Mysza2 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Bardzo się cieszę, że u Bostonka wszystko dobrze. A za Dolarka trzymam kciuki żeby to paskudztwo się nie odnowiło Quote
Beatkaa Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Cieszę się,że u Bostonka wszystko dobrze :) Mam nadzieję,że Dolarek też już w dobrym zdrowiu ;) Quote
gosia2313 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Widzę, że ja baardzo spóźniona? :) Bostonek już w domu stałym? Quote
Mysza2 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='gosia2313']Widzę, że ja baardzo spóźniona? :) Bostonek już w domu stałym?[/QUOTE] już dawno:) Quote
Mysza2 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 07.06.2013 (piątek) w Dąbrowie Górniczej zaginęły 2 czarne sunie. Ostatni raz były widziane 07.06 w okolicach targu, kierowały się w kierunku Łęknic, Dziewiątego. Obie sunie są wysterylizowane, jedna ma jeszcze nie zdjęte szwy. Starsza 1,5 roku wabi się Muszka, młodsza 0,5 roku Sarenka. Są bez obroży. Być może dalej trzymają się razem, mogły też się rozdzielić kontakt: 507 246 067 696 447 987 młodsza Sarenka Jej mama Muszka Quote
Nadziejka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Zagladam z pozdrowieniem:bye::loveu::painting: Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 napiszę niebawem do rodzinki naszego Bostonka i poproszę o jakieś zdjęcia przystojniaka ;) Quote
Beatkaa Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']napiszę niebawem do rodzinki naszego Bostonka i poproszę o jakieś zdjęcia przystojniaka ;)[/QUOTE] Super ;) To czekamy na wieści :) Quote
Martika&Aischa Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 dziewczynki na wczoraj potrzebny DT na tydzień ...góra 1,5 tygodnia dla maleństwa :( proszę pomóżcie :( Bez innych kotów !!! To jedyny warunek :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/244557-PILNE!!!Potrzebny-DT-na-tydzie%C5%84-dwa-dla-kotka-z-kocim-katarem Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Rozmawiałam dziś z Panią Marzenką :) Bostonek ma się świetnie :) grzeczny i nic nie broi :) czeka cierpliwie aż Państwo wrócą z pracy :) Boi się biedak strasznie burzy :( i zaciągnąc go po niej na spacerek graniczy z cudem ;) Mam obiecane zdjęcia :) jak tylko dostanę zaraz wstawię :) Quote
Nadziejka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 :loveu::buzi:Matuniu szczęścia zdrowenka radosci:loveu::modla: Quote
Gabi79 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Rozmawiałam dziś z Panią Marzenką :) Bostonek ma się świetnie :) grzeczny i nic nie broi :) czeka cierpliwie aż Państwo wrócą z pracy :) Boi się biedak strasznie burzy :( i zaciągnąc go po niej na spacerek graniczy z cudem ;) Mam obiecane zdjęcia :) jak tylko dostanę zaraz wstawię :)[/QUOTE] Zatem czekamy na fotki:loveu: Quote
Mysza2 Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Cudo:):), niech Ci się tam chłopaku wiedzie dalej tak dobrze:) Quote
Martika&Aischa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Beatkaa']Kochany nasz :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] i jak zwykle kołami do góry ;) Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Idę sobie we wtorek i co widzę ? Boston !!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Piękny ...wyczesany ...dumny ...radosny ....:multi::loveu::loveu::loveu: nie wiem kto się bardziej cieszył i podskakiwał z radości ja czy on ? :lol: Nasz Bostonek nabrał ciałka :lol: Jedno jest pewne znalazł chłopak miejsce na ziemi już na zawsze :lol: Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Idę sobie we wtorek i co widzę ? Boston !!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Piękny ...wyczesany ...dumny ...radosny ....:multi::loveu::loveu::loveu: nie wiem kto się bardziej cieszył i podskakiwał z radości ja czy on ? :lol: Nasz Bostonek nabrał ciałka :lol: Jedno jest pewne znalazł chłopak miejsce na ziemi już na zawsze :lol:[/QUOTE] To musiało być fantastyczne spotkanie!!! Tak się cieszę, że Bostonek szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Bardzo się cieszę, że Bostonek ma swoje miejsce na ziemi:) Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Chłopak miał szczęście, a pamiętam jak Pan Bostonka zadzwonił i pytał mnie o Czakusia :)ale Czakuś był za daleko... A teraz Bostonek i Czakuś mają wspaniałe domki :):):) Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='AgusiaP']Chłopak miał szczęście, a pamiętam jak Pan Bostonka zadzwonił i pytał mnie o Czakusia :)ale Czakuś był za daleko... A teraz Bostonek i Czakuś mają wspaniałe domki :):):)[/QUOTE] Widocznie Aguś tak miało być - po prostu przeznaczenie:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gabi79']To musiało być fantastyczne spotkanie!!! Tak się cieszę, że Bostonek szczęśliwy:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Oj było Gabi :lol: aż mi się oczy zaświeciły ze szczęścia ;) Bostonek tańcował i podawał mi nie tylko jedną łapinę ale obie naraz :lol: po operacji ani śladu :) obie łapki zdrowe i to mnie bardzo cieszy :):):) Quote
Recommended Posts