Mysza2 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Aż dziw że nasz Bostonek nie chwycił nikogo za serce :( ale kto wie może ktoś wypatrzy jeszcze naszego pięknego chłopaka ;) W środę będę u Bostonka i Pani Anetki to zrobię jakieś zdjęcia chłopakowi :) pewnie dlatego że za dużo tych bied, to los szczęścia, że trafi się ten jeden właściwy telefon Marticzko Quote
Beatkaa Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Bostonku wierzę,że znajdziesz wspaniały domek!! Nie może być inaczej !! Quote
AgusiaP Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Przesyłam buziaki dla przystojniaka;):loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Jutro się zobaczę z naszym gamoniem ;) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Taki fajny chłopczyk i nikt go nie chce:-( Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 AgusiaP napisał(a):Taki fajny chłopczyk i nikt go nie chce:-( No niestety :( cisza jak makiem zasiał ......choć Bostonek nie narzeka i nie wygląda jakby się gdziekolwiek wybierał ;) nagadam mu jutro do słuchu ;) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Martika@Aischa napisał(a):No niestety :( cisza jak makiem zasiał ......choć Bostonek nie narzeka i nie wygląda jakby się gdziekolwiek wybierał ;) nagadam mu jutro do słuchu ;) Gdzie on się będzie wybierał jak u Anetki ma jak w niebie;):lol: Quote
asiuniab Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 AgusiaP napisał(a):Gdzie on się będzie wybierał jak u Anetki ma jak w niebie;):lol: no to dlatego szukamy domu, gdzie pańciostwo przychyli Mu nieba:) Quote
Mysza2 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 zamówiłam dla Bostona karmę Purina z jagnięciną za 105 zł, 15 kg http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=115&start=0 Jutro będzie u Pani Anetki Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Mysza2']zamówiłam dla Bostona karmę Purina z jagnięciną za 105 zł, 15 kg http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=115&start=0 Jutro będzie u Pani Anetki Super :) Ślicznie dziękujemy :) Choć powiem szczerze że się chłopakowi nie należy :mad: zeżarł moje nowe spodnie :mad: Doluś mu z pewnością pomógł :mad::mad::mad: No ale cóż zrobić chłopcy pewnie chcieli żebym była modna więc raz dwa i dziura gotowa :razz: Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Proszę dziewczynki zajrzyjcie :( piękny ON ma szansę jechać do hoteliku u Emiś :( niestety jak zwykle rozchodzi się o finanse.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/236069-Samotny-głodny-ONek-na-ulicach-miasta-Czy-znajdzie-schronienie-zanim-spadnie-snieg Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Byłam wczoraj u Bostonka ale że było bardzo późno żadnych zdjęć nie zrobiłam. Chłopak wyprany i wyczesany :) kita z radości się urywa :):):) Pani Anetka bardzo dziękuje za karmę :) Quote
Mysza2 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Byłam wczoraj u Bostonka ale że było bardzo późno żadnych zdjęć nie zrobiłam. Chłopak wyprany i wyczesany :) kita z radości się urywa :):):) Pani Anetka bardzo dziękuje za karmę :) Niech mu idzie na zdrowie:) Marticzka, Pani Anetce trzeba zapłacić za następne 2 tygodnie, wyleciało mi z głowy Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mysza2 napisał(a):Niech mu idzie na zdrowie:) Marticzka, Pani Anetce trzeba zapłacić za następne 2 tygodnie, wyleciało mi z głowy Podjadę i podam pieniążki :) Quote
Mysza2 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Podjadę i podam pieniążki :) przelałam się :):) Quote
Beatkaa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Buziaczki dla Bostonka :loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Byłam wczoraj u Bostonka ale że było bardzo późno żadnych zdjęć nie zrobiłam. Chłopak wyprany i wyczesany :) kita z radości się urywa :):):) Pani Anetka bardzo dziękuje za karmę :) Tak to bardzo towarzyski psiak i bardzo kochany:loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 AgusiaP mam od Pani Anetki kolejną porcję jedzenia dla bezdomnych kociaków z Pogori. Podjedź proszę po niedzieli i odbierz. Zabiorę ze sobą do pracy. Pieniążki za DT przekazane a cały zwierzyniec wycałowany :) Quote
AgusiaP Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):AgusiaP mam od Pani Anetki kolejną porcję jedzenia dla bezdomnych kociaków z Pogori. Podjedź proszę po niedzieli i odbierz. Zabiorę ze sobą do pracy. Pieniążki za DT przekazane a cały zwierzyniec wycałowany :) a co Ty do mnie tak AgusiaP piszesz? Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 AgusiaP napisał(a):a co Ty do mnie tak AgusiaP piszesz? Aguś przepraszam to tak z rozpędu ..mam dziś naprawdę fatalny dzień a doła jak stąd do Bydgoszczy :( Przepraszam ale nie myślę już logicznie :( Quote
AgusiaP Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Aguś przepraszam to tak z rozpędu ..mam dziś naprawdę fatalny dzień a doła jak stąd do Bydgoszczy :( Przepraszam ale nie myślę już logicznie :( Oj Martuś już się wystraszyłam, że się obraziłaś czy cuś:mad::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 AgusiaP napisał(a):Oj Martuś już się wystraszyłam, że się obraziłaś czy cuś:mad::loveu: Nie nie broń boże .....zgarnęłam od naszej Anetki karmę dla kociaków co by głodne nie siedziały i obiecałam dostarczyć :) Kochana ta nasza Pani Anetka :):):) Quote
Recommended Posts