Nadziejka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 przytuptusialam z p[ozdrowieniem:iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Byłam wczoraj u Bostonka :) wszystko bez zmian :) wesołe ADHD ;) Gosiu czy jest możliwość sprawdzenia w schroniskowych papierach kiedy chłopak był szczepiony na wściekliznę ??? Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Oj tak to fantastyczny i cudny psiak :) Quote
Beatkaa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Wpadam na wieczorne odwiedziny do kochanego Bostonka :):) Quote
Mysza2 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Bostonku, ciotki Cię trochę zaniedbały przez te szczeniory, ale muszą Ci odnowić ogłoszenia, bo chyba z tego DS to nic nie wyjdzie Quote
Javena Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 mysza2 napisał(a):bostonku, ciotki cię trochę zaniedbały przez te szczeniory, ale muszą ci odnowić ogłoszenia, bo chyba z tego ds to nic nie wyjdzie tak mi przykro. Mnie tez się wydaje ,ze nic z domu nie bedzie. Już by sie odezwali. No chyba ,ze jakies powazne przyczyny ,ale to choc jeden telefon można było zrobic.. Quote
Mysza2 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Javena napisał(a):tak mi przykro. Mnie tez się wydaje ,ze nic z domu nie bedzie. Już by sie odezwali. No chyba ,ze jakies powazne przyczyny ,ale to choc jeden telefon można było zrobic.. Nie przejmuj się Javenko. widocznie to nie był jeszcze "ten" dom Quote
Figanna Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 a nie można zadzwonić do tych Państwa i zapytać co się stało? tak po prostu żeby wiedzieć:) Quote
Mysza2 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Figanna napisał(a):a nie można zadzwonić do tych Państwa i zapytać co się stało? tak po prostu żeby wiedzieć:) Jak komuś zależy na psie, to się interesuje czy jeszcze jest. Javena dzwoniła to mówili że aktualne, ale to było chyba ze 2 tygodnie temu. Jak już teraz się nie interesują to dobrze nie wróży. Quote
Martika&Aischa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Myszko prosimy o najnowsze zdjęcie naszego cudnego chłopaka który nie mieszcząc się w jednym legowisku zajmuje całe dwa :eviltong::diabloti: Quote
Figanna Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mysza2 napisał(a):Jak komuś zależy na psie, to się interesuje czy jeszcze jest. Javena dzwoniła to mówili że aktualne, ale to było chyba ze 2 tygodnie temu. Jak już teraz się nie interesują to dobrze nie wróży. ja wszystko rozumiem:) tylko myślałam że to nie jest definitywnie przesądzone że Oni nie chcą/nie mogą go adoptować, bo ciągle są o tu o tych ludziach wzmianki i mnie to zmyliło:) myślę że warto zapytać czy się decydują czy nie i niech konkretnie odpowiedzą - bo potem jakby się jednak zdecydowali to wy się będziecie wahać.. czy nie? Quote
Martika&Aischa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Figanna']ja wszystko rozumiem:) tylko myślałam że to nie jest definitywnie przesądzone że Oni nie chcą/nie mogą go adoptować, bo ciągle są o tu o tych ludziach wzmianki i mnie to zmyliło:) myślę że warto zapytać czy się decydują czy nie i niech konkretnie odpowiedzą - bo potem jakby się jednak zdecydowali to wy się będziecie wahać.. czy nie? Szczerze ? szukamy innego :) ZDECYDOWANEGO domu dla naszego Bostonka :) Quote
Figanna Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Szczerze ? szukamy innego :) ZDECYDOWANEGO domu dla naszego Bostonka :) no to, to rozumiem:) Quote
Martika&Aischa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Figanna napisał(a):no to, to rozumiem:) Boston to naprawdę kochany psiak :) on kocha całym sobą :) typowy kanapowiec ;) o jego ADHD nawet nie wspomnę ;) wulkan energii i rozrabiaka :diabloti: Quote
Mysza2 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Myszko prosimy o najnowsze zdjęcie naszego cudnego chłopaka który nie mieszcząc się w jednym legowisku zajmuje całe dwa :eviltong::diabloti: ups:):) a kabelek w domu został:), wieczorkiem wstawię Quote
AgusiaP Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Odwiedzam naszego Bostonka i trzymam kciuki za TEN domek:lol:;) Quote
AgusiaP Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Mysza2']a oto nasz kanapowiec :) No proszę jedno mu za mało:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 No i jak go nie kochać no !!!!! :loveu: Quote
gosia2313 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Dziewczyny mam pytanie. Jeśli znalazłoby się miejsce dla jednego psa (nie wiem, czy Agra się pojawi) to czy byłby ktoś chętny podjechać w godzinach 16-18 jutro do Auchana na ul. Zuzanny 20 do Sosnowca na akcję adopcyjną psów i kotów ze schroniska? Pytam wstępnie póki co Quote
Beatkaa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 http://i48.tinypic.com/20u24g0.jpg cudowny jest:loveu::loveu: !!!!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Miałam telefon o Bostona , niestety nie taki na które czekamy. Pan chciał psa do budy do pilnowania. Jak powiedziałam że Boston cały czas mieszka w domu i do pilnowania nie bardzo się nadaje i że szukamy mu miejsca w domu, to Pan mi powiedział na końcu -no coś Pani, to jo mom iść spać do budy, a pies ma być w domu Quote
Recommended Posts