Gabi79 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Oj było Gabi :lol: aż mi się oczy zaświeciły ze szczęścia ;) Bostonek tańcował i podawał mi nie tylko jedną łapinę ale obie naraz :lol: po operacji ani śladu :) obie łapki zdrowe i to mnie bardzo cieszy :):):)[/QUOTE] Kochany Bostonek:loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 a nasz Boski Boston się wczasuje w Wiśle :lol::loveu: Quote
Gabi79 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Martika@Aischa napisał(a):a nasz Boski Boston się wczasuje w Wiśle :lol::loveu: Niektórym to się powodzi, nie ma co:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Dziś wracając z pracy widziałam naszego boskiego Bostona na spacerku z Panem Mariuszem :lol: ogon wyczesany jak u wiewióry ;) aż mi łzy napłynęły do oczu. Cudnie nasz Bostonek trafił :) oby wszystkie psiaki miały tyle szczęścia :lol: Quote
Recommended Posts