Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza2 napisał(a):
bostonku, ciotki cię trochę zaniedbały przez te szczeniory, ale muszą ci odnowić ogłoszenia, bo chyba z tego ds to nic nie wyjdzie

tak mi przykro. Mnie tez się wydaje ,ze nic z domu nie bedzie. Już by sie odezwali. No chyba ,ze jakies powazne przyczyny ,ale to choc jeden telefon można było zrobic..

Posted

Javena napisał(a):
tak mi przykro. Mnie tez się wydaje ,ze nic z domu nie bedzie. Już by sie odezwali. No chyba ,ze jakies powazne przyczyny ,ale to choc jeden telefon można było zrobic..

Nie przejmuj się Javenko. widocznie to nie był jeszcze "ten" dom

Posted

Figanna napisał(a):
a nie można zadzwonić do tych Państwa i zapytać co się stało? tak po prostu żeby wiedzieć:)

Jak komuś zależy na psie, to się interesuje czy jeszcze jest.
Javena dzwoniła to mówili że aktualne, ale to było chyba ze 2 tygodnie temu. Jak już teraz się nie interesują to dobrze nie wróży.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jak komuś zależy na psie, to się interesuje czy jeszcze jest.
Javena dzwoniła to mówili że aktualne, ale to było chyba ze 2 tygodnie temu. Jak już teraz się nie interesują to dobrze nie wróży.

ja wszystko rozumiem:) tylko myślałam że to nie jest definitywnie przesądzone że Oni nie chcą/nie mogą go adoptować, bo ciągle są o tu o tych ludziach wzmianki i mnie to zmyliło:)

myślę że warto zapytać czy się decydują czy nie i niech konkretnie odpowiedzą - bo potem jakby się jednak zdecydowali to wy się będziecie wahać.. czy nie?

Posted

[quote name='Figanna']ja wszystko rozumiem:) tylko myślałam że to nie jest definitywnie przesądzone że Oni nie chcą/nie mogą go adoptować, bo ciągle są o tu o tych ludziach wzmianki i mnie to zmyliło:)

myślę że warto zapytać czy się decydują czy nie i niech konkretnie odpowiedzą - bo potem jakby się jednak zdecydowali to wy się będziecie wahać.. czy nie?

Szczerze ? szukamy innego :) ZDECYDOWANEGO domu dla naszego Bostonka :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Myszko prosimy o najnowsze zdjęcie naszego cudnego chłopaka który nie mieszcząc się w jednym legowisku zajmuje całe dwa :eviltong::diabloti:

ups:):) a kabelek w domu został:), wieczorkiem wstawię

Posted

Dziewczyny mam pytanie. Jeśli znalazłoby się miejsce dla jednego psa (nie wiem, czy Agra się pojawi) to czy byłby ktoś chętny podjechać w godzinach 16-18 jutro do Auchana na ul. Zuzanny 20 do Sosnowca na akcję adopcyjną psów i kotów ze schroniska?
Pytam wstępnie póki co

• 2 weeks later...
Posted

Miałam telefon o Bostona , niestety nie taki na które czekamy.
Pan chciał psa do budy do pilnowania.
Jak powiedziałam że Boston cały czas mieszka w domu i do pilnowania nie bardzo się nadaje i że szukamy mu miejsca w domu, to Pan mi powiedział na końcu
-no coś Pani, to jo mom iść spać do budy, a pies ma być w domu