Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gabi79']Wspaniałe wieści:loveu:

Bostonek wreszcie się doczekał na SWOICH ludzi.

Przystojniaczku kochany, bądź szczęśliwy w nowym domku!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani Marzenki ;) Bostonek spokojnie jechał w aucie i zaraz po przyjeździe pięknie zjadł kolację :) Obwąchał wszystkie kąty i jakoś posmutniał ...musi się chłopak przyzwyczaić do nowego domku i nowych ludzi. Państwo są jednak dobrej myśli bo są chłopakiem zachwyceni :) Zaraz wezmą go na długi wieczorny spacer :)
Jakoś mam dobre przeczucia :)

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani Marzenki ;) Bostonek spokojnie jechał w aucie i zaraz po przyjeździe pięknie zjadł kolację :) Obwąchał wszystkie kąty i jakoś posmutniał ...musi się chłopak przyzwyczaić do nowego domku i nowych ludzi. Państwo są jednak dobrej myśli bo są chłopakiem zachwyceni :) Zaraz wezmą go na długi wieczorny spacer :)
Jakoś mam dobre przeczucia :)[/QUOTE]

Bostonek na pewno szybciutko się przyzwyczai, a że Państwo są NIM zachwyceni to mnie wcale nie dziwi:loveu:

Posted

:modla::buzi::modla:o matenko jakie weisci:bye::iloveyou::iloveyou:szczescia wszelkiego i najpiekniejszego w nowym domeczku Bostonku:buzi::modla:
Marticzko jak niedaleko , to bedziesz miec na oczku ?:loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:modla::buzi::modla:o matenko jakie weisci:bye::iloveyou::iloveyou:szczescia wszelkiego i najpiekniejszego w nowym domeczku Bostonku:buzi::modla:
Marticzko jak niedaleko , to bedziesz miec na oczku ?:loveu:[/QUOTE]

Ewuś będę miała oj będę bo to moje oczko w głowie poza tym winna to jestem Pani Anetce :)
Jeśli cokolwiek będzie nie tak ...tfu ..tfu ..tfu...odbiorę na sygnale i w trybie NATYCHMIASTOWYM!!! ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Poza tym dziewczynki kochane chciałam PODZIĘKOWAĆ pięknie Pani Anetce za ogromne serducho i za opiekę nad naszym chłopakiem :loveu::loveu::loveu:
[B]Pani Anetko - DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA [/B]:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Przyłączam się do podziękowań dla Pani Anetki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Bardzo się cieszę i trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żeby wzajemnie się zaakceptowali.
No i żeby Boston nie niszczył:)
Może wreszcie znajdzie swoją przystań:)

Wstawiam zdjęcie tej onki
[IMG]http://i49.tinypic.com/2gt9mxz.jpg[/IMG]

Posted

Uszczypnijcie mnie !!!!! :loveu::crazyeye: Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Bostonku cieszę się PRZEOGROMNIE!!! :*:*
Powodzenia psiaku :loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie dzwoniłam potwierdzić moją dzisiejszą wizytę :) Pytałam Pana czy Bostonek sprawia jakiekolwiek kłopoty ? Pan się roześmiał i mówi Kłopoty ???? Nigdy w życiu !!! To wspaniały i świetny pies :) grzeczny ..usłuchany ...znający komendy :) Jest po prostu super :)
No i ryczę jak Bóbr !!! Tak się głupia wzruszyłam ;) Oby tylko nie dał popisu jak Pan wróci do pracy i przyjdzie zostawać samemu w domu ;) ale przypomnę Państwu dziś o tym :) jest jeszcze czas aby z chłopakiem popracować :)

Posted

Dobrze byłoby żeby przećwiczyli zostawanie w domu zanim pan pójdzie do pracy na długo.
A jakby coś narozrabiał to zasugerować, żeby nie udostępniali mu całego mieszkania przy wyjściach do pracy, tylko pomieszczenia w których nie będzie "cennych rzeczy" (tak na wszelki wypadek)

Posted

Umowa podpisana :) Zarówno nowa Pani jak i Pan Bostonka to super fajni ludzie :) chwalą ...chwalą ...chwalą chłopaka :)
To jest ten domek jestem pewna :) Pani Marzenko jest Pani wspaniałą osobą i tak bardzo się cieszę że Bostonek trafił właśnie na Panią :calus:
Chłopak oczywiście odstawił taniec radości jak przyjechałam i rozdawał buziaki na lewo i prawo ;) jak by mógł to by przemówił chcąc mi wszystko opowiedzieć :loveu: Kochany ...wspaniały psiak :) Bostonku psiaku kochany bądź szczęśliwy już na ZAWSZE :calus:
A my możemy wreszcie spać spokojnie ;)

Zaraz prześlę do naszej Beatki zdjęcia z nowego domku :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Umowa podpisana :) Zarówno nowa Pani jak i Pan Bostonka to super fajni ludzie :) chwalą ...chwalą ...chwalą chłopaka :)
To jest ten domek jestem pewna :) Pani Marzenko jest Pani wspaniałą osobą i tak bardzo się cieszę że Bostonek trafił właśnie na Panią :calus:
Chłopak oczywiście odstawił taniec radości jak przyjechałam i rozdawał buziaki na lewo i prawo ;) jak by mógł to by przemówił chcąc mi wszystko opowiedzieć :loveu: Kochany ...wspaniały psiak :) Bostonku psiaku kochany bądź szczęśliwy już na ZAWSZE :calus:
A my możemy wreszcie spać spokojnie ;)

Zaraz prześlę do naszej Beatki zdjęcia z nowego domku :)[/QUOTE]

Jak miło czytać takie wieści:loveu: