Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Niech chłopakowi idzie na zdrowie i niech wreszcie jakiś sensowny telefon będzie:)

byłam pewna że domy będą się biły o Bostonka ...a tu cisza kompletna ... Gdyby nie to że Pani Anetka już ma 2 psiaki i kota Boston na pewno by miał już dom :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
byłam pewna że domy będą się biły o Bostonka ...a tu cisza kompletna ... Gdyby nie to że Pani Anetka już ma 2 psiaki i kota Boston na pewno by miał już dom :(

to samo myślałam o Biszkopciku, ani 1 telefonu nie było
U Grazi chyba ponad ro siedział Florek śliczny psiak w typie TTB, też myślałam że domy się o niego będą biły. a siedział i siedział.

Posted

Beatkaa napisał(a):
Oj uśmiechnęłoby się to szczęście w końcu do Ciebie Bostonku:shake:

Dzwoniłam dziś do Pani Anetki ale chyba już spała ;) jutro zadzwonię i zapytam co słychać u naszego Boskiego Bostona :loveu: ;)

Posted

U Bostonka powolutku wszystko się toczy :) chłopak cały i zdrowy :) pod koniec miesiąca wybierzemy się na szczepienie naszego królewicza ;) Pani Anetka zmartwiona bo Dolarek ma narośl na nosku która rośnie w szybkim tempie :( ech ...zabiorę i Dolusia do weta :(

Posted

U Bostonka powolutku wszystko się toczy :) chłopak cały i zdrowy :) pod koniec miesiąca wybierzemy się na szczepienie naszego królewicza ;) Pani Anetka zmartwiona bo Dolarek ma narośl na nosku która rośnie w szybkim tempie :( ech ...zabiorę i Dolusia do weta :(

Bostonek nam zdrowo rośnie :):) hihi:p Za to Dolusia coś dopadło...ojj :( Koniecznie napisz jak będziecie już po wizycie.

Posted

Beatkaa napisał(a):
Bostonek nam zdrowo rośnie :):) hihi:p Za to Dolusia coś dopadło...ojj :( Koniecznie napisz jak będziecie już po wizycie.

Beatko napisze na pewno ...martwi mnie ta narośl ale mam nadzieję że to nic poważnego :(

Posted

Nigdy nie może być spokoju, mam nadzieję że to nic poważnego u Dolarka.
Bazarek dla Bostona prawie gotowy, ale jeszcze Beatka obiecała fanty, więc uruchomię jak odbiorę i obfocę:)

Posted

Jak dla mnie to upierdliwa brodawka lub jakieś zapalenie wirusowe :roll: no nic pokazać się u weta trzeba jak najszybciej. Inaczej Pani Anetka się nam nerwowo wykończy....

Posted

Agunia :loveu::loveu::loveu:

A Boston to ma pecha, nie wiem czemu wpada w oko tylko takim co chcą psa na podwórze.
Mam maila z ogłoszeń, oczywiście z pytaniem czy nadaje się na podwórko czy nie przeskakuje przez ogrodzenie i czy zna komendy.
Naszego Bostona z kanapy na podwórko :angryy:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Agunia :loveu::loveu::loveu:

A Boston to ma pecha, nie wiem czemu wpada w oko tylko takim co chcą psa na podwórze.
Mam maila z ogłoszeń, oczywiście z pytaniem czy nadaje się na podwórko czy nie przeskakuje przez ogrodzenie i czy zna komendy.
Naszego Bostona z kanapy na podwórko :angryy:

Bostonek może trafić tylko z kanapy na kanapę ;)

Posted

podesłałam linka do watku Bostona Pani Oli, która dzisiaj była u naszego Biszkopcika w Sosnowcu.
Gdyby jej wpadł w oko to lepszego człowieka trudno psu życzyć (chyba że ja zupełnie nie znam się na ludziach)

Posted

Mysza2 napisał(a):
podesłałam linka do watku Bostona Pani Oli, która dzisiaj była u naszego Biszkopcika w Sosnowcu.
Gdyby jej wpadł w oko to lepszego człowieka trudno psu życzyć (chyba że ja zupełnie nie znam się na ludziach)

Oby Bostonek panią Olę zauroczył