przystań:) Wstawiam zdjęcie tej onki [IMG]http://i49.tinypic.com/2gt9mxz.jpg[/IMG] Quote
Beatkaa Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Uszczypnijcie mnie !!!!! :loveu::crazyeye: Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Bostonku cieszę się PRZEOGROMNIE!!! :*:* Powodzenia psiaku :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Mam nadzieję że wszystko ok w nowym domku:) Quote
Nadziejka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 :buzi::modla::thumbs::thumbs:zaciskam mocnooooooooo Quote
Martika&Aischa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Dziś pojadę z umową i wypytam jak się chłopak sprawuje ;) Quote
Martika&Aischa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Właśnie dzwoniłam potwierdzić moją dzisiejszą wizytę :) Pytałam Pana czy Bostonek sprawia jakiekolwiek kłopoty ? Pan się roześmiał i mówi Kłopoty ???? Nigdy w życiu !!! To wspaniały i świetny pies :) grzeczny ..usłuchany ...znający komendy :) Jest po prostu super :) No i ryczę jak Bóbr !!! Tak się głupia wzruszyłam ;) Oby tylko nie dał popisu jak Pan wróci do pracy i przyjdzie zostawać samemu w domu ;) ale przypomnę Państwu dziś o tym :) jest jeszcze czas aby z chłopakiem popracować :) Quote
Mysza2 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Dobrze byłoby żeby przećwiczyli zostawanie w domu zanim pan pójdzie do pracy na długo. A jakby coś narozrabiał to zasugerować, żeby nie udostępniali mu całego mieszkania przy wyjściach do pracy, tylko pomieszczenia w których nie będzie "cennych rzeczy" (tak na wszelki wypadek) Quote
AgusiaP Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Cieszę się bardzo, że Państwo zachwyceni chłopakiem :) Quote
yolanovi Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Super:multi::multi::multi: Trochę się chłopak na ten domek naczekał ale na dobry domek warto Quote
Martika&Aischa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Umowa podpisana :) Zarówno nowa Pani jak i Pan Bostonka to super fajni ludzie :) chwalą ...chwalą ...chwalą chłopaka :) To jest ten domek jestem pewna :) Pani Marzenko jest Pani wspaniałą osobą i tak bardzo się cieszę że Bostonek trafił właśnie na Panią :calus: Chłopak oczywiście odstawił taniec radości jak przyjechałam i rozdawał buziaki na lewo i prawo ;) jak by mógł to by przemówił chcąc mi wszystko opowiedzieć :loveu: Kochany ...wspaniały psiak :) Bostonku psiaku kochany bądź szczęśliwy już na ZAWSZE :calus: A my możemy wreszcie spać spokojnie ;) Zaraz prześlę do naszej Beatki zdjęcia z nowego domku :) Quote
Gabi79 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Umowa podpisana :) Zarówno nowa Pani jak i Pan Bostonka to super fajni ludzie :) chwalą ...chwalą ...chwalą chłopaka :) To jest ten domek jestem pewna :) Pani Marzenko jest Pani wspaniałą osobą i tak bardzo się cieszę że Bostonek trafił właśnie na Panią :calus: Chłopak oczywiście odstawił taniec radości jak przyjechałam i rozdawał buziaki na lewo i prawo ;) jak by mógł to by przemówił chcąc mi wszystko opowiedzieć :loveu: Kochany ...wspaniały psiak :) Bostonku psiaku kochany bądź szczęśliwy już na ZAWSZE :calus: A my możemy wreszcie spać spokojnie ;) Zaraz prześlę do naszej Beatki zdjęcia z nowego domku :)[/QUOTE] Jak miło czytać takie wieści:loveu: Quote
AgusiaP Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Warto było czekać na taki domek :) Bostonku bądź szczęśliwy :lol: tak bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Ja się będę cieszyć na 100% jak pan pójdzie do pracy i demolki nie będzie:) Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) I dzisiejsza fotka naszego przystojniaka przesłana przed chwilką przez Pana Marka :) Edited March 1, 2013 by Martika@Aischa Quote
Mysza2 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='Beatkaa']kanapowiec :razz:[/QUOTE] I tak niech trzyma:) Quote
AgusiaP Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Teraz jest jedynakiem to dopiero będzie rozpieszczany :) Quote
Mysza2 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 W poniedziałek minie 2 tygodnie od adopcji Bostona:) Na jego koncie zostało 75 zł. Co myślicie o przekazaniu tych pieniędzy dla Maciusia http://www.dogomania.pl/forum/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-%28-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna-Szukamy-domowego-DT-POMOCY!! Quote
Recommended Posts