Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

07.06.2013 (piątek) w Dąbrowie Górniczej zaginęły 2 czarne sunie.
Ostatni raz były widziane 07.06 w okolicach targu, kierowały się w kierunku Łęknic, Dziewiątego.
Obie sunie są wysterylizowane, jedna ma jeszcze nie zdjęte szwy.
Starsza 1,5 roku wabi się Muszka, młodsza 0,5 roku Sarenka.
Są bez obroży.
Być może dalej trzymają się razem, mogły też się rozdzielić
kontakt: 507 246 067
696 447 987

młodsza Sarenka

Jej mama Muszka

Posted

[quote name='Martika@Aischa']napiszę niebawem do rodzinki naszego Bostonka i poproszę o jakieś zdjęcia przystojniaka ;)[/QUOTE]

Super ;) To czekamy na wieści :)

• 4 weeks later...
Posted

Rozmawiałam dziś z Panią Marzenką :) Bostonek ma się świetnie :) grzeczny i nic nie broi :) czeka cierpliwie aż Państwo wrócą z pracy :)
Boi się biedak strasznie burzy :( i zaciągnąc go po niej na spacerek graniczy z cudem ;)
Mam obiecane zdjęcia :) jak tylko dostanę zaraz wstawię :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Rozmawiałam dziś z Panią Marzenką :) Bostonek ma się świetnie :) grzeczny i nic nie broi :) czeka cierpliwie aż Państwo wrócą z pracy :)
Boi się biedak strasznie burzy :( i zaciągnąc go po niej na spacerek graniczy z cudem ;)
Mam obiecane zdjęcia :) jak tylko dostanę zaraz wstawię :)[/QUOTE]

Zatem czekamy na fotki:loveu:

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!!

Posted

Idę sobie we wtorek i co widzę ? Boston !!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Piękny ...wyczesany ...dumny ...radosny ....:multi::loveu::loveu::loveu: nie wiem kto się bardziej cieszył i podskakiwał z radości ja czy on ? :lol: Nasz Bostonek nabrał ciałka :lol: Jedno jest pewne znalazł chłopak miejsce na ziemi już na zawsze :lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Idę sobie we wtorek i co widzę ? Boston !!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Piękny ...wyczesany ...dumny ...radosny ....:multi::loveu::loveu::loveu: nie wiem kto się bardziej cieszył i podskakiwał z radości ja czy on ? :lol: Nasz Bostonek nabrał ciałka :lol: Jedno jest pewne znalazł chłopak miejsce na ziemi już na zawsze :lol:[/QUOTE]

To musiało być fantastyczne spotkanie!!!

Tak się cieszę, że Bostonek szczęśliwy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Chłopak miał szczęście, a pamiętam jak Pan Bostonka zadzwonił i pytał mnie o Czakusia :)ale Czakuś był za daleko...
A teraz Bostonek i Czakuś mają wspaniałe domki :):):)

Posted

[quote name='AgusiaP']Chłopak miał szczęście, a pamiętam jak Pan Bostonka zadzwonił i pytał mnie o Czakusia :)ale Czakuś był za daleko...
A teraz Bostonek i Czakuś mają wspaniałe domki :):):)[/QUOTE]

Widocznie Aguś tak miało być - po prostu przeznaczenie:loveu:

Posted

[quote name='Gabi79']To musiało być fantastyczne spotkanie!!!

Tak się cieszę, że Bostonek szczęśliwy:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Oj było Gabi :lol: aż mi się oczy zaświeciły ze szczęścia ;) Bostonek tańcował i podawał mi nie tylko jedną łapinę ale obie naraz :lol: po operacji ani śladu :) obie łapki zdrowe i to mnie bardzo cieszy :):):)