AgusiaP Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Nie nie broń boże .....zgarnęłam od naszej Anetki karmę dla kociaków co by głodne nie siedziały i obiecałam dostarczyć :) Kochana ta nasza Pani Anetka :):):) Tak pani Anetka dzwoniła wczoraj do mnie, ale długo nie rozmawiałyśmy bo jej kiciuś coś nabroił;):evil_lol: Quote
Beatkaa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pokazuj się Bostonku,niech Cię ktoś w końcu wypatrzy :):) Quote
Mysza2 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 AgusiaP napisał(a):Pokazuj się śliczności:lol: odnawiałam mu nawet dzisiaj ogłoszenia ale niestety 0 odzewu Quote
AgusiaP Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Mysza2 napisał(a):odnawiałam mu nawet dzisiaj ogłoszenia ale niestety 0 odzewu Tak widziałam Bostonka i Biszkopcika ogłoszenie było na tej samej pierwszej stronie;) Quote
Beatkaa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Chłopczyku nasz,domku Ci trzeba !! ;) Quote
gosia2313 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Głosowanie rozpoczęte ! Prosimy o głosy na nasze schronisko w Sosnowcu. Wystarczy kliknąć na kropeczkę przy schronisku i <GŁOSUJ> poniżej ! Głosy można oddawać do 6 grudnia do g. 20 ! Głos można oddać tylko jeden raz ! http://www.furkidz.eu/ [h=5]Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active.[/h] Quote
Mysza2 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 gosia2313 napisał(a):Głosowanie rozpoczęte ! Prosimy o głosy na nasze schronisko w Sosnowcu. Wystarczy kliknąć na kropeczkę przy schronisku i <GŁOSUJ> poniżej ! Głosy można oddawać do 6 grudnia do g. 20 ! Głos można oddać tylko jeden raz ! http://www.furkidz.eu/ Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active. zrobione:) Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 gosia2313 napisał(a):Głosowanie rozpoczęte ! Prosimy o głosy na nasze schronisko w Sosnowcu. Wystarczy kliknąć na kropeczkę przy schronisku i <GŁOSUJ> poniżej ! Głosy można oddawać do 6 grudnia do g. 20 ! Głos można oddać tylko jeden raz ! http://www.furkidz.eu/ Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active. Głos oddany :) Quote
AgusiaP Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 gosia2313 napisał(a):Głosowanie rozpoczęte ! Prosimy o głosy na nasze schronisko w Sosnowcu. Wystarczy kliknąć na kropeczkę przy schronisku i <GŁOSUJ> poniżej ! Głosy można oddawać do 6 grudnia do g. 20 ! Głos można oddać tylko jeden raz ! http://www.furkidz.eu/ Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active. zrobione;) Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ja się wkrótce wybiorę do naszego chłopaka :) w styczniu trzeba załatwić szczepienie. Quote
Beatkaa Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 lansujemy się nocą u góry Bostonku :razz: Quote
Martika&Aischa Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Rozmawiałam wczoraj z naszą Panią Anetką :) Bostonek szaleje na śniegu wywijając orły ;) w przyszłym tygodniu go odwiedzę :):):) Quote
Gabi79 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Mnie zastanawia nieustannie, dlaczego Bostonka nikt nie chce? Taki przystojny, mądry chłopak Quote
Martika&Aischa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Gabi79']Mnie zastanawia nieustannie, dlaczego Bostonka nikt nie chce? Taki przystojny, mądry chłopak[/QUOTE] Gabi kochana on jest naprawdę cudownym i kochanym psiakiem choć potrafi nabroić ;) interesuje go po prostu wszystko co w zasięgu łapy ;) takie duże dziecko :) Co nie zmienia faktu że "chyba" NIKT nie dzwoni. Więc telefon milczy a Bostonek wciąż czeka na ten jedyny, wymarzony domek ;) Ostatnio pojawiła się iskierka nadziei i Bostonek mógł zamieszkać w Świerklańcu :roll: Dostałam sygnał o super domku od naszej Lolci :loveu: niestety Pani zrezygnowała bo chciała psiaka max do 10 kg i warunkiem było że nie będzie niszczył pod jej nieobecność. Quote
Beatkaa Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Bostonku Tobie dobrze tam gdzie jesteś :) A domek na pewno Ci znajdziemy :):) Quote
Recommended Posts